- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solfrutta
tag
válasz
Solfrutta #7496 üzenetére
Na ma raktam egy SP2-es XP-t az egyik kisebbik IDE vinyómra, és nem túl nagy meglepetésemre ugyan olyan maradt mint a Vista... hm. Egy dolog viszont kiderült, nem kell csökkentett módba lépni, a reset után másodszorra simán indul a win normál módban, XP és Vista is.
Végső elkeseredésemben (a kalapács előtt) CMOS clear, és megjavult. Nem tudom konkrétan mi volt a baja, az a lényeg hogy megoldódott.
-
Solfrutta
tag
Az IGP drivere nincs fenn, nem is volt, csak egy proóba erejéig. SP2-vel is ugyan ez a probléma. Az az érdekes, hogy kb két hónapig tökéletesen működött a dolog, aztán egyik napról a másikra lett ilyen.
Ma megpróbálom XP-vel és Vistával is úgy, hogy egy másik vinyóra telepítem, hátha úgy jó lesz. ha nem, akkor haverral csereberéljük a kártyákat (Sapphire X1650XT). Majd megírom a fejleményeket. -
Solfrutta
tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 4670-em, az adataimnál látható konfigban. Olyan problémám van vele, hogy ha fel van telepítve hozzá driver, akkor egyszerűen nem tölt be vele a windows (vista 32bit). A töltőkép látszik, viszont amikor az animált windows logo jelenne meg, ott fekete marad a kép. Viszont, ha elindítom a wint csökkentett módban, és onnan indítom újra, akkor tökéleteesn elindul, megy az aero is, és játszani is lehet, nem szemetel a kártya, nem is fagy.
Próbáltam már SP nélküli, és SP1-es Vistával, 9.6 és 9.7-es Catalysttal, mindenhogy ezt csinálja, ellenben ha nincs fenn driver, akkor egyből elindul, illetve az IGP-vel is megy mindenhogyan.Egyszerűen már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a kártya hibás. Valaki tapasztalt már ilyent?
Szerk: most totálisan friss a Win, szinte csak a driverek vannak fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest