- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo21
aktív tag
Sziasztok! AGP-s Sapphire 3650em van. Asus p4p800se alaplapban, P4-es procival. Viszonylag sok drivert kipróbáltam, természetesen a hotfixes-et szereti a kártya, simát fel sem engedi tenni. Az a gondom, hogy semmivel nem lehet kezelni a kártyát. CCC sok verziója el sem indul...grafikus kártyákat elemző programok le is fagynak, ha az órajelet állítanám...amelyik CCC elindul, az le is fagy ha valamit állítani akarok kb
nincs esetleg valami használható driver, vagy tényleg így elcseszték ennek a karinak az AGP-s verzióját?
-
Zsoo21
aktív tag
nekem is kb. ugyanez a gondom mint Wasquez-nek (831 hsz) hát megpróbáltam megcsinálni ahogyan leírtátok, de az egyik cucc nem ment fel, másik része meg nem oldotta meg
ja és mikor telepíteném az agp hotfixet az XP kiírja, hogy "ez a szoftver nem ment át a windows logo tesztelésén... megingathatom a rendszer stabilitását" pedig hivatalos helyekről szedem a hotfixet.
-
Zsoo21
aktív tag
...kimaradt még az is,hogy GPU-Z-ben alapból meg játék alatt is ugyanannyi az órajel,legalábbis ezt mutatja.
-
Zsoo21
aktív tag
Sziasztok! rövid leszek. van egy sapphire HD 3650-em. catalystot nem tudtam feltenni hozzá, egyszerűen nem engedte. feltettem az agp hotfixet mert azt ajánlották (közben xp sp3-at újratettem) így már működik, viszont úgy érzem nem kompatibilis teljesen a rendszerrel. pl. ati tool bármely verziója lefagy, nem indul. atitraytools-nál is hasonló, nem indul el. néha naponta kb 1x a ccc kilép csak úgy, és pl ccc-ben (catalyst control center) nem tudom állítani a Mhz-t. mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest