- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1779 üzenetére
Nem hülyék NV-nél se most kicsit csökkentik az árakat, had vegye a sok user a kártyákat azt amikor bejelntik az újakat onnantól megint csökkentik, hogy a ''beragadt'' árukat kitakarítsák.
-
SzlobiG
félisten
Ez csak tipp.
Ha a G92(asszem ez lesz a köv) nagyon jól sikerül és DX10-be jelentősen gyorsabb lesz, akkor G80 meg 2900XT-is elértéktelenedik, de szvsz előbb a G80 fog.
De hamár rájuk van írva, hogy DX 10 support akkor fogják ezek a kártyák vinni azokat a gémeket rendesen is, csak jajjveszékelünk itt mindég. -
SzlobiG
félisten
Gondolom a GTX és ultra között, de végül is az a 10K megérte, hogy ultra legyen.
Ezzel mindenki így van, csak nem mind1, hogy mennyit bukik az ember.
Én az X1800XT-met 140-ért vettem amikor megjelent most meg 30-ért adtam el igaz nekem az 1.5 évig bírta is, de az ultra szvsz nem fogja a DX10 miatt olyan sokáig bírni aztán majd elválik. -
SzlobiG
félisten
Nahát pont ezért nem szabad ultrát venni.
VGA piacon az Ultra lesz a legnagyobb bukás pénzügyileg, mint nem olyan rég a 7950GX2, bejött a G80 és felét érték kb.
Szal aki költség ''hatákonyabb'' megoldást keres most az vagy GTS-t vagy XT-t érdemes választania.
De hát ha van money, akkor Ultra. -
SzlobiG
félisten
válasz
Interceptor #1711 üzenetére
Én rádugtam mind2t ha már van, akkor kihasználom, nehogy gond legyen áram hiány miatt.
Ezt amúgy én is hallottam. -
SzlobiG
félisten
válasz
Interceptor #1709 üzenetére
Egy 6pines meg egy 8pines. 8pines átalakítót adnak meg egy 6pines csatit.
-
SzlobiG
félisten
válasz
BITBOYS #1697 üzenetére
Szvsz ha csak reklám lenne, akkor lost planet se lett volna olyan szar atin.
Fentebb már leírtam párszor, hogy miért erre esette a választásom.
''Hát igen többek között ahogy már írtam is ezért választottam ATI-t mert reményeim szerint DX10-be jobban fog muzsikálni mint a G80 a más arhitektúra miatt''
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
Komplikato #1689 üzenetére
Ritkán, de ha már NV tolja a pénzt a fejlesztőknek, akkor nemhiszem,h ogy ATI-ra fogják leginkább optimalizálni.
LostPlanet amúgy már tökéletesen megy DX10-be. -
SzlobiG
félisten
válasz
Komplikato #1687 üzenetére
Hát igen többek között ahogy már írtam is ezért választottam ATI-t mert reményeim szerint DX10-be jobban fog muzsikálni mint a G80 a más arhitektúra miatt.
Ha DX10-be az ATI architektúrája szerint fognak elmenni akkor G80 igencsak eláshatja magát, de ez eléggé valószínűtlen, mert szinte minden játéknál amikor elindítom ezt látom: The Way It's Meant To Be Played: Nvidia. -
SzlobiG
félisten
válasz
Komplikato #1681 üzenetére
Ez azért szvsz nem teljesen így lesz az biztos, hogy nv saját maga ellen nem fog rosszat csinálni.
Gondolok itt arra, hogy a G92 nem lesz(lehet) gyengébb a G80-nál mert akkor nem lenne értelme kiadni, fejleszteni. Szal ha ez igaz amit írtál akkor a köv fog teljesülni: ''DX10 cucc G92-ön és ATI-n, az keményen szaggatni fog GF8 szérián ''
Szvsz ez se lesz így elég jó kártya az, hogy szaggassanak rajta majd a DX10-es gémek valótlannak hiszem én ezt, de aztán kitudja, majd az idő eldönti, hogy alakul. -
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Egyszerű a válasz ha a mostani gémekkel akarsz játszani és olcsóbban akarod megúszni egyértelmű, hogy a 320-as GTS a befutó, de DX10-be már lehet, hogy közel se lesz annyira befutó az a 320-as, sőt még lehet a GTX-se, de ez majd elválik.
Én is agyaltam a 320-ason, de aztán eszembe jutott, hogy 1.5évig jó volt az X1800-as, aztán hamar el is döntöttem, hogy melyiket kell választanom.
-
SzlobiG
félisten
Van olyan lap ami tud CF-et X16-ba küldeni, vagy csak a 8X megy két kártyánál?
Mert lehet megpróbálnánk kettő 2900-est CF be hajtani 975-ös chippel. -
SzlobiG
félisten
Tudod te ki a lama? Te.
Én biztos nem fogok WR eredményeket postolni mert nekem nem veszi meg ''anyuci'' a kompresszort, hogy azzal hűtsem a procimat és villogjak az eredményeimmel a PH-n.
''Nem oltok le senkit alaptalanul, egyszeruen nem szeretem ha olyan valamirol mond valami vellemenyt, itel el, vagy okoskodik rolla, amikor halvan fogalma sincsen ( itt most szlobig re gondolok leginkabb, ugyais tobb topicban latom ezt a jellegu posthuntingot ).
''
Nemis tudom kit figyelmeztettek már párszor a te stílusodért a Ph-n szal te csak ne írjkálj ilyeneket.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Pff, ezen a kommenten csak röhögni tudok.
Most ezt azért mondod, mert te csak 01-be tudsz villogni mi?
Nemtudom ki rakta tele 3dmark 2001-topikot az eredményeivel.
Jah igen összetettebb még SM2.0 sincs benne elvégre kihasználja a kártya adottságait.
Én befejeztem a vitát, többet nem reagálok a hszedre. -
-
SzlobiG
félisten
Hát ezt megkell, hogy cáfoljam.
Kicsit meghúztam én is a kártyát:
3DMark06 12607 [link]
3DMark05 21856 [link]
Jól látsztik, hogy 06-ba alig számít a procc 05-be meg annál inkább, szal azért annyival nem megy az jobban tuningba.
Én kártyám még többet is adott SM2.0 meg HDR/SM3.0-ba te a csak a procc miatt kaptál több pontot.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1445 üzenetére
Ahogy Ári mondja nincs semmi gond a kártyával.
LosPlanetet simán végig vittem DX10-be szal már kezdenek a driverek jók lenni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
sharKBITE #1395 üzenetére
Legalább 30ampert ajánlanak a 12V-os ágon szal ha annyit nemad le az az FPS márpedig én nemhiszem, akkor próbálgatni is felesleges.
Egy próbát tehetsz, de ha a táp viszi a többi cuccod, akkor mi szóltunk.
Amúgy egy 3000-es athlonhoz értelmetlen választás egy ilyen kártya. -
SzlobiG
félisten
válasz
Satan_Claus #1386 üzenetére
Innentől már csak rajtad múlik, hogy belevágsz-e, de ha horpadt a doboza, akkor lehet, hogy a kártyának is baja lett.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Satan_Claus #1382 üzenetére
Annyiért simán megéri. Még eladásra is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1379 üzenetére
Pedig nem fog csökkenni az ára mert nincs ellenfele ATI-éktól olyan árkategóriába.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Satan_Claus #1372 üzenetére
Szerintem még senkinek se.
Attól függ mennyiért veszed. -
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1371 üzenetére
Augusztusig még sokat változhat a helyzet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1367 üzenetére
GTX az gyorsabb nála ez egyértelmű nagyon kevés az a gém ahol ott van mellette.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1366 üzenetére
7900GStől azért igencsak gyorsabb volt PE biosal.
Amúgy annál érezhetően gyorsabb, de a 8800GTS is jóval gyorsabb nála.
Én azért választottam ezt mert nem kevéssel olcsóbb mint a GTX meg bízok abba, hogy a driverekkel javulni fog mint annó az X1800+ DX10-be még nem tudni mit mennek a kártyák. -
SzlobiG
félisten
válasz
keszegduda #1362 üzenetére
2évig egyik se lesz jó ezt már jó ha most tisztázzuk, vagy is nem fogják vinni fullon azokat a gémeket.
Egyszerű ha van pénz ATI-ra, akkor azt, ha nincs marad a 320-as GTS.Hoszabb távra talán jobb lesz az ATI, de ezt senki nem tudja lehet, hogy a 640-es GTS jobb választás, de ezt neked kell eldönteni.
-
SzlobiG
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest