- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #12946 üzenetére
Rivatunerben van valami ilyesmi a mointorozásnál, Voltage regulator current. Szerintem ez a fogyasztás lehet. Crysis alatt 70-80A Üresjáratban 17A És akkor ezt kéne szorozni 1,1-el? Mert akkor tényleg ilyen 90körüli. Ha kicsit szétesik a kép, villognak benne fekete pontok ilyesmik, (nem vészes) a feszültség kevés a memóriának, esetleg túl magas az órajele? Vagy a GPU-nak túl magas az órajele?
-
Tomate
veterán
Voltage Regulator temperature =VRM?
-
Tomate
veterán
A GPU VRM-et tudom Everesten kívül máshol is nézni? 93C
az gáz??
-
Tomate
veterán
Az Eversetnek hőmérsékleteknek mennyire lehet hinni? 3DMark alatt a CPU VRM 82C-on volt. Vége lett és 1 másodperc alatt leesett 61 fokra. nemvalami reális
. GPU-Z adatai hitelesek? Meddig biztonságos még? 750/2000-en megy 1,15V-al. (Gyári hűtővel) Milyen melegnek kell lennire ahhoz, hogy fizikailag sérüljön? Rivatunerben van az. hogy a hőmérséklethez szabályozza a fordulatszámot. Ezt nemlehet átállítani, hogy mondjuk már előbb rákapcsoljon? pl.: 70C--35% átállítani 70C--45%ra?
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #12889 üzenetére
Feszt csak bios flashel lehet neki adni úgytudom. Itt egy link ami szépen leírja mit kell csinálni.
Ezt kéne sztem ráraknod: [Tiger83] [200,295 / 0,85V] [740,900 / 1,15V]
-
Tomate
veterán
Szóval! Nem volt húzva a procim csak 2500-ra. Felhúztam 2800ig és lefuttattam újra.
9240 pont
Vista van fönt, és nem egy idős rendszer(kb.:3hónap), de karban van tartva rendesen. -
Tomate
veterán
Rendben, kipróbálom.
-
Tomate
veterán
Megvettem az új tápomat
az 256-bites promhoz. (kiváncsiságból lemértem őket, a Codegen volt 1,2 kg, ez meg 2kg, szal nem spórolták ki belőle az anyagot) Lenne egy két kérdésem. Ti mivel húzzátok a kártyát? Rivatuner? AGCT? Vagy Atitool? Melyiket ajánljátok? És gyári hűtővel meddig mehetek el kb.?
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
válasz
Morden24 #12746 üzenetére
Próbáld meg egy másik VGA-val is. Ha az is csíkoz, szemetel, hülyéskedik, akkor az alaplappal van gáz, ha viszont azzal jó, akkor a 2900XT-vidd vissza gariztatni, esetleg ha nagyon poros a kártya vagy ilyesmi akkor egy kis alkohollal és vattás pálcikával átdörzsölheted az érintkezőket, vagy ahol nagyon dzsuva a kártya. Mert ismerek olyan embert akinkek nem adott képet a kártyája, kicsit megtisztogatta és működik neki azóta.
-
Tomate
veterán
Melyik a legajánlottab driver egy 2900pro-hoz? Most egy 8.2 es catalyst van fent, érdemes felrakni a 8.3-at? Vagy van olyan régebbi amelyiket jobban szereti?
-
Tomate
veterán
HEllo srácok.
10perccel ezelőtt majdnem felrobbantamGondoltam nyomok 1 kis cod2-t 10 perc után baromi füstszagot érzek, mondom ég vmi
Beszagolok a gépbe a táp már majdnem lángol, de még vitte, gyorsütemben a hosszabító piros kapcsolója felé nyúltam, és megtettem amit megkellett. Kivettem megszaglásztam, kicsit megpörkölődött, de még megy. Olyan forró volt, hogy alig bírtam megfogni. Vehetek tápot
Amúgy egy 400W-os codegen volt az
még, jó hogy jó az orrom.
-
Tomate
veterán
Csatlakoztam a táborhoz egy 256bit-es Sapphire 2900pro-val.
Lenne egy két kérdésem. Driver: Catalyst 8.2
Op rendszer: Vista
No Tuning
2500Mhz-X2 kihajtja?
3Dmark05 ben 14099 pont. Szerintem kicsit kevés. Mi lehet az oka? -
Tomate
veterán
válasz
X Factor #12689 üzenetére
3DMark probléma: A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll), vagy letölteni a hotfix-et.
Nekem volt passzív 9550-em, plussz sapphire x800GTO-m is, az utóbbin sütöttem a tojást
de nem volt gondja a nagy forrósággal.
-
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #12407 üzenetére
Nekem szorzó 11x-es én is 1.45-öt adok neki. Az a baj, hogy hiába állítom a biosba a szorzót rá se hederít, mintha nem csináltam volna semmit. Állandóan csak 11X-es, akárhova állítom. Azért szerintem 2500-2600fölé már nemnagyon mennék. Nem akarok telhetetlen lenni
próbáld te is a 240FSB 11x szorzót 667-et és 1.45öt. Atomstabil (nekem) 5000+ szintje.
-
Tomate
veterán
válasz
Silenzio #12405 üzenetére
Az én 4200+om 2500Mhz-en stabilan megy, egy a lényeg, a ramokat vedd vissza 667-re és úgy emeld az FSB-t különben a ramjaid nem fogják bírni nem a proci. És 240-es FSB-nél a 667-es ramok olyan 760Mhz küröl mennek ami a 800tól nincs messze. A proci viszont szárnyal. Persze én adtam neki egy kis feszt is.
-
Tomate
veterán
Valaki nézze meg nekem légyszives, hogy a PCI-E csatlakozójának a 6os vége ami a kártyába megy, minden lyukba megy-e kábel? Köszi...
-
Tomate
veterán
És mi a véleményetek a tápcsatimról? üres hely most kell vagy sem?
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Boltból vettem. (Mindegyik lyukba 1-1-1-1megy de az egyikbe meg két kábel, és az az ominuzus üresen marad) Ha működne nem törődnék, De mivel ratyi a tápom, nem szarozok holnap elmegyek e helyi számítógépboltos sráchoz és megkérem nézze meg mi a helyzet. Biztos van valami keményebb táp a vasaikba.
Jóllátom, hogy az ember folyékonynitrogénnal hűti a cuccost?
-
Tomate
veterán
Ilyen van igen, csak nekem nincs az egyikbe érintkező, ott csak egy üres lyuk van. Nem kéne lennie ott is érintkezőnek?
-
Tomate
veterán
Erre valaki? Ez így normális?
-
Tomate
veterán
Nektek milyen a tápcsatitok?
Nekem 2 molexből csinál 1 PCI-E csatit. De nekem ebből a 6pin-es csatiból az egyik pinbe nem megy kábel, szóval ott csak a helye van. A két molsexben pedig egyenként 3-3 tű van a 4 helyett. Az utolsók nincsenek benne. Ez a normális? -
Tomate
veterán
Nálam a híres NTSC/PAL kapccsolótörött 2900XT
Behoztam kipróbáltam és.... rádugtam a 2 PCI-E csatit bekapcsoltam, a gép elindult venti felpörgött, majd pittyant és villogott a tetején az a piros led. A monitor nem találta a jelet
. És mindig kicsit fölpörgött majd visszalassult mint amikor beindul a gép, de egyszer se talált jelet a monitor. Megnéztem tüzetesen a kártyát, a hűtő még nemvolt eltávolítva róla, sokat nem lehetett használatba se, semmi por, nincs égett szaga
stb. Egyedüli hibája az a kis kapcsoló.Véleményem szerint a tápom annyira kevés, hogy még be se kapcsol a kicsike
Holnap elviszem műszerész ismerőshöz, megkérem forrassza vissza rá a kapcsolót, majd elviszem a kártyát a helyi számítógépboltos srácnak és megkérem izzítsa be valami erősebb táppal oszt meglátjuk. Elképzelhető, hogy a kártyának nincs baja és csak az én tápom a kaki?
Arghhhhhh már megint a válaszra mentem véletlen
sry
-
Tomate
veterán
Lenne 1 kérdésem.
A héten jön hozzám egy 2900XT próbára. A próba tárgya hogy megy-e a kártya vagy sem, mivel van egy apro hibája. Namármost az én tápom egy 400W-os codegen (tudom, dobjam ki stb, stb, ki is dobom, amint kiderült megy-e a VGA) Szóval Annyira képes lesz a tápom, hogy adjon képet?(semmi tuningot, még megeröltetést se szánok neki) 2*6pin megvan. 4200+os proci. Ha visszaveszem a tuningot, kihúzom a DVD-t meg a HDD-t is, Nem lesz semmi extra ami áramot vesz fel, csak ami ahhoz kell, hogy induljon a gép, azért így befog pöffenni?
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Úgynézki ezen a héten jön hozzám az a 2900XT amiről le van törve az a kapcsoló. Elhozza a srác, berakom kipróbálom, elvileg ha működik örülök és csengetek, ha nem csinál semmit, mennyit adjak érte? Nincs egyáltalán tápcsatlakozom amit rá kell dugni a kártyára, úgy elindul egyáltalán? Képet ad? Vagy annélkül meg se nyikkan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Renault, Dacia topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- OLED monitor topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest