Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Hali
Elsősorban Asus 2600Pro tulajoktól kérdeném: Nektek adtak hozzá dvi--hdmi átalakítót? Mert a honlap szerint - ha jól láttam - jár hozzá, de én nem kaptam. Sapphire-osok, gigások?
-
Karima
őstag
válasz
barnam_ #5628 üzenetére
OK. Köszi.
Bár most az a nagyobb bajom, hogy feltettem a 7.12 ccc-t és nem akar elindulni, ui az induláskor az alkalmazás hibát észlel és leáll. Plusz még azt vettem észre, hogy különböző honlapokon (pl index) a betűk színe megváltozott. Viszont ha átmegyek egérrel a felirat felett, akkor visszaváltozik
7.11es drivert honnan lehetne leszedni?
-
Karima
őstag
Köszi.
Fraps-el kipróbáltam a NFS MW-t. 1280*1024ben fullrészletességnél ezt az eredményt kaptam a 7.12 driverrel:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
244, 40178, 0, 26, 6.073Az lenne a kérdés, hogy ez az alábbi géppel jónak mondható-é? (kb 2 percet mérte)
amd dual core 4800+@2510mhz, 2*1Gb DDR800 Kingmax mem, Gigabyte M56S-S3 lap, 320gb sata2 hdd, asus 2600pro 256mb. Semmi sincs húzva.
Mondjuk egy másik ugyanilyen beállítású mérésnél meg ezt írja ki:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
88, 4455, 18, 21, 19.753Hogy lehet ezzel, valami öszzehasonlítható adatokat kapni? Tehát pl mennyi ideig kell mérni?
-
Karima
őstag
Hali
Játék közben fps-t mivel tudok mérni?
Plusz még lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális-e, hogy az eredeti asus driverével a felbontást fel tudtam volna venni 2xxx*1xxx-re, a 7.12 ati driverrel meg csak 1680*1050-re (mondjuk a monitort ezen a felbontáson használtam régebben is).
-
Karima
őstag
Bocs. Benéztem. Megvan a Catalyst is
Szerintetek miért írja ki, hogy 512 mem van a grafikus kártyán, amikor én 256-al vettem?
-
Karima
őstag
Hali
Vettem egy asus 2600pro-t. Feltettem a gyári drivert, de a splendid funkción kívül semmi pluszt nem találtam, pedig nekem ilyen tv-re kitevés, meg theatre/clone mode is kellene. Na arra gondoltam, hogy a legújabb catalyst-ot leszedem, és felrakom azt, meert a régi ati kártyámmal is az ment, és abban volt jópár plusz funkció.
Kérdésem:
Előtte az asus driverét szedjem le, vagy azt majd a catalyst elvégzi magának? -
Karima
őstag
Hali!
Nekem is az a problémám, hogy zöldben játszik le minden filmet. Hogy tudom, ezt a splendidet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Yettel topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest