Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elkészült az első modding. Fogtam az Xpertvision 2600Promat, és a bordából kicsavaroztam a ventit (megis lepődtem, hogy a 3 csavarból csak 1 volt belegyilkolva a fémbe, ált. mindet belegyilkolják a gyártók), és ráraktam először egy 8cm-es SES ventit, 5V-on 2d ben elment, de 3d alatt nem bírta, felraktam 12V-ra, úgy már jó volt csak bazi hangos volt. Aztán azt leszedtem, ráraktam egy 9,2-es Coolink ventit (Alcomp bordáról szárm.), 5V-on ugyan az sem vitte el, de 12V-on alig van hangja, és igencsak küldi a levegőt neki. Gyári hűtéssel RTHDRIBL 71-73 fokra melegítette fel a karit, venticsere után kb. 65 foknál megált a melegedés. Egyenlőre úgy néz ki, hogy éjszakára visszakapcsolom 5V-ra, játéknál meg 12V-ra, de lehet h. beépítem egyik szabályzómat, csak most nincs kedvem forrasztgatni...
Szóval röviden amit a zalmi kinézetű xpertvision hűtőbordáról mondhatok: soklapátos pici venti a szokásos sivítós hangal pörög, bár nem túl hangos, engem zavart. Jah és a borda nem leszedhető, csak garivesztés ellenében, mivel összematricázták...
Feltettem egy képet, elég impozánsan néz ki a venti a kis kártyán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest