- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
na így már mindjárt jobb de azért a hibaüzi nem volna hátrány (legalább a szövege ha nem is maga a kép)
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet
-
Nunder
őstag
nem volna rossz tudni hogy pontosan milyen kariról van szó! milyen oprendszer milyen konfig?? lehet hogy a konfig nem bírja és azért rak ki! passz. amúgy esetleg belinkelhetnéd a hibaüzit hogy tisztábban lássunk! nekem így elsőre egyébként annak tűnik hogy kevés a gép de mint mondtam ez csak vakon mondva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest