- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
na így már mindjárt jobb de azért a hibaüzi nem volna hátrány (legalább a szövege ha nem is maga a kép)
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet
-
Nunder
őstag
nem volna rossz tudni hogy pontosan milyen kariról van szó! milyen oprendszer milyen konfig?? lehet hogy a konfig nem bírja és azért rak ki! passz. amúgy esetleg belinkelhetnéd a hibaüzit hogy tisztábban lássunk! nekem így elsőre egyébként annak tűnik hogy kevés a gép de mint mondtam ez csak vakon mondva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest