Keresés

Aktív témák

• Usul

tag

válasz Gabeszku #3963 üzenetére

Persze most is a régi karit használom. A kivétel egy ideig működött de egy idő után már az alap win driverrel sem akart elindulni (a driver telepítése közben eljut egy darabig és szintén feketére kapcsol a monitor...), a másik gépben most folyik a teszt de eredményt még nem tudok.

Üdv
    U.

• Usul

tag

Hali Mesterek!

Elképzelhető, hogy túl meleg van a házban és azért nem indul el a videokártya?
    (Most ebben a dögmelegben 43 C a sys és 56C a proci) természetesen még az elmúlt héten volt próbálva a kártya jóval hidegebb volt...
    (ami azért furcsa mert megy csak újraindításkor kapcsol ki a monitor)

Üdv
    U.

• Usul

tag

válasz Usul #3839 üzenetére

Hogyan (3dmark05 milyen beállításokkal) érdemes kipróbálni ezt a karit, hogy kiderüljön az esetleges probléma?
    valami olyasmire gondolok amivel a kari max teljesítményét lehetne kihozni..
    mint a memtest86/ memória, vagy a prime95/proci.
    azért írtam a 3dmark05-t mert most ez van kéznél és ez pro verzió tehát lehet normálisan állítgatni. mint kiderült nem nagyon szoktam videókártyát húzni (igazából fingom sincs, hogy mi lenne a reális teljesítménye ezért nehéz megítélnem ezt a karit (ok sokkal szebb/gyorsabb mint a régi de azt legalább normálisan működött :(( ).

u.

• Usul

tag

válasz Dany #3838 üzenetére

1. kari túlhúzás kizárva (nem jutottam el odáig :))
    2. ez is kiesik mert mások is írtak ilyen konfigot :)
    3. ez lehet de akkor miért megy le hiba nélkül a 3dmark többször is, játékok meg minden???

• Usul

tag

Sziasztok Mesterek! :R

Volt egy kis időm és nekiugrottam újra ennek a karinak de elég furcsa tapasztalataim vannak ismét...
    Azzal kezdtem, hogy a működő rendszerről csináltam egy image file-t (biztos ami biztos).
    Kikapcs, betettem a karit bios-ban kikapcsoltam a gyorsírást, majd gond nélkül felismertettem az xp-vel a kártyát az eredeti cd-t használva. Lefuttattam a 3dmark
    01:12560, 02:3736 (1024x768), 05:1902. Minden sima ok, volt több újraindítás közben de semmi gond. Ezután feltettem az ATI cat. 8.11...... drivert és még ez is felmászott hiba nélkül, újraidítás és még semmi gond kipróbáltam néhány gámát (SH3 reinstall szépen simán fut gond nélkül, CodUO egy idő után fagyi mindenféle beállításon--> semmi para majd újra teszem a gamát és nem lesz gond) de közben ki kellett kapcsolnom a gépet mert mennem kell. Mikor hazaérek bekapcsolom a gépet és a win logó után fekete képernyő és semmi.
    Nincs húzva sem a kari sem a proci, sem a ramok végkép elvesztettem a fonalat de semmi gond majd visszatöltöm a mentett image-t ami le is fagyott első körben de egy xp reinstall (csont üres alapinstall) után sikerült is (igaz, hogy közben az egyik meghajtóból ''hidden'' lett és képtelen vagyok aktívvá/láthatóvá tenni).
    De most már végképpen nem tudom, hogy mi lehet a gond...
    a konfig:
    abit nf7-ss, barton 2500+, 2x512 samsung ddr, + a video kari (asus radeon 9600XT)
    mi a pék lehet a gond??? :(((

Várom az 5leteket!

Üdv
    U.

• Usul

tag

válasz mobal #3724 üzenetére

Köcce a gyors választ!

1. Igen első alkalommal 2500+-ön ment a proci de az csak valami véletlen volt :)
    2. ''meg az agp/pci a asoftmenuben fix?'' micsoda????? :)) :F
    3. igyekeztem friss drivert használni de hirtelen csak azt találtam amit írtam (de, hogy a régi driverrel sem indul???!!!) :B
    4. ''próbáld meg a fast writet kikapcsolni '' azt meg hol?
    5. ''variálj az agp sebességel'' sose nyúltam még hozzá...
    A tuning nálam kimerült abban, hogy a 2,5+ Barit felküldtem 3,2+ -re tehát csak egyszerűen... pls :)
    még 1x THX!!! :R

Üdv
    U.:R

• Usul

tag

Sziasztok Mesterek!

Probléma:
    (3200+Bari, AbitNF-7SS lap, 2x512 (400)dual samsung) idáig egy fx 5600 os kari aki megszolgálta már a cserét csere egy Asus Radeon 9600 XT-re Vivo persze dobozos meg minden.
    1. kicserélem --> XP kb egy 20 perec múlva kisimul mondom reinsall és minden ok
    install xp+driverek meg a kari működik de nem túl stabilan (nincs húzva semmi csak a proci de az alapból) az értékek (3d mark01 11321, '03 3663) kicsit kevésnek tartom de ez is 150%-a a régi karinak, --> let's game (persze reinstall az is, hogy ne ordítson folyamatosan kidobál a játékból megunom--> na most felteszek rendesen mindent. reinstall
    ma kb 10x installáltam újra az XP-t de nem bírtam felismertetni vele a karit ha meg végre sikerült akkor a kötelező restart után csak egy fekete képernyő (reset), majd, hogy nem tudta elindítani a ATI kezelő progit (ugyan azt produkája a gyári és a legújabb?! 8.11 Catalysttal is) feladtam és visszatettem a régi karit amivel kb. 1 óra alatt visszaállítottam a régi rendszert
    ezzel a suxx-al elment a de-öm és nem jutottam semmire ...

Várom az 5leteket mi lehet a gond
    (megpróbáljam visszatenni a karit a kész rendszerre remélve, hogy nem zuhan össze??? Bár nincs sok kedvem újra játszani a mai napot holnap :( install, install, install)

Üdv:
    U.

Aktív témák

Hirdetés