Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #1232 üzenetére
[link]
Én itt vettem és 128-asnak irják. Specben. -
Louis Gara
tag
Véletlenül akadtam erre a gépre, én is A6-ost terveztem, de nem bántam meg igy kb 40-et sporoltam. Még a dvd is jó, bár még mindig nem irtam vele.
Hangja nincs, pedig nyomom rajta az nfst, igaz ma megfigyeltem, hogy elkezd akadozni, egy óra játék után, nemtudom miért. A ventillátor változó sebességen forog, de van egy olyan állítási lehetoség, hogy teljes teljesítmény, de akkor sem nagyon emlekedett a hangszin. Előtte egy 2 éves clevot, használtam, de régebbi Asusal, és Toshibával is dolgoztam vagyis probáltam, de a clevo nagyon hangos volt, az régi asus is hangosabb volt. Mondhatni kellemesen zümmög
Az aku, még nem teszteltem teljesen, de vegyes használatban elfut legalább három órát. Van olyan, hogy a proci 170 mhz fut, tehát nagyon jól gazdálkodik, bár lehet a tobbi géppel is igy van. Amúgy össz súlyra 2,8 at irnak, de táskástól, tápkábelestől, huzza az ember vállát. Nem tudom mi a különbség a A3-as, és az A6 os kijelző között sztem csak a méret, az én kijlezőm átlagos, a fényerejét lejebb is vettem. Viszont ha jól olvasom mindenhol 128megás x700-al irják, de ha megnézem a gépen csak 64-et jelez, nem tudom hogy van ez. A másik érdekesség, hogy futtatam a 3dmarkot03-at először 3600 körül hozta, második futtatásra 4600 fölött, bár a többi eredményt nézve ez is kevés, majd kipróbálom max teljesítményen is valszeg ez is befolyásolja sőt.
A cd konzol is nagyon okos találmány, bekapcsolás nélkül lehet zenét hallgatni, csak az a zavaró, hogy körbe körbe megy, elalváshoz nem a legjobb.
Annyira nem ismertem ezt a tipust, pedig alaposan utánna néztem a gépeknek, hogy csak két nap mulva vettem észre, hogy van benne wifi, persze miután megvettem a sima routert
Egy rakat szoftwert adtak hozzá, be is lassitja a gépet.
Összefoglalava nekem nagyon bejön, és megérte az árát eddig. (everest reportot is küldenék, ha tudnám mi az) -
Louis Gara
tag
Sztem ezekben Samsung dvd író van, bár lehet nem mondok újdonságot. Az asztalimban is samsung van, annál szarabb irót még soha nem láttam, és ez aggaszt is a notimban, hogy valszek ez is olyan lehet, azt már vittem vissza, és jó volt egy napig, megint rossz, de lusta vagyok visszavinni. Szerintetek ha a notiban elromlik akkor csak azt cserélik, mivel kivehető, ha jól tudom?
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1220 üzenetére
Megtaláltam...jee.
-
Louis Gara
tag
Egy A3vc-s asusra tettem szert nemrég. De a nagy öröm közepette elkavartam azt a cd-t amin a driverek vannak, kb már két napja keresem, de sehol nem találom. A fő gond, hogy igy nem tudom beüzemelni a webkamerát, és az asus.comon sem találtam hozzá semmit ami müködik vele.
Amennyiben egy linket, vagy a drivert átudnátok küldeni nekem valahogy azt nagyon megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest