- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HartgeH3-2.8 addikt válasz  Norbi887

üzenetére Norbi887

üzenetéreGyári visszaállítás már volt? Én azzal kezdenék elsőre. Az F15-el én is szívtam, egy hulladék volt az egész. De gyak nulladik perctől gyári hibás volt. Küldtek egy másik típust, szériát azóta is hibátlan. Pedig otthon, munkában is használom. Ahogy KH is mondta, ki kell fogni. Szerk: Ja hogy néhány napja, nem hónapja. Elnézést félre olvastam. Nekem is 72 órám volt az azonnali cserére, nyúztam is rendesen 72 óra alatt. Zéró hiba. Onnantól annak mennie kell. 
 Nincs mese akkor szerviz.Amúgy nem értem, hivatalos Asus garanciád van, miért nem a nagy testvérhez viszed official? Én a sufni szervizbe biztos nem vinném. Kötelez rá a bolt mert azzal vannak szerződésbe vagy mi? Három év teljeskörű ASUS garid van. Kit érdekel a FixDirect? 
- 

mondeo61 tag válasz  Norbi887

üzenetére Norbi887

üzenetéreSzia! 
 Elég széles a hiba skála. Ilyen új és komoly gép esetén elég idegesítő is. A hibákat többek között driver összeakadás is okozza, csak a kiszűrése aprólékos. Próbáld meg az energiagazdálkodásnál a gyorsindítás kikapcsolását, ha engedélyezve van. Továbbá írnak régi Bios verzió miatti kékhalált, keress rá nem kell-e frissíteni. Telepítsd fel a BlueScreenView.exe progit kilistázza a kékhalál hibákat és az okokat. Magyar nyelvű. Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx