- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Aktív témák
-
Nimda
addikt
Sajnos én nem ismerem az Everestet.Aida-t használok.Egyébként milyen procid van?Mert a mem.sebesség,proci függö is,de gondolom ezt te is tudod.Na meg memória kezelés,idözités stb.ezért memó függö is.Ez a lap nem képes dualra,szerintem nem is várj töle 2700MB/s-es olvasási sebességet.Én a konfigomban leirt procival és memmel,max.2451MB/s olvasást,és 730MB/s irást értem el 2,3,3,7 beállitással.Persze biztos van gyorsabb''megoldás''is egy jobb proci+ram párossal!Azt hogy hány modult támogat a Via,az tök mindegy sebesség szempontjából!Dual nix!
-
BluEyes
őstag
Azt írja az újság, hogy egyfelől ugyan támogatva vagyon a ddr400, de ha az fsb 333, akkor a memória is annyin megy, punktum.Ergo akkor tudod 400-on hajtania memóriát, ha az fsb csak 266.Másrészről leegyszerűsítve 1 modult pakolhatsz bele, ha 400-on megy a memó, 333-asból már kettőt, és ha 266-on járatod őket, akkor mindhárom foglalatba mehet egy-egy modul. Ha jól értettem.
-
BluEyes
őstag
Ez van sajna, a memória önmagában hiába gyorsul, a rendszer összteljesítményében ez igen csekélyke gyorsulást okoz. Ha aquamark3 programmal teszteled, ott azért néhány x 100 pontot kapsz pluszban, ez olyan 1/2-1 százalék, +- mérési hiba. A másik helyre is írtam,hogy fogd fel úgy,hogy 1G-ra bővíted a memóriádat, a rendszered biztosan gyorsulni fog ott,ahol eddig lassú volt pl. a túlzott lapozófájl használat miatt.:)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest