Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Szerintem az is egy nagyon jó SIM lett.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Steam tavaszi vásárban megint 23 eur. Szerintem ennyire jó játék ilyen olcsó ritkán van. (nem néztem de lehet megint olcsóbb ha az EVO már megvan mellé).
-
Tudom apróság, de engem "zavar" ill. nem értem, hogy él az egész környezet, ha kimegyünk a pályáról még a füvet is nyírja a kocsi, saras a keréknyom, stb, de ha az aszfalton van pár levél, az ott marad hiába megyünk át rajta 100-al. Tényleg minimális élményt adna meg nem ettől lenne jó mert jó, csak nem értem miért nem mozog ez a része a track-nek.
-
Nem vagyok ügyes rallyban. Nincs évtizedes előéletem vele RBR és hasonlók. Gyakorlati valós tapasztalatom végképp nulla.
A 0.3 előtt a játék szép és élvezetes volt de nem tudtam vele gyorsan menni.
Vagy mert nem éreztem a sebességet, vagy mert a fék alig fogott folyton elszálltam (mármint azzal a tempóval ami érzete amúgy nem lett volna sok).Most viszont második este úgy állok fel belőle hogy jé mintha megtanultam volna vezetni. Külön nehezítes hogy a műtött lábam miatt autó váltóval kell menjek mert jelenleg a bal kuplung kar a fék a jobb kuplung kar a kézi és váltani emelett már csak Richard Claydermann tudna váltani.
Na tehát most vagy a sebesség érzet vagy a fék vagy mindkettő lett sokkal jobb mert érzem mennyivel megyek tudom hol mekkora fékkel megy el.
Sokkal jobb lett.
-
Azért ez ... kemény.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mindjárt megnézem.
Most hogy újra állok kedvem támadt csúszkálni
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Frame gen?
-
De felérsz a hegy tetejére? Tegnap én is meg akartam nézni Montét full hóban, de nem sikerült beállítani, hiába volt snow. Vagy külön hó beállítás van arra ami esik és arra ami a földön van.
Volt 1 vicces dolog, Fiam kipróbálta és 1 helyen sok volt a tempó sziklára felmászott aztán oldalra borult az autó. Nem jött recovery, a játék valamiért azt hitte majd vissza borítanak a nézők?
És a másik poén, hogy a hó elkezdett "oldalról" esni (az oldalra fordult autóhoz képest fentről) Lehet úgy van programozva, hogy a csapadék mindig a kocsinak fentről le esik, de ha a kocsi fordul akkor fordul vele a hó is
-
Én tegnap beültem 10 percre és meglepett hogy a Monte/ Skoda felállásban nem volt instant halál a játék. Korábban lassabb autóval kevésbé veszélyes pályán is simán baleset volt a vége ha nem figyeltem.
Mintha a sebesség érzet megjött voltna. Lehet a kocsi gyorsabb. Az ffb-t fel kellett húzni de sokkal jobb még mindig mint az ea WRC.
Hétvégén rá pihenek és újra megnézem. -
-
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Igen itt azért a felelősség erősen felmerül annak a részéről aki ezt csinálta. Alapvetően ha van vad jelző tábla akkor mivel a forgalom veszélyes üzem nekünk kell készülni és nincs kártérítési jogunk de ha úgy lett az útra terelve hogy erre nem volt figyelmeztetés akkor a terelő felé fennállhat az igény.
Itt jobban ki van fejtve. (Az nekem is új hogy autópályán is lehet vad csak a közút feladata megoldani hogy ne jusson oda ). -
válasz
xandrush0831
üzenetére
Jó ég!
Még jó hogy Nektek nem lett bajotok! Ilyen szép autó így járjon...
Nem kis példány lehetett ha a tető is horpadt. Hol történt? -
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Helló talán nálam is így volt elsőre 2 általalalanos megoldás van.
Az egyik hogy tedd inverted-re azt ami ezt csinálja (100% ha el van engedve)
A másik hogy lehet össze van akadva két input töröld a keyboard pedal beállításokat és ha van akkor a kontrollert is (nem a kormány) -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Akkor csak nem lehetnek olyan rosszak a hangok...
-
Na ezt nem tudom jelenleg, hogy a minimális brf miatt folyton blokkolok és puhább jobban adagolt fékkel jobban menne, vagy input bug van.
Vagy a kettő együtt.
Vagy mellé hogy nem érzem a sebességet.
Vagy negyediknek emellé hogy a szűrt hang miatt sem érzem a sebességet?
Mindenesetre imádom ahogy pl huplis aszfalton az n20 érződik ahogy elpattog tapad nem tapad. Főleg féktávon. -
Na ez érdekes és köszi
Nálam most 0-5% a brf mert nem tudom még nyomni.
Viszont emiatt eddig azt hittem ezért csúszok túl állandóan főleg nagy tempórol fekezve.
Azt már észre vettem hogy 2x kell fékezni egy nagyot az elején aztán fel és újra puha fék és akkor megáll fordul.Viszont van egy másik dolog is ami szintén pedál gond
Rajt előtt át szoktam pörgeti a kis kijelzőt gumi hőmérséklet panelra amig vissza számol.Közbe nyilván már padlón a lábam
De ha nyomom a kijelzőt váltó gombot akkor elveszíti a padló gáz jelet
Nem néztem meg féktávot de lehet ott a fék jel száll el pl vissza váltás miatt?
Olyan mintha össze akadna pár input. -
Srácok mindenkinek köszi a jelöléséket. Egy kérdésem lenne...
Hogy lehet friends-re szűrni játékon belül a listát? wrc-be volt ilyen opció. Itt nem találom. -
Bár nincs meg a veszélye hogy amíg a térdem nem jön rendbe igazán oda tegyem magam de a mókabol nem maradnék ki:
32750525 -
Zsozsa szabadságon van de mindenkit üdvözöl és addig is itt a kódja:357439610
Én majd később írom az enyém. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jópár éve már, hogy elég nagy tél volt és esett rá egy ónos eső is.
A szokásos úton hoztam haza a fiam az óvodabol kocsival (jó ég most 16 akkor ez 10 éve volt
) és ahogy lekanyarodtunk a fel sózott főútról akkor jöttem rá hogy nem hora hajtok bele hanem az arra rafagyott jégre.
Ahogy arra értünk a kocsi nem kanyarodott tovább hanem egyenesen csúszott tovább ( kb 20 al ha mentünk) majd paff a szélén kis docceno.Semmi gond ruki és óvatosan haza kb 200 métert.
Haza érünk erre elkezd sírni a gyerek ahogy meglátta az anyjat. Kérdezi a feleségem mi baj van?
Hát apa elütötte az ÚTPATKÁNYT !
-
Lehet ez meg feature es nem bug?
Inkább kezdenek mint jó SIM megengedo td beállításokkal.
Fordítva azért rosszabb lenne ( rossz lenne a fizika és cserébe folyton azt írná TD ...)
A nem hc (
) usereket így lehet befogni.
Meg a hc-k figyelmet is felkelteni.
Hogy nem olyan hc a hc.
-
Már 7. vagy. Én elsőre valami 42. időt mentem, +30 mp-et kapok Tőled, mondjuk rally autót nem láttam még élőbe se, és nyilván nem is vezettem

De az időt nem tölti fel a listára.
Jó ez a játék, én abszolút rally kibic vagyok, de itt érzem mi van.Annyit csináltam h az első két gumit át raktam med-re mert a kijelző szerint 1-2 km után az elsők ha softok voltak már sárgultak míg a hátsók akkor kezdtek kékülni.
-
Apróság de aki a kormányon lévő funky switch- et rájön hogy lehet életre kelteni írjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.