- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
-
törölt tag
az iR külön pénzügyi kategória, a hugim eladta, így már senkim sincs akinek megvan. munkatársam 200ezer körül szállt ki, hugi asszem 50ezret-t pakolt bele míg kiszált. ami a huginál még elnézhető, de a munkatársamnak ott állt egy 205-s GTI a kertben, ...aztán úgy hozta az élet hogy mégsem tudta abba fektetni a pénzét mert elválltak. mindegy.
-
JoinR
őstag
válasz #70869248 #5002 üzenetére
Ez így van. Mondjuk az évi előfizetést szinte ingyenesre le lehet dolgozni, de egy egyszeri 100-150k-s "befektetés" akkor is muszáj, hogy elég aktív lehessen az ember, és megkaphassa a kreditet az verseny részvételekért. Persze aki komolyan gondolja, sok évre levetítve azért emészthetőbb, de nem az átlag magyar pénztárcának van kitalálva, annyi biztos.
Assettonál meg lehet hardverre költeni helyette Persze azt lehet másra is használni. -
törölt tag
nálam megvételtől ezen a rendszeren megy:
Amd Athlon X2 255 3.4-n ketyeg. Mellé 4 giga DDR2 800-s, betámasztva egy GTX680-s 2 gigás VGA-val (alapon). (Mivel nekem mindent kellene cserélni, így a VGA-val kitoltam kicsit)
a motion blur kivételével minden fel van nyomva maxra, az nulla.
így 90-100.
Van ahol leesik 87-re (Imola, szűk sikán előtti kisegyenes)persze ahogy változott a progi, jelenleg 8 AI-t bírok el maximum, és le kellett húzni a füst/por részletességét, és a tükröződését közepesre.
..sé most már valóban nagyon ideje DDR3-s rendszerre váltani egy i5 köré épült géppel....és ez valóban ing és gatya kategória.
pláne hogy ez igazából csak az AC miatt, mivel a többi játék amivel töltöm az időmet ez pl. HoMM2 90-s évek vége...meg más ezer éves cuccok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szétcsaptam a felfüggesztést ..meglepődtem.
-
Csapoati
nagyúr
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Tegnap éjjel nagyon felidegesített az AC!
Nyomom a bajnokságokat és így a vége felé nagyon nem egyszerű. Csak sorban lehet menni a versenyeken, újrajátszás futamok között nincs, 7 futamból kell 60 pontot összeszedni, különben nem enged tovább. Ez ugye szinte csak első helyeket jelent, 90-95%-os AI-nál már eléggé kell kapaszkodni.
Megvan 4 futam zsinórban első helyre, amikor az ötödiken verseny közben elmegy a hang!!! Persze rögtön kicsúszás, kavicságy... No sebaj, az egyes futamokat újra lehet indítani, de akkor sem változik. Ha kilépek a főmenübe, akkor ez a futam nullás és elszállt az egész bajnokság. Átnyomtam a TV-t másik bemenetre, ott van hang...
Úgyhogy nem volt mit tenni, süketen kellett végignomni a 8 kört, úgy hogy meg is nyerjem, hát életembe nem szenvedtem még szimulátorral ennyit mint ezzel. Kb egy óra alatt meglett a 20 perces futam, de nem kívánom senkinek...
Persze utána hiába léptem ki a főmenübe, ugyanúgy nem volt hang, csak egy programból kilépés (win7alatt minden más szólt) és visszalépés segített.
Mindenesetre tanúságos volt, hogy mennyire ki van hegyezve a vezetésem a hangokra...
-
Kommy
veterán
Nézegettem egy kicsit a játékot és feltűnt, hogy valami miatt "csak" 111.111 FPS-em van (ez az idő 99%-ban ennyi üres szerveren), 120-as limit beállításnál.
Kikapcsoltam a 120-as limitet és egyből felment 150FPS-re.
A másik dolog pedig a felbontás állítása ami nálam most valamiért csak egy szép fehér kocka így nem állítható, olvastam, hogy ez a Steam beta miatt van, de nekem nincs bekapcsolva. De azért bekapcsoltam indítottam a játékot majd visszakapcsoltam, de nem segített.
-
Kommy
veterán
Sok helyen írják, hogy igen, de nálam nem. [link]
Sőt azt is észrevettem, hogy a Render Stats app-ban a cpu-t jelölő az 0.000-án áll ha egyedül vagyok a szerveren, most mentem egy 24 fős AI ellen akkor meg 1.000 és 2.000 között ugrál, de mondhatom úgy is, hogy 1 és 2 között tehát nincsenek tizedes jelek, régebben biztos volt.
Jöhetne már a 1.1 nagyon jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
macy
addikt
Működik assettoban a steam közvetítés, nem is figyeltem, hogy ilyen is van.
-
.LnB
titán
Lenne pár kérdésem (vagy észrevételem) az AC-vel kapcsolatban, ebben a hosszú eszmefuttatásban tettem fel őket. Ide csak belinkelem mert a másik topikba is elég off.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gadfly
tag
SZERVER: HUNGARIAN FUN SERVER
JELSZÓ: magyarok
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|5|
FÉRŐHELY: 16
AUTÓ: VW GOLF VI GTI - letöltésPÁLYA:
Aosta - letöltésA szerver a nap 24 órájában online!
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Gyári
TC: Gyári
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 14:00simraceseries.com
-
neilszab
őstag
És mi a kérdés?
Setup ügyben itt tudsz kérdezni, illetve van is fent pár set: Assetto Corsa - Setup
Persze más forrásokat keresve biztos lehet nagyobb adatbázisokat találni, de ezek itt biztos kezekből származó többnyire WR setup-ok.Ha pedig meg akarsz tanulni setup-olni, akkor itt a cikk alján találsz hozzá leírásokat:
Kormány Kalauz - Tippek, trükkök, turpisságokAz online szerepléssel pedig nincs értelme várni amíg jobb leszel, egyből el kell kezdeni és 2x-3x gyorsabban fogsz fejlődni a nyomás alatt, mint ha csak úgy magadban mennél tét és kihívás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
.LnB
titán
válasz neilszab #5022 üzenetére
AC-re vonatkozólag a Setup-ok voltak. Köszönöm a segítséget!
Olyan jó látni ezt a szervert amit Gadfly kolléga linkelt, jó lenne menni
Lenne még egy kérdés. Lehet valahonnan olcsóbban szerezni AC-t? Mert a Steames ár az € miatt elég húzós. Ha nem akkor kicsit még várok vele.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ventur@
senior tag
Ilyen cd-kulcs boltokban kapható már ~15 euro-ért, de nem bíznék ezek tisztaságában.
Példa: Gamesdeal - Assetto Corsa
Ha nem túl sürgős a vétel, akkor szerintem várj az Easter/Spring vagy a Summer sale's-re, mert szerintem egy -33%-ot tuti fog kapni. Ha, netalán egy -50%-et kap, akkor meg le kell csapni rá azonnal, mert szerintem ilyen -67, vagy nagyobb kedvezményt kizárt hogy kapjon . Ahhoz már túl elterjedt lett az AC .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
.LnB
titán
válasz Ventur@ #5024 üzenetére
Olyanban nem is bízok amit linkeltél. Az VPN-es cucc. Várok szerintem egy sale-re. Addig pedig gyakorlok a nem hivatalos verzióval egyedül. Köszi a választ.
-
izitom
tag
1.0.5
- Fixed empty resolution list -
törölt tag
a kormánybeállításokra figyelj oda. Minden ott kezdődik...érdemes átolvasni, és aztán kormánybeállításokat nézni a játékhoz, esetleg kérni..
Ahogy olvastam az AC irányításával nem volt gondod, de az hogy a kormány jól irányítsa az autót, és jó jeleket adjon neked tovább az autó felől, ahhoz vagy érteni kell, vagy tudjad hogy hasonlóan van beállítva mint a nagy többségé.
A setup fontos, de pár autó kivételével jól el lehet autózni alapbeállításon is, amikor már az eredményre mész akkor érdemes jobban belemászni.
..és én is azt mondom, és már mondtam is, rögtön bele kell csapni az online-ba,..egy a lényeg szvsz: ne az eredményre menj., legyen fontos az hogy hogy kerüld el a többieket, törekedj a stabilitásra, a jó ping-re, a röccenésmentes online futásra.
Senki nem vár tempót, csak ha már ismert nevek, alapként egy valamit vár el egy online liga: figyelmes vezetést, figyelsz elsősorban másokra, és a saját féktávjaidra, íveidre...tükröket figyelve hajtasz ki a pályára, és helyezkedsz azon,..nem azt várják el hogy gyors legyél.
tehát hajrá..nincs mire várni. -
.LnB
titán
válasz #70869248 #5036 üzenetére
Használhatom a kormányomhoz a GT beállításait? Nekem ugye DFP van, és ahhoz nem találtam most hirtelen setup-ot.
Tegnap egyébként pont ezt csináltam amit most tanácsoltál. Versenyeztem kettőt online. Nagyon jó volt. Bár nagyon lassú voltam. Most mentem először az adott autóval és az adott pályán. A második verseny végére már kezdtem megszokni. Elengedtem a gyorsabbakat, sose ütköztem. Leszámítva a két hülyét aki full gázzal lökdöste ki az embereket. De ilyen van minden játékban sajnosUi: nem AC-vel játszottam.
-
törölt tag
Nekem is DFP-m van, pár éve eladtam a G25-m (sajnos).
Neilszab linkje jó, az általa linkelt oldal alján van ez az oldal elérhetősége: Kormány Kalauz Szimulátorozáshozbenne van minden ami kell. Én 900°-n használom a kontroller alapbeállításoknál.
Semmi gáz ha nem az AC, Neilszab írása sem AC-ra készült, általánosságban jó. -
barcalaci84
őstag
amúgy AC-ban pont nem is kell állítgatni a kormányt ...
Logitech profilerben és játék menüjében is rakd 900 fokra...
így a játék minden autóhoz a megfelelő kormányszöget fogja rendelni automatikusan, annyit amennyit a valóságban használ az adott autó...
pl utcaiak többsége 900 , f458 720 fok , a lotus exos t125(a f1 szerű ) 360 fok körül... stb...
ffb-t meg saját szád íze szerint belövöd és nem is kell rajta agyalni soha többet... -
Solesz84
aktív tag
Nekem még az 1.0.4 van fent!Az miért lehet?Azt írja h nincs hozzá frissítés.
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
.LnB
titán
válasz barcalaci84 #5040 üzenetére
Azt az első indítás után beállítottam a driverben természetesen.
-
Solesz84
aktív tag
válasz Solesz84 #5041 üzenetére
Oké megvan az 1.0.5 mostmár jöhet az 1.1 is!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
wolf033
senior tag
válasz barcalaci84 #5039 üzenetére
Direkt félreálltam, hogy utolérjenek és nem engedtem el kék zászlónál az ai-t, viszont sárga zászló nem volt pedig a pályán álltam.
-
zozoz1
aktív tag
Urak egy kis tájékozódás hogy ki milyen kormányt használ és melyiket ajánlaná szívből.
Az ár részben mérvadó, természetesen nem akarok 100 ezres magasságban gondolkodni. De ha már cserélek kormányt akkor nagyságrendekkel jobbra gondolok. Egy kicsivel jobbért nem látom értelmét cserélni.
Most egy Logitech Formula force EX kormánnyal nyomom. Nem rossz darab 6 éve ezt nyüstölöm, de ide valahogy kevésnek tűnik nekem. Kicsit mint ha karcos lenne nem elég finom.
De lehet hogy tévedek?( Sokunk által egy állandó dilemma. Érdemes-e váltó konzolt venni. Hoz-e többlet élményt a három pedál? )
Minden észrevételt megköszönök.....
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
AMD_ok
őstag
Tulsagosan sok alternativa nincsen sajnos. Ha nagyon nem akarsz elszallni arban, akkor Logitech Driving Force GT, amugy megy G25/G27...EMAG-nal a DFGT 40 ezer, a G27 83 ezer A tobbi sajnos efolott mozog arban. Persze ezeket is, mint mast is hasznaltan is kifoghatsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest