- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
N€T0X|N
őstag
Tetszik-nem tetszik, AC is elment abba az irányba, ami manapság eléggé divatos. Kiadják valahogy (early access = béta), aztán fejlesztik a "végtelenségig", persze valahol menet közben azt mondják, hogy gyerekek, innentől 1.0+. Ha úgy nézem iR is akkor még béta, hiszen folyamatosan fejlesztik ők is a gumimodellt, mégse mondja senki ezt.
Szóval én fentebb sem írtam, hogy szerintem tökéletes a cucc és/vagy kész van és dőljenek hátra Kunosék. De a "béta" fogalmát nem tartom helyénvalónak az ilyen termékek esetén (hiszen az jellemzően egy bugos, instabil cuccot jelent), mert akkor örökké azok volnának. Ugyanez igaz rF2-re is, meg val'szeg sok más játékra, amit nem ismerek.Sent from my keyBoard
-
dino_m
senior tag
válasz N€T0X|N #4604 üzenetére
Az iR nem a legjobb példa erre. iR-ban nem veszel 1.0-ás játékot csak bérled a játékot és a szerverhasználatért fizetsz. Ha nincs aktuális előfizetésed egyáltalán semmilyen szinten se tudod használni a játékot.
Másrészről a gumifizikán kívül írtam még néhány nem kész dolgot és még azokon kívül is van nem kész eleme a játéknak. AI, még fejlesztés alatt. Karrier mód sincs még, mert ami van az inkább eventekből álló feladat sor, de semmiképpen nem nevezhető karriernek. Ha ezeket a dolgokat nem veszem figyelembe, akkor tényleg nem béta az AC, hanem teljesen kész van.[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
N€T0X|N
őstag
válasz wolf033 #4593 üzenetére
Hát ja, sok a panasz a játékra, pedig be lehet állítani úgy, hogy kinézzen valahogy és jól is fusson. Akinek a lelkivilágának kellenek az ultra beállítások, annak meg kell fizetnie az olyan hardvert is... már ha egyáltalán van olyan, ami 100 fps-sel viszi ultrán 20 AI-val... Én is mértem egy keveset, pedig igazán nem érdekelnek az fps számok, amíg érzésre jól fut a játék, márpedig jól fut... leszarom magasról a 95% CPU usage "hibát" is, mert maximum a felirat zavar, de közben a játék tök simán fut, akkor nem mindegy?!
Szóval a beállításaim:
Én azzal a látványvilággal elégedett vagyok, amit a játék így produkál. Az árnyékokat medium-on használtam nem rég, csak egy kép kedvéért tettem feljebb, aztán láttam, hogy jól megy még így is. A post processt elég jól bírja a 670. A tükröződés megöli kissé ugyan, de még bírja. Persze, kinek mi az elvárása. Feljebb állítva a különbség látványban marginális (főleg, hogy ki a tök nézegeti verseny közben az autón a fűszálakat), míg a sebesség már drasztikusan csökken, szóval szvsz teljesen értelmetlen ezen rágódni. Ja, és ezen beállítások mellett hogyan fut?
Nos, 30 AI-val így:
Nem tragédia. Pár méter után már folyamatos 60+ fps van, ami single playerhez elég. Multiban (20 fő, Spa) ugyanez 70 rajtnál és utána 80-85 között fut, teljesen simán, se mikro- se egyéb lagok nincsenek (single-ben sem). Mindez egy i5 3550-nel, ami nem húzható sehova (3.3-3.7 Ghz). Nem látom az orbitális tragédiát, amit néhányan vizionálnak. Azzal kell beérni, ami van és értelmes beállítások mellett el nem hiszem, hogy az enyémnél sokkal erősebb hardverek 20 fps-t meg hasonlókat produkálnak. Nem kell ultrára tenni és kész. Így is g*cijól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
STC Speed
őstag
Nekem maxon fut,bár csak hobbybol megyek 1-2 kört magányosan,de az i5 öt jól megtekeri nekem.
Fog ez javulni még -
törölt tag
válasz N€T0X|N #4606 üzenetére
gyertek szerverre a Primera-val, Monza-n fut.
...
Irigyellek egyébként, de hát ja...gépet kellene fejleszteni, de mivel DDR2-s rendszer van így mindent cserélni kell a VGA kivételével.
Új lap, új proci, új ramok..és kell egy új táp is.
sokévente van egy ekkora váltás, de most sajnos pont ezt élem. -
Joshi
titán
válasz N€T0X|N #4606 üzenetére
Most beállítottam ugyan úgy ahogy te csak 2560x1440-es felbontásra téve, nincs szégyenkezni valóm az biztos de hát pont az Assetto miatt fejlesztettem konfigot.
Single player
2015-01-18 15:30:46 - acs
Frames: 7247 - Time: 67531ms - Avg: 107.314 - Min: 100 - Max: 11422 Ai-val starttól kb az első kör feléig.
2015-01-18 15:34:45 - acs
Frames: 7165 - Time: 90969ms - Avg: 78.763 - Min: 63 - Max: 89 -
Joshi
titán
Benéztem, az effects fülön az Overall effect és a Glare quality csak mediumon volt és az élsimítás is csa 2x-en. Most már tényleg minden úgy van beállítva mint neked. Az élsimítást 2560x1440-nél értelmetlen 4x-re rakni bőven elég a 2x is.
Single player
2015-01-18 16:09:05 - acs
Frames: 6623 - Time: 79562ms - Avg: 83.243 - Min: 78 - Max: 9222 Ai-val starttól kb az első kör feléig.
2015-01-18 16:07:29 - acs
Frames: 4400 - Time: 63828ms - Avg: 68.935 - Min: 56 - Max: 81 -
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok!
Nem akarok 2200 forintot kiadni a dashmeterPro-ra úgy hogy nem próbáltam és hogy működik-e. A játékot megvettem és többet nem akarok rá szánni egyenlőre.
találtam 4shared oldalon többet is, de mindnél telepítéskor alternatív alkalmazásokat (pl. top eleven) kell telepítgetni és akkor sem enged tovább menni, van valakinek működő, nem fizetős verziója?
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Kommy
veterán
válasz Forestgreen #4618 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz N€T0X|N #4613 üzenetére
Nem monitormérettől függ hanem felbontáson. Ahogy írtam én 2560x1440-en toltam nem pedig FHD-én. Próbáltam UHD felbontáson is de ott azért már kevés a 290, ráadásul csak 30Hz-em van.
-
N€T0X|N
őstag
Tudom, de a felbontás+aa (vagy nélküle) az (pixel)méretfüggő, hogy milyen eredményt ad. Csak erre írtam, hogy 32 hüvelyken nekem a 2xaa nem elég, az még túl recés fél méterről. Ha jól látom te 27-es kijelzőn tolod, nagyobb felbontással. Úgy lehet, hogy nekem is elég lenne a 2x.
Tavasz végén terveztem volna újítani tévét, de amíg nincs olyan, aminek elviselhető inputlagja van, addig biztos nem fogok... a mostani olyan 25ms-t tud, ennél is éreztem amikor az 5ms monitorról átváltottam. Rosszabbat nem szeretnék, mert fps-ezek is, nem csak szim. A mostani 4K tévék 35-40ms körül vannak a legjobbak (értelmes árkategóriában gondolkodom 200-250K körül, nem millióban ). Na meg ez a 30Hz... inkább várok, amíg kell. Úgyse bírná a vga.
Sent from my keyBoard
-
Remington
őstag
Suzuka 1.1
Nagyon jó!https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Joshi
titán
válasz Forestgreen #4633 üzenetére
Én is inkább megvettem mint hogy szívjak vele. Szerintem nagyon jó app.
(#4584) b-type Kipróbáltam a Nissant, szerintem nagyon komoly. Mugello célegyenesben ledadog 6-os fokozatban, és úgy vettem észre hogy nem is tudom megnyújtani a setupban.
-
törölt tag
-
Joshi
titán
válasz #70869248 #4635 üzenetére
Eddig Mugellón és Brno pályákon mentem, de nekem sokkal jobban tetszik mint a Seat Eurocup mod. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve hogy a 6-os áttételt nem lehet hosszabbra állítani, ez akkor bosszantó ha mondjuk olyan hosszú célegyenesek vannak mint Monza, Mugello v Imola. Esetleg tudsz erre megoldást?
-
törölt tag
Csak ha nyújtod az egészet, azaz állítod a -final gear ratio-t, akkor ~286km/h-t tudsz a váltóból kihozni:
[link]A jó áttétel megtalálása meg...Monza-ban a 3.-t hosszabbra hagytam hogy a két Lesmo-t 3.-ban tudjam venni, ne kelljen beleváltani, Mugello-ban is tuti el kell rontani az ideális gyorsulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest