- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gr3GoRi
tag
Ha valaki nem tud várni 1 hetet, egy kis Nord preview Nagyon ott van
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
törölt tag
Nem. te megvetted a sorházadat 1milláért, és az fáj hogy aki 2milláért vette meg annak ezer forinttal olcsóbban cserélték ki az ablakait..
..még ha +tartalmat ígértek volna és azt hiányolnád, de ez csak pénz, és ráadásul az előzetes tippeknek a legalja, ennél kevesebbet sehol nem tippeltek erre a DLC-re.
...és azt mondani erre hogy gennyes dolog volt....Amikor odaadták Mercit meg Spa-t, akkor elveket lobogtatva nem kellett volna elfogadni, vagy fizetni érte elvi alapon, ..mert előfordul hogy megcsúszik egy játék fejlesztése.
-
ba3_2107
tag
Srácok, lehet,h most a szemetekbe valami szentségtörést kérdezek,de nekem a játék törtben van meg egy bizonyos torrent oldalról. Viszont szeretném megvenni a Dream Pack-ot! Jól gondolom,h az úgy nem fog fog működni ezzel a tört játékkal?
-
törölt tag
válasz ba3_2107 #5203 üzenetére
sztem ha tört verziód van meg akkor mikor megjelenik a DLC akkor húzd le törten az egészet DLC-vel együtt. Játékmenetben is lesznek elég nagy változások. Jelenleg semmilyen védelem nincs a tartalmakra, de ez lehet változni fog.
Én természetesen azt javaslom hogy szerezd be legálisan.más: megnéztem ezt a béta Nord'-t, hát nagyon jó...de a Snoopy féle verziót is dicsérem, mert a hivatalos szebb, szűkebb, és hangulatosabb (és valszeg pontosabb), de nincsenek ordító különbségek.
-
Jack@l
veterán
válasz ba3_2107 #5203 üzenetére
Vegyed meg húsvéti akcióban mindkettőt olcsón.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
.LnB
titán
Ha minden jól megy akkor ma én is AC tulajdonos leszek, és elő is rendelem a DLC-t. Aztán majd jövök a hülye kérdéseimmel Szóval készüljetek.
Minél hamarabb szeretnék valami "fun" versenyt nyomni veletek. De addig majd gyakorlok még kicsitb-type Jól tudom, hogy Esztergom környéki vagy? Mert én is
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Csapoati
nagyúr
Nem, az nem jó köridő; ha csúszkálsz, ne fordítgasd koppig a kormányt és ha ver az AI, akkor setupolj. Remélem minden kérdést megválaszoltam előre.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
N€T0X|N
őstag
válasz wolf033 #5172 üzenetére
Volt pár elfekvő ojrócskám már a Steam accomon, így nekem kerek 2000 Ft-ba volt. Ennyit magáért a lézerszkennelt Nord-ért is kiadtam volna. 11-étől bőven meglesz mind az online, mind az offline szórakozásom. Bár nekem csak ~220 órám van a játékban, annak legalább a felét a Snoopy-féle Nord teszi ki.
Online sajnos nehéz olyan mezőnyt találni, ahol 20-ból 18 nem darálja le a kocsit az első km-en, de azért csatáztam már nagyon jókat és nincs annál élvezetesebb, amikor ezen a pályán, szinte csak érzésből vezetsz 20-ból 17 km-t, mert az orrod előtt ott a másik autó segge egy méterre és semmit nem látsz. Ide minden skillre maximálisan szükség van, ami autóvezetéshez kellhet. Tőlem adhatták volna 5000-ért is, akkor is megvenném.Sent from my keyBoard
-
N€T0X|N
őstag
We have had several meetings to discuss the pricing policy of the Dream Pack. The price we had in mind when we announced the Dream Pack two years ago was higher than the one we set now. The investment requested for this production, in terms of time, money and logistics, has been huge, even because the development has requested almost six additional months of work not initially scheduled. Our strong will to share our work with as much people as possible, has prevailed over commercial logic and with this aim we have decided to set the fairest price we are able to do. We are also pretty sure that you will appreciate the chance to get this package in pre-order, saving even more money.
Angolul nem tudóknak: az a lényeg, amire én tegnap már tippeltem. Az eredeti ár magasabb lett volna a tavaly ilyenkori elképzelés szerint, mint amit végül kiszabtak rá (magyarul mindenki jobban járt, mint tervezték). És bár hat hónapot csúsztak, amit nem f@szveréssel töltöttek, hanem kemény melóval, mégis a lehető legjobb áron adják nekünk a cuccot és nem úgy gondolkodtak, mint az átlag pénzlehúzó stúdiók, hogy akkor adják még drágábban...
Szerintem ez elég korrekt hozzáállás.
Sent from my keyBoard
-
neilszab
őstag
A hamarosan megjelenő Assetto Corsa 1.1-es verzió és a Dream Pack DLC rengeteg érdekes és izgalmas új tartalmat és funkciót fog hozni magával, melyeket jó alaposan ki is fogunk aknázni az új bajnokságban. A legfontosabb kérdést azonban ezúttal is Rátok bízzuk, hogy milyen autókkal kerüljön megrendezésre az újabb megmérettetés!
Szavazás: Assetto Corsa - Autószavazás
Találkozunk a rajtrácson, infók a fenti linken!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
wolf033
senior tag
válasz N€T0X|N #5215 üzenetére
Elég korrekt volt valóban ez az ár.
Én nagyon meglepődtem ezen a 10 jurón.
Nekem AC+DLC eddig összesen került 8k-ba. Ennyiért nem egy rossz vétel. Egy rf2 éves licence is többe kerül. 44 dodo most az rf 2 éves a lifetime meg 85 dodo. Ez 280 FT-os árfolyamon az már elég szép összeg. 23k-ért elég sok dlc belefér majd az ac-ba. Úristen. 23 ezer az rf 2.
-
-
macy
addikt
-
barcalaci84
őstag
értjük mi h az a baj h nem tartották be az ígéretet...
ez elvi kérdés nálad...
az mindegy h így kevesebbet kell fizetned mint ha betartják az eredeti tervet /ígéretet...
ezek a mocskos olaszok nem csak neked adják olcsóbban , hanem az új vásárlóknak is...
eze a gennyesek már megint nem tartották be az ígéretet...azt még le tudtad nyelni h kaptál pár ingyen autót, pedig megígérték h mely autók lesznek benne a játékban és utána fizetős DLC-ket ígértek...
arra kellett múltkor is hazamenned h már Yellobird is van... a rohadt steam meg állandóan letölti neked hiába akarod kiirtani a játékból...Erről nem volt szó h még ezt a sárga szart is nézegetned kelljen mikor autót akarsz választani...
Mi lesz így legközelebb?
a következő DLC még olcsóbb lesz vagy mi?
netán leárazások?most kell kivonulnunk Vallelungába, mert ezek a fejünkre nőnek...
UI komolyra fordítva:
lehet panaszkodni ha nem tartanak be valami (pl egy határidőt) de most tényleg nem elegáns szerintem... mert TE jobban jártál mint amiben reménykedhettél...[ Szerkesztve ]
-
N€T0X|N
őstag
-
macy
addikt
válasz barcalaci84 #5223 üzenetére
áhhh... rohadt digók...
-
barcalaci84
őstag
AMD_ok !
Elnézést a hangnem ért, de ez most nagyon kikivánkozott belőlem!
Majd szerdán amikor kiderül h éppen milyen új/régi bugok vannak , akkor együtt szidjuk majd Kunosékat
(pl az optimalizációtól nem fogjuk hanyatt vágni magunkat a béta alapján ) -
veterán
válasz barcalaci84 #5226 üzenetére
Ellenben kod es nordschleife... ahhhh...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
AMD_ok
őstag
válasz barcalaci84 #5223 üzenetére
Gratulalok, nyertel . Csak majd mindenki, aki ennyire el van telve attol hogy mekkora kiraly dolog ez igy, ahogy van, kivanom ,hogy az eletben mas dolgokban is hasonlokepp jarjon, es akkor is igy alljon a kerdeshez.
Soha, sehol nem irtam azt, hogy draga lenne. Korrekt arnak tartom, viszont nem vagyok hasra esve tole, mint itt sokan masok. Miert? Mert ha azt vesszuk alapul, hogy az alapjatek 45 euro, akkor egy dlc nehogy mar 30 euro legyen kb, meg ha az a Nordschleife is, + jopar auto.Fentebb itt be volt masolva Neuro altal, hogy ma mit nyilatkoztak az arrol. Barmennyire is nyomjak, jaj, most olcsobban adjak a DLC-t, mert megcsusztak vele, ez kokemeny uzlet, nem a ket szep szemetekert csinaltak meg a palyat, amit en is nagyon varok, egyesek tudjak is ezt. Ne legyen illuziotok, ez nem a szeretetszolgalat (vegul is, ezek utan, felolem lehet ). Ok is tisztaban vannak vele, hogy ettol tobbert nem nagyon adhatjak, az sokak ingerkuszobet lepne at, a teljes jatek arat tekintve.
Tovabbiakban nyugodtan irhattok, trollkodhat barki barmit, a velemenyem nem fog megvaltozni. Reszemrol befejeztem.
Koszonom a tisztes kioktatast
-
barcalaci84
őstag
Miről beszélsz?
a tegnapi közleményben h mennyi az ára stb a DLC-nek IS ugyanígy benne volt ez a duma, h eleve többért akarták adni , de úgy gondolták h mindenki jobban jár ha ezek az árak lesznek...természetesen gondolom úgy gondolták h nekik éri meg legjobban olcsóbban adni (nagyságrendekkel több vásárlóban bíznak mint ha drágábban adnák kicsivel)abszolút elhiszem h tavalyelőtt Decemberben úgy gondolták h drágábban kell majd adniuk a DLC-t h nekik üzletileg megérje...
gondolom az alapjáték is jobban fogyott mint azt remélték és ezért a jó ár (nem is azt mondanám h olcsó hanem iszonyatosan jó ár-érték arányúnak tűnik és nehéz neki ellenállni)
nagyobb a potenciális vevőkör és adhatják olcsóbban is mint ahogy korábban gondolták és még lehet többet is kaszálnak...a z előrendelői 10 eurós ár szerintem már azért pont a fentiek miatt már egy ideje biztos a fejükben volt...
úgy döntöttek h ŐK meg a játékosok is jobban járnak anyagilag ha nem 20/10 lesz az ár hanem 15/10...több lesz majd vásárló a későbbiekben...a nagy cégek is próbálkozhatnának ilyesmivel amúgy , mert azok tényleg pofátlanul akarnak minél több pénzt kihúzni az egyesekből és csak a kalózokat szidják m...még véletlenül se gondolják h ha kicsit ésszerűbb áron adnák a játékot akkor lehet összeségében nagyobb bevételül lenne...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jóval többet is kérhettek volna.
Fel lett dobva a FB oldaluk, hogy nem csak itt jelent problémát az EA 50% olvassam el, .. átnéztem az akkor 120valamennyi hozzászólást, ketten voltak akik rákérdeztek, a többi arról szólt hogy ez az ár mennyire olcsó, olvastam a hivatalos fórumon a topikot, dettó ez a vélemény. ..és mivel kaptam egy átlinket Aris dumájáról, ezért elolvastam a Racedepartment topikját, az FB nem linkelem, mert neked nincs, az AC fórumot gondolom olvastad..
Mindenhol csak keveslik. Nem korrekt árat írnak, qva olcsót.
szerk:
Azzal áltatod magad hogy te valamit olyat tapasztaltál az élettől ami igazolja ezt a kicsinyességet amiért ezen lovagolsz, és majd mi is meglátjuk...
De nem, ez egyszerűen kicsinyesség és kész.[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz #70869248 #5232 üzenetére
nekem is az jött le egyébként a témával kapcsolatos visszajelzésből,
h üzletileg egy kicsit alá is becsülték a türéshatárt és igazából ŐK jobban is járhattak volna, mert tudtak volna még több pénzt kihúzni az AC-s táborbólazért ez a DLC pont úgy van összerakva tartalmilag h szinte mindenki talál benne olyat , amire nagyon vágyik
a lézerscannelt NORD ugye eleve kuriózum...lesz más játékban is , persze nem 10 euróért +10 autóval
ahogy számolgattad másik fórumon 170 euróból kijöhet majd IR-nél ...
de persze vannak AMD_ok -nál elégedetlenebbek is, akik nem értik h miért nem ingyen van , hisz eső sincs a játékban úgyhogy őket ki kéne engesztelni...
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz barcalaci84 #5233 üzenetére
"...de persze vannak AMD_ok -nál elégedetlenebbek is, akik nem értik h miért nem ingyen van , hisz eső sincs a játékban úgyhogy őket ki kéne engesztelni..."
Nem sokallta az árát, hanem az lökte le az ékszíjat, hogy anno azzal promózták az EA-t, hogy aki akkor megveszi, az 50% kedvezménnyel veheti meg az első fizetős DLC-t. Vagyis akár 2.5 Euro vagy több, tökmindegy, nem tartottak be valamit. Pont úgy ahogy a két hetenkénti frissítést se, mert az is talán két alkalomig tartott, azután jöttek a kifogások, hogy ezért és azért nem tudják a két hetes dolgot tartani.
Az valóban szerencsés dolog, hogy végül is a DLC valóban nem egy borsos összegbe kerül és akinek ez a szórakozása az úgyis megveszi, de ha 15 euro a 100%-os ár, akkor igenis 7.50-ért jár az EA-soknak. Senki nem mondta Kunosnak, hogy milyen árat határozzon meg, de ha már meghatározta, akkor tartsa magát a beigért dolgokhoz. Nem is értem, hogy mit nem lehet ezen érteni?Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
barcalaci84
őstag
7.5 euróról szó sincs , szerintem ennyire sose nézték le a munkájukat
ezen mit nem értesz?
értjük h az ígéret szép szó, na de ne ilyenkor hadováljatok össze-vissza...hanem az ingyen autóknál stbhibázott KUNOS , mert pár embert túlbecsült
kell egy 50 %os plecsni a 10 eurós ár mellé, a 15 eurós mellé meg egy 25%-os és akkor felfogják az emberek h kb mit akartak...persze ezt le is írták a bejelentéskor....vagy gondolják meg magukat és emeljék 20 euróra a rendes árat h megnyugodjon minden rosszindulatú, kicsinyes ember...
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz barcalaci84 #5235 üzenetére
Te nem érted az írott szót vagy mi bajod? Ki hadovál? Ha valaki hadovált az maga Kunos volt. Nem is mondta senki, hogy szó volt 7.50-ről. Pont ez a baj. Ugyanis ha lett volna 7.50-ről szó, akkor tartotta volna magát a beigért dolgokhoz. Kunos árazta be a saját munkáját, ha ennyire értékeli, akkor ennyire. Ez az ő baja. Itt nem anyagi, hanem elvi dolgokról volt eddig is szó.
Kunos hibázott, mert úgy látszik nem emlékszik már a saját igéreteire se, amit amúgy írásban adott ki.
Nem kell meggondolni magukat, eleve úgy kellett volna kalkulálni, hogy a korábbiak szerint kiadott dolgaikat be tudja tartani. És nem azért mert valaki rosszindulatú vagy kicsinyes, hanem mert úgy tisztességes.
BTW! Ha már kicsinyességről van szó. Talán a saját pénzeddel nagyvonalúskodjál, ne másokéval. Majd ha te fizeted ki a játékaimat vagy bármi mást, akkor beleszólhatsz, hogy hogyan gondoljak bizonyos dolgokat.És megnyugtatásul, az anyagi vonulat lezárásaképpen mondom, hogy előrendeltem ennyiért is, mivel nem az volt az problémám és AMD-ok problémája se, hogy drága és nem is az, hogy aki nem vette meg EA-ként az most olcsóbban jut hozzá. Hanem egyszerüen elvi kifogás volt.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
barcalaci84
őstag
nem érted h abból csinálsz elvi kérdést h miért nem adja drágábban a többieknek...
ez kicsinyes dolog ...mert nem az a baj neked sem h neked mennyi hanem az h miért nem annyival drágább a többieknek mint ahogy megígérték...
nemcsak szerinted ér min 10 eurót hanem Kunos szerint is...
örülni kéne h más is olcsóbban hozzájuthat...legyenek elveid mindenkor...
toljátok h így nem tartja be KUnos az ígéreteit ( a játékipar rengeteg tisztességes cégével ellentétben) , de ne most, ne ezért ...
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz barcalaci84 #5237 üzenetére
Nem és nem!!! Nem kicsinyesség, hanem elvárás, ha azzal akar valaki eladni valakinek valamit, hogy a következő tételt megkapom 50%-os áron, ha tulajdonképpen megelőlegezek neki egy összeget egy majdani kész termékért. Vagyis anno azért fizetettem előre valamiért, hogy majd később megérje. Leszarom, hogy ki mennyiért veszi. Az az egy baj van, hogy nem látom az 50% kedvezményt amit irásban beigértek. És nem kell a védőduma, hogy ez az ár milyen jó még így is. Nem én adtam meg az árat. Én a megadott árhoz képest hiányolom a beigért kedvezményt. Ha 30 euro lenne az ára, akkor gondolom már te is itt rugóznál, ha csak 33% kedvezményt kapnál a beigért 50 helyett. De így most kilóra meg vagy véve, mert hát végül is 10 euro nem a világ.
Ja! Ha lement az előrendelési idő, azután már az EA-sok is csak 15-ért kapják vagy ők továbbra is hozzájuthatnak 9.99-ért? Ezt láttad valahol kitárgyalni? Vagy ez megint elsikkad, mert hát milyen jó kis ára van már neki így is.
-
törölt tag
Hihetetlen. Nincs semmi 'tulajdonképpen megelőlegezek neki összeget' hülyeség. A játék az játék, a DLC meg DLC..
Összekevered ezt a játékot egy másik játékkal.
Használtad a Techdemo-t akinek megvolt a NetKar az ingyen (nekem megvolt), akinek nem az 2 euro alatt qva jól járt vele mert kapott egy vastag leárazást a techdemo megjelenésekor.
Aztán megjelent a játék 11 autóval és 4 pályával tökre kevés lehetőséggel, 33%-s EA árral, és kéthetente frissítéssel. amit megvettél. 5 hónapig, a multi megjelenéséig ment a kéthetes frissítés, nem két alkalom. Nem kell hazudozni össze-vissza.
..és igen volt amikor kimaradt ezért-azért, és volt olyan is amikor a 2hetesen kívül is kaptál frissítést...nem egy.egyébként pontosan jól látod, kilóra meg vagyunk véve, mert 30 euro-nál már igen megkérdezné az ember, hogy hol a maradék 20%.
10 euro-nál nem.
Te biztos elkérnéd 1 euro-nál is...na ezt nevezem én kicsinyességnek.
De amikor olyan valótlanságokat írsz mint hogy két alkalomig tartott a kéthetes update rendszer, akkor inkább a pitiáner kifejezést gondolom helyénvalónak.[ Szerkesztve ]
-
Penge@Borisz
tag
Nehogy más (akik pl. most veszik meg a játékot DLC-vel együtt) jobban járjon, mint én! Még akkor sem, ha ennek semmiféle anyagi kárát nem látom! Dögöljön meg a szomszéd tehene is! Két és fél euróért keresztes hadjáratot indítok a Kunos ellen! Két és fél eurós elvek! Ha valakinek ennyire nem tetszik ez az árpolitika, miért nem bojkottálja a Kunos termékeit? Ja, hogy annál azért nagyobb kockák vagytok? Akkor mégis csak elérte a Kunos azt, amit akart nálatok is, igaz? Akkor meg miféle elvekről beszélgetünk? Az elveket szokás megtartani, nem 10 euróért kiárusítani… Épp olyan elvtelenség mégis megvenni a DLC-t a szerintetek átverős áron, mint amilyen elvtelenségről a fejlesztőket vádoljátok. Gerenda a saját szemetekben nem zavar? Ugggyan…
Az árazásról meg annyit, hogy kb. ez lenne a tisztességes összeg bármilyen DLC-ért, nem pedig a lehúzós 25-30 eurók, amiket el szoktak kérni mindenféle vacakért. Szóval ettől a 10 eurótól talán nem kellene hasra esni, ez így van rendben és így nem érdemel sem különösebb dicséretet, sem mindenféle átkozódást.
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
dino_m
senior tag
válasz #70869248 #5239 üzenetére
Igenis van megelőlegezés, mert az Early Acces pontosan azt jelenti, mert igaz, hogy játszhatsz a korai fázisú játékkal, de ha nem lett volna semmi végül a játékból, Kunosnak az utólsó fillérig vissza kellett volna fizetni a már befizetett összegeket. Ugye kész játék megvásárlásánál ilyen nincs. Ja! Amelyik másik játékra gondolsz, az nem megelőlegezés volt, hanem befektetés.
Mondjuk, abból a szemszögből, hogy az 1.0-ig igérték, hogy kéthetente jön majd frissítés, tökmindegy meddig tartották be a kéthetes dolgot. Most aztán megfogtál.
Ha valaki valamit összekever az te vagy. Az EA megvásárlásával, megvettük az első fizetős DLC-t 50% kedvezménnyel. Ezen rugózhatsz, de ez benne volt a vásárlási feltételekben. Ez esetben az egyáltalán nem játszik, hogy szerinted kinek mi éri meg. A techdemónek meg semmi köze ehhez az egészhez, az egy másik akció volt. Neked is csak azt tudom mondani, hogy a saját pénzeddel legyél nagyvonalú. Bár nem tudom, hogy szándékosan-e vagy csak a felfogásoddal vannak gondok, de ez még mindig nem arról szól, hogy sokallom az összeget vagy hogy azt a 2.5 eurót akarom lefaragni. Magyarul semmi köze az anyagiakhoz.
Amúgy köszi a rövid AC történelmet, de én is rögtön az első, második napon megvettem mindent, tehát nem volt ismeretlen. Viszont nem tudom mi köze az egészhez?Mondjuk tök mindegy hogy pitiánernek vagy kicsinyesnek nevezel, mert téged minősít úgyis a dolog, hogy kábé milyen szinten is van a morálod.
-
törölt tag
?
Én konkrétan a Next Car Game-re gondoltam mivel detto megvettem 1 hónappal később mint az AC-t, detto EA státuszban. Nem gondolnám befektetésnek..
Azért vettem meg mert jónak ígérkezett, képek-videók-tervek alapján, és mert be is akartam volna támogatni őket. Sajnos lett ami lett ez van...nem kell visszaadni a pénzem.A kéthetes update-t a multi megjelenéséig tartották, tetszik nem tetszik novembertől májusig. Akkor elmondták hogy nem fogják tudni, mert ezért-azért, pontosan nem emlékszem rá..sztem a multival függött össze.
Az AC-nál EA megjelenéskor az első kieg. SPA volt és két vagy három autó, ha jól emlékszem erre kaptunk vagy kedvezményt, vagy ingyenességet, franc tudja már, végül ingyenes lett.Az AC elég sokáig volt EA státuszban, nagyon kevesen vették meg úgy mint én..vagy feltételezem te 35 euróért. A legtöbben karácsonyi akción, vagy volt még egy 50%, és még egy 33%-s leárazás...ezen kívül sokakat tudok akik a hardverapróról vették meg 5-8ezerig fizetve.
Ezek nem megelőlegzések, valójában azért vették meg mert már jó volt.
Be kéne vállalni hogy igen is azon a 2 euro-n megy a vívás, mert különben visszakanyarodunk a már lepörgetett témáig, hogy ha jó az ár akkor mit akarsz valójában? Tehát ha nincs problémád az árral akkor miért a cirkusz? ..elvekről beszélsz, de ha a kiindulási alapokon kívül kapsz ingyen cuccokat az rendben van??szerk:
sztem sok probléma az miatt van, mert elterjedt ez a dolog, hogy a játékfejlesztőknek hálásnak kell lenni ha valaki megveszi.
Legutóbb a Kingdom: Deliverance-ra fizettem Baron státuszban, és nem azért mert ingyen kapok majd ezt-azt, hanem mert tetszik amit látok, és támogatom őket, hogy majd sok frankó órát okozzanak.[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz Penge@Borisz #5241 üzenetére
Csak elvi, elméleti síkon gondolkodtam el, hogy mennyire nem számít manapság egy leírt szerződés, miegyéb. Részemről ilyesmin nem lepődök már meg, de azért gondolom azt elmondhatom, hogy mi erről a véleményem, főleg ha fizettem is.
Gondolom az nem játszik ilyen esetben, hogy igazságos vagy nem egy adott összeg. De mégegyszer mondom nem a 2.5 euró miatt, vagy hogy aki nem EA vette meg az rosszabbul járjon, hanem egyszerűen, csak. Ha Kunosék anno ezt találták ki, akkor nekik kellett volna ezt normálisan megoldani, hogy senkinek ne legyen rossz szájíze. Na mindegy...
Az árpolitika a másik dolog senki nem mondta, hogy maga az ár átverős vagy sok lenne. Kár azon rugózni, hogy itt az árakkal lenne probléma. Ha azt mondta volna valaki anno, hogy ennyi az EA és nincs semmiféle igérgetés a DLC-vel, akkor is kiperkáltam volna azt az árat, amit elkérnek a DLC-ért. Már magában egy lézeres Nord is megér ennyit. De ha már úgy próbáltak becserkészni mindenkit, hogy mézesmadzagot is lógattak hozzá, akkor legalább elviekben tartsák magukat az igéretükhöz. És valóban 2.5 euró nem éri meg, hogy keresztesháborút indítson az ember, de legközelebb lehet ez nagyobb és nagyobb összeg is, tehát nem árt ha odafigyelünk néha a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
Ezért is írtam, hogy Kunosnak kellene visszafizetni, mert Steam csak forgalmazó és levédte magát azzal, hogy nem felel a fejlesztő mulasztásaiért, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet visszaperelni a pénzt. Persze ez is csak elvi fejtegetés, mert a legtöbben legyintenek és továbblépnek. Attól még beszélni lehet a témáról.
[ Szerkesztve ]
-
Gadfly
tag
Jövő hétvégén felbőgnek a motorok Melbourneben! Egy kis ráhangolódásként a sportág kedvelőinek...
SZERVER: SRS FUN SERVER
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |15|6|
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: FF1 2015 1.1 - letöltésPÁLYÁK:
Melbourne - letöltésA hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK
A szerver a nap 24 órájában online!
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Factory
TC: Factory
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 14:00TeamSpeak IP: 79.172.212.194
TS jelszó: srsTovábbi részletek: simraceseries.com
simraceseries.com
-
barcalaci84
őstag
meg mondom őszintén én nem olvastam a szerződést mikor megvettem a játékot...
komolyan benne volt h 50%kedvezmény lesz egy még kis sem talált DLC-re?
belinkelhetnéd...
én egy lassan másfél éves blogbejegyzésről tudok...azt akarod itt sugallni h Kunosék azzal adták el az Early Acces játékot sokaknak h beígértek egy 50 %os kedvezményt egy későbbi DLC-re...
akik CSAK ezért vették meg az EA-t azok tényleg menjenek Vallelungába és törjék rájuk az ajtót...ezeket az üzletembereket komoly kár érte, hisz ők nem a játékot akrták megvenni meg a DLC-t ,hanem üzleti döntést hoztak az EA vásárlással...elmaradt haszonért perelni kell...be kell bizonyítani h eleve többet ér a DLC és csak azért adják ilyen olcsón h az EA-seket megkárosítsák minél jobban...de ezen üzletembereknek h kicsit könnyebb legyen feldolgozni h a konkurencia (a későbbi vásárlók ) állítólag jobban járt mint ők...:
EA 35euró (legmagasabb ár) + 10 euró=45 euró
jelenleg új vásárló:=50 euró
45 kevesebb mint 50
UI: egyébként láttam belekeveredtél h mit ígértek írásban 50 % os kedvezmény egy 1 hónapos időszakban a DLC megjelenése előtt valamikor...
nem tartották be, ezek a mocskok azt akarták h mindenki szerintük ésszerű áron hozzájuthasson... -
törölt tag
89ezer tag van a hivatalos fórumon, az 50%-s topikra 108-n reagáltak, és akik reagáltak nem szintén hőbörgő emberek voltak, ellenkezőleg!
Természetes hogy számít az összeg, ha jól jártam akkor minek 'csak' hőbörögni? Mi az értelme? Tanuljon meg valamit Kunos? Tudod te milyen örömet okoz ez a játék rengeteg felhasználónak? Miért kell elkergetni mert 'csak' ...nem a pénzel van a bajom, nem azzal hogy másoknak többe kerüljön, hanem 'csak'.
szerk:
Főleg ne mások nevében, mert nekem spec. semmilyen rossz számíze nincs, és ha sokaknak lenne, akkor a sokak azt írták volna le az 50%-s topikba!!!!. pont.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz barcalaci84 #5248 üzenetére
"nem tartották be, ezek a mocskok azt akarták h mindenki szerintük ésszerű áron hozzájuthasson..."
Mondjuk ezzel is lehetett volna nagyot húzni, ha pl tényleg 20 eurora "árazzák" a teljeset, és bejelentik, hogy mivel annyira jófejek, ezért nem csak az EA-t megvásárlóknak, hanem mindenkinek fél áron adják. Aztán a preorder után meg adják ugyanúgy 15 euroért "kedvezményesen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest