Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Koszi az infot! Jo tudni.
Ettol fuggetlenul nem lattam garantaltnak, hogy egy-egy ficsor egy adott procin rendesen implementalva van-e, vagy rendesen konfiguralva leforditva.
Pl elozo munkahelyen par dolog le volt tiltva: exception-ok, RIIA
Illetve Arduino IDE-be bedrotozott gcc-vel problemaim voltak C++17-et engedelyezve, nem fordult par cucc - nekem ugy tunt hogy nem kompatibilis, warning problemak miatt - letiltani nehezen tudtam oket.+ FreeRTOS-t hasznalva nehezen hittem el, hogy rendesen implementaltak a multiszalas dolgokat. Hat, rendesen implementaltak.

Most PlatformIO-t hasznalva, sokkal jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettol fuggetlenul nem lattam garantaltnak, hogy egy-egy ficsor egy adott procin rendesen implementalva van-e, vagy rendesen konfiguralva leforditva.

ekkold