- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Na végre van időm válaszuni.
A motion blur nálam soha nem számított grafikai javításnak mivel "mossa" a képet.
120FPS + Motion Blur = 60FPS látszat horizontális forgásnál. Ezért nem használom csak autós gémekbe de ott sem maxon ha lehet csak minimál legyen.Az az élsimilítás amiről beszélsz sem sok játékba van már.
FXAA, TAA, SMAA aztán ennyi. Forzába láttam utoljára 8x MSAA-t. De nagy felbontáson az az opció értelmetlen.Anisotróp 16x-ból viszont nem engedek ott látni a 8x-16x különbséget a távoli textúrákon.
-
NvidiaRTX
őstag
A legtöbb játékban elenyésző teljesítmény különbség van Ultra és High között szal pont nem ez a beállítás fogja megmenteni a VGA-t a kevés FPS-től.
Azt sem felejtsük el, hogy azok a Guru3D-s tesztek csak egy bizonyos fix benchamrk-ra vonatkoznak vagy ugyan úgy futkoztak egy játékban minden VGA tesztnél.
Szinte mindig van olyan szitu amikor pont összejön a sok ellenség + sok particle effect + még más effect és bumm az az 53 már csak 43 lesz.
Jó pár olyan játékkal találkoztam az évek során ahol folyamat 60FPS volt aztán egy egy szitunál meg csak 35.
Most gondolj bele, hogy egy gémben folyamat 53 van akkor az mennyi lenne az adott szitunál? 23?Én azt megtapasztaltam magamon az évek során ha úgy akarok egy játékot végig játszani ahogy azt az alkotó megálmodta akkor max beállítás és minimum folyamat 60FPS.
Amúgy próbáltam én is az általad említett módon játszani, hogy nem maxra tettem a dolgokat és tudod mi lett a vége?
Az hogy:
-Ennyi erővel tolhatnám konzolon is 200k-ból.
-Mindig az motoszkált a fejemben, hogy de még is milyen lenne ez a rész a játékban maxon.
-Ez valszeg jobban nézne ki maxon.
Meg ilyenek...
#54 flexxx2:
Ez teljes mértékben elfogadható érv főleg hogy mától már benzin ársapka sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest