- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
nanorambo #4318 üzenetére
Értem amit mondasz, de az elvégzett módosítások mindenképp kellenek.
Vagy akkor maradhat az első, de még a maradék vállat is levágom róla, szintén forgatok rajta ugyanúgy pixeltetriszezek a színekkel, és még kisebb is leszMagyarán véleményezésre bocsátottam moderátori oldal elé is, és mondták, hogy kell váll, kisebb kell legyen és homogénebb.
De ha valamilyen úton-módon megfelelne az első is, felőlem lehet az is.
-
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4311 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, ha nem bánod, válaszolok.
Érdeklődni természetesen lehet.
Ha tiszta adatlappal eléred a követelményekben meghatározott rangot+időt, akkor a zacskófejből lehet arcképed
Ha csak ez volt az érdeklődés tárgya -
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4308 üzenetére
Ó, tényleg, nem is figyeltem, nem vagy jogosult, éppen csak egy nulla hiányzik a jelenlegi rangod mellé a regisztrált napok számából...
Vittorio linkelte az igénylés szabályait, ajánlom, hogy olvasd el. -
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4305 üzenetére
Az első ékes példája a lehető legrosszabb forrásnak
Egyébként a másik megoldható, bár a testből nem fog ennyi látszódni, és kicsit át is kell szabni,mert nem túl jók az arányai. -
Peterson_
addikt
válasz
nanorambo #4297 üzenetére
Szia!
Próbálkoztam vele egy pöppet, de nem tudom, de szkeptikus vagyok.
leginkáb ehhez tudnám hasonlítani a képregényes mivolta miatt, csak sajnos még kisebb felbontású.
Próbáltam keresni másik forrást, vagy ezt jobb minőségben, de nem sikerült találnom.
Esetleg teljesen át lehetne még rajzolni, de akkor meg már nem lenne ez a "képregényes" stílusa.De mondjatok rá valamit, aztán úgy csinálom...még pár órám van(csak a seggem fáj már a sok üléstől
)
crey:
-Én megint csak azt mondom, hogy tök jó lett az a kép.
Átlós vonalaknál ekkora méretben nem tudsz mit csinálni a recékkel...de egyébként piha.. -
Peterson_
addikt
válasz
MichaelSD #4205 üzenetére
Szia!
Nos, tettem egy próbát a maci mellett...hát.
Az egészet újrarajzoltam/színeztem, vonalaztam a nulláról, meg át is szabtam, szóval kb kimaxoltam a mostani szintemet
Igyekeztem, de nem tudom mit tudok még vele kezdeni.
(kicsit a fényeken igazítani, itt-ott visszavenni az árnyékot, de kb ennyi)A mesterektől is kérnék véleményt.
-
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
"...ezt nem lehetne ugyanilyen egyszerűen megoldani?"
-Nem.Az sem egyszerű egyébként, éppen feljebb beszélt crey is arról, hogy fogalmatok sincs, hogy mennyi munka van egy-egy arcképpel.
Persze ez nem is a Ti dolgotok, csupán az, hogy megfelelő(vagy legalább megvalósítható) forrással érkezzetek, linkeljétek a képet, OFF topikban vitassátok a forrásokat, etc etc etc...
Egyébként fotó és fotó közt is van különbség.
Van amiből egyértelműbb és könnyebb dolgozni, mint egy elbaltázott rajzos forrásból, de ez elég ritka, és nem is alapértelmezés.
A tiéd pedig pont nem az egyszerű és egyértelmű kategória, szóval ha szeretnéd ezt a karaktert, akkor hajlanod kell egy kis kompromisszumra, esetleg marad más.
A többiek még annyira sem állnak neki a fotó-szerű forrásoknak, mint én, és én is kapom az ívet miatta(és egyébként van, hogy szívás is.Szerk.:
Paul foglalt, és Sub Zero is.
-
Peterson_
addikt
válasz
MichaelSD #4207 üzenetére
Ezt valami kisgyerek rajzolta
Egyébként csak trollkodtam, mert ugye nem illik más f****al verni a csalánt
De szó mi szó, pl az ABC robotot is baromi jól megkreálta, és ez is hasonló melót kíván...csak többet...sokkal többetElső körben nézz szét kérlek Deviantarton pl, és keress minőségibb rajzolt/rajzfilmszerű alapanyagot.
-
Peterson_
addikt
válasz
freemanone #4189 üzenetére
Én pár videót néztem CS5-höz, illetve Tamoo mondott/mutatott rengeteg dolgot.
Ott minden megegyezett.
...Egyébként itt mindenki vén, mint az országút, csak én vagyok pofátlanul fiatal? -
Peterson_
addikt
"azért használtam fiatal koromban "
-Te vén csont
"...csak kb. mindenki wtf. fejjel néz rád, ha mondjuk egy magyar effekt nevet leírsz."
-Meg is kaptam
Majd ha már megtalálok benne mindent ami kell, illetve tudom is, hogy mit csinál, akkor talán én is angolul használom.
Egyelőre jó, hogy van hozzá magyarítás(a gyengébbek kedvéért) -
Peterson_
addikt
válasz
freemanone #4185 üzenetére
Ha Te mondod.
Kattintani minden nyelven ugyanoda kell, csak a karakterek mások.
De nem gondoltam, hogy ennyire "gáz" magyarul használni egy programot.SketchBookot pl eredeti nyelven használom, de ott nincs is annyi szir-szar, mint a PS-ben, és mivel nincs időm/energiám folyton videókat lesegetni és kérdezgetni, így legalább ha próbálgatom, tudjam is mi van oda írva, ne pedig csak sejtésem legyen.
-
-
Peterson_
addikt
válasz
vittorio7 #4122 üzenetére
Hát nemtom...A maci és a piásüveg sem kapott sok visszajelzést, tehát nyilván nem a legjobb megoldás.
Nehéz ügy ez, mert az is érthető, hogy valaki évek óta vár, hogy az áhított karakter díszelegjen a neve felett, ugyanakkor tényleg búcsúzik néhány "elvadult" ötlet, amikor a szabályzat illetve az arcképgyárosok kérései világosan leírja, hogy mire van lehetőség.
Én maximálisan megértem a júzerek és a modik álláspontját is.
Azért is dolgozom, dolgozunk mindannyian, hogy megtaláljuk a középutat. -
Peterson_
addikt
válasz
pikszel #4091 üzenetére
Ne haragudj, de most ezért felesleges megsértődnöd.
Ez nem személyes dolog, mivel a szabályzatban le van írva, hogy milyen legyen egy potenciális arckép, emellett amennyire lehet rugalmas is mindenki.
Szerintem itt bárki szívesen segít neked, mindössze annyi a kérés, hogy keress egy kompatibilisebb alapanyagot.
Elárulom, nekem sem lehetett az a képem, amit eredetileg szerettem volna, de keresgéltem tovább, és azóta sem bántam meg.
Nyilván nem kötelező, nem is tukmálja rád senki.
Azt is meg kell értened, hogy ha egyszer kivételt tesznek a modik, elindul a lavina, mondván "ha neki lehet, akkor nekem miért nem?"...stb...stb.. -
Peterson_
addikt
Gratulálok Vond mesternek!
(akkor frissibe mehet is egy pecsét Hicks-re)
vittorio7:
-Jaja, benne volt a levegőben.
Még is érdemli, yo. -
Peterson_
addikt
válasz
GrooveHero #3921 üzenetére
Na ILYEN hozzáállás kell ide!
mcmike:
-Nagyon remélem, hogy senki más nem foglalkozik vele, mert nekiálltam a szabad fél órámban.
De az eredeti képből.
Nekem az könnyebb.
Majd ahogy lesz időm, apránként befejezem. -
Peterson_
addikt
válasz
GrooveHero #3916 üzenetére
Viszont kompenzálás képp a feje le lesz vágva, és csak a dekoltázs marad
-
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3814 üzenetére
Nagyon szívesen,
örülök, hogy tetszik.
Aztán vigyázz ám rá -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3811 üzenetére
Az lesz a köszönet, ha végreár be lesz állítva
crey:
-Közben látom, hogy tárgytalan...megint kukázva lett -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3808 üzenetére
Ú basszus, ezer bocs.
Nem vagyok toppon mostanában--
--
crey:
-Tegnap lemaradt ez is:
A Quake-es karakterhez is itt a kis verzió, kérlek tegyétek a megfelelő helyre.
-
Peterson_
addikt
válasz
Erdei88 #3762 üzenetére
Azért problémás, mert ha valamit módosítani kell, akkor ahhoz kell a nagy kép.
Tehát gyakorlatilag nem igazán tudok már más méretet, ilyen olyan színű szagú verziót csinálni.Természetesen Te is bedobhatod a kis képpel együtt (rám elég hivatkozni.), a biztonság kedvéért linkeld kérlek újra az engedélyed is.
Szorítok, hogy jó legyen.tomee007007:
-Örülök, hogy tetszik
Igen, valahogy úgy is jó lesz -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3756 üzenetére
--
-
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3756 üzenetére
Örülök, hogy tetszik
Ma szerintem ezt is be tudom fejezni. -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3725 üzenetére
-->
Jó lesz-e?
-
Peterson_
addikt
válasz
tDr1v3r #3751 üzenetére
Megvettem, mert azt gondoltam, hogy na majd azzal egyből virtuóz leszek.
Súlyos tévedés volt.
Gyakorlatilag újra meg kell vele tanulnom rajzolni.
Egyelőre inkább azokat a dolgokat csinálom vele amit egérrel csinálnék, hogy készség szinten menjenek a finom mozdulatok.
De Note-on egyelőre sokkal könnyebben dolgozok, végülis ott közvetlenül megy minden.
Igaz, ott meg a kijelző csal a színekkel kicsit, illetve az "apró" felület és az asztali programokhoz mérten buta szoftver nehezíti picit a munkát.
Ellenben mindent megtalálok a programban, saját ecseteim vannak benne, és meló közben is tudok vele foglalkozni, ha van egy kis nyugi. -
Peterson_
addikt
Mielőtt tovább mennék, kérnék véleményeket.
Öregítve, mérgesítve, sötétítve, új szivarral.
Kontraszton meg a többin majd a köv fázisban tudok pofozni. -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3725 üzenetére
Persze.
Bár még szemöldök is csak jelzés értékű, de olyasmi színnel lenne szerintem a legcélszerűbb. -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3722 üzenetére
Én sem
De azért majd megteszem amit lehet, viszont türelmedet kérem, mivel a mostani is problémás, illetve szinte folyamatosan dolgozom. -
Peterson_
addikt
válasz
tomee007007 #3719 üzenetére
Ez továbbra sem túl jó.
Viszont, ha(!) nem lesz másik forrás ami tetszene, és elsősorban ha befejeztem a mostani függőben lévő arcképet(és az ítélőtábla is jóváhagyja), akkor megcsinálom.
Ezt is biztos, hogy újra kell rajzolni, de a figura nem túl bonyolult. -
Peterson_
addikt
válasz
freemanone #3661 üzenetére
Elég sok a melóm, szóval kutyafuttában csináltam meg(mármint hozzám képest, így is volt vagy másfél óra )
Csak ugye a kolléga azt mondta, hogy neki az a kép megfelel.Gondoltam akkor a szivar is
A PS-be meg az az igazság, hogy sem türelmem, sem időm nincs túlzottan belefolyni, így az arcképes srácok rengeteg segítségét követően a nagyon alap toolokat használom csak.
A többi meg jobbára hagyományos módon történik. -
Peterson_
addikt
válasz
freemanone #3657 üzenetére
Jó csak kb olyan volt, mintha én csesztem volna el
Arra gondoltam én is, hogy oldalra kiteszem, ha már elhagyni nem lehet a karakter miatt.
Csak én nem úgy dolgozom mint Wyll...kb rétegeket sem használok -
Peterson_
addikt
Köszönöm a konstruktív hozzászlásokat.
A szivaron gondolkodtam hogy leveszem inkább, mert annyira valóban nem látszik nem látszik.
De azért annyit megtehetnétek, hogy az eredeti is megnézitek mielőtt írtok, kivágva, körülbelül megfelelő méretben.
Esetleg átrakom a szája másik oldalába, hogy túllógjon az arca kontúrjain.
De az sem olyan egyszerű, így is újra kellett rajzolni az egészet. -
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz
Dyingsoul #3355 üzenetére
Ezt szinte biztos, hogy szét kell darabolni,mert nem túl jók az arányai.
Szerintem a "gallér" mindenképpen kellene rá, mert annál felismerhetőbb a figura,de a vállánál baloldalt le kell szedni belőle, hogy lefelé folytatódjon.
Szerintem Wyll verziója is nagyon jó kezdetnek, és szemeket én sem tennék rá.
Egyszerűen vannak olyan szituációk, amikor nem szabad túlzottan mepiszkálni a karaktert,mert elveszik a lényege.Természetesen ez az én véleményem.
-
Peterson_
addikt
Eddig ezt siekrült kihoznom belőle.
Ha megfelel ez a figura, akkor talán ma be tudom fejezni.
Ezt az "ebből biztos nem" grafit képből csináltam.
A többiről csak a ruha színeit lestem le.Ok, akkor megpróbálok valami véglegeset összehozni belőle.
Szerintem estefelé legkésőbb kész lesz.Tamoo:
-köszi, megigazítom amit meg kell, még bőven tudok rajta alakítani.
-
Peterson_
addikt
Nekem tetszik a verziód, bár azért a Tamoo-féle dobogtatta meg a szívem igazán
Ez a "aki nem ismeri nem fogja tudni mi ez"-dolog meg mindig meredek.
Ennyiből az enyémről sem tudja senki, akinek kimaradt a manga vagy a sorozatok, hogy A Naruto univerzumból a főhős elhunyt apja, aki mellesleg a negyedik Hokage, és sárga villanás művésznéven futott.
Oké, arca van, de egy csomó képre én kerestem rá itt a fórumon, hogy legalább fogalmam legyen arról, hogy kit/mit ábrázol.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest