Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Nálam a fájlküldés úgy néz ki, hogy átmásolom a kérdéses fájlt a skype felhasználó home könyvtárába, hogy egyáltalán ki tudjam tallózni.

Egyszer, régen átállítottam, hogy a skype az Operával nyissa meg a hivatkozásokat, azóta sem tudom, hol műveltem ezt, hogy változtathassak rajta.
Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!Szerk.:
(#1063) _Dumber_
Mivel megszüntettem a vezetékes telefonomat, eljött a VOIP ideje nálam. Van egy Linphone nevű kliens, ami elég jónak tűnik, sőt, még titkosítást is be lehet állítani. Mondjuk szerintem senkit nem fogok tudni rábeszélni a környezetemben...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
_Dumber_
üzenetére
A file tallózás valóban rendszerbeállítás kérdése, nem pedig skpye-é. Ezt mondjuk én sem találom hol lehetne beállítani.
Az első kérdésre: a skype olyan szinten bughalmaz mostanában hogy nem csodálom... Nálam hasonló volt csak a fb messengerrel, ami értesítéseket küldött a jobb alsó sarokba, és miután eltűnt az értesítés, "virtuálisan" még ott maradt, mert ha odahúztam a kurzort, akkor a panel eltűnt, mintha levettem volna róla a kurzort. Ezen csak a KILL segített.
A skype meg nálam olyat csinált, hogy indításkor olyan szinten berántotta a gépet hogy a zene is beakadt (ami RAM-bó ment ;p) és a kurzor is megállt. Manjaron, és win7-en is. Szánalom. Ez persze csak azóta van amióta a MS szétlőtte kakirakétákkal az egészet és most úgy adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!
BoB