- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Nálam a fájlküldés úgy néz ki, hogy átmásolom a kérdéses fájlt a skype felhasználó home könyvtárába, hogy egyáltalán ki tudjam tallózni.

Egyszer, régen átállítottam, hogy a skype az Operával nyissa meg a hivatkozásokat, azóta sem tudom, hol műveltem ezt, hogy változtathassak rajta.
Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!Szerk.:
(#1063) _Dumber_
Mivel megszüntettem a vezetékes telefonomat, eljött a VOIP ideje nálam. Van egy Linphone nevű kliens, ami elég jónak tűnik, sőt, még titkosítást is be lehet állítani. Mondjuk szerintem senkit nem fogok tudni rábeszélni a környezetemben...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
_Dumber_
üzenetére
A file tallózás valóban rendszerbeállítás kérdése, nem pedig skpye-é. Ezt mondjuk én sem találom hol lehetne beállítani.
Az első kérdésre: a skype olyan szinten bughalmaz mostanában hogy nem csodálom... Nálam hasonló volt csak a fb messengerrel, ami értesítéseket küldött a jobb alsó sarokba, és miután eltűnt az értesítés, "virtuálisan" még ott maradt, mert ha odahúztam a kurzort, akkor a panel eltűnt, mintha levettem volna róla a kurzort. Ezen csak a KILL segített.
A skype meg nálam olyat csinált, hogy indításkor olyan szinten berántotta a gépet hogy a zene is beakadt (ami RAM-bó ment ;p) és a kurzor is megállt. Manjaron, és win7-en is. Szánalom. Ez persze csak azóta van amióta a MS szétlőtte kakirakétákkal az egészet és most úgy adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!
BoB