Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Nálam a fájlküldés úgy néz ki, hogy átmásolom a kérdéses fájlt a skype felhasználó home könyvtárába, hogy egyáltalán ki tudjam tallózni.

Egyszer, régen átállítottam, hogy a skype az Operával nyissa meg a hivatkozásokat, azóta sem tudom, hol műveltem ezt, hogy változtathassak rajta.
Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!Szerk.:
(#1063) _Dumber_
Mivel megszüntettem a vezetékes telefonomat, eljött a VOIP ideje nálam. Van egy Linphone nevű kliens, ami elég jónak tűnik, sőt, még titkosítást is be lehet állítani. Mondjuk szerintem senkit nem fogok tudni rábeszélni a környezetemben...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
_Dumber_
üzenetére
A file tallózás valóban rendszerbeállítás kérdése, nem pedig skpye-é. Ezt mondjuk én sem találom hol lehetne beállítani.
Az első kérdésre: a skype olyan szinten bughalmaz mostanában hogy nem csodálom... Nálam hasonló volt csak a fb messengerrel, ami értesítéseket küldött a jobb alsó sarokba, és miután eltűnt az értesítés, "virtuálisan" még ott maradt, mert ha odahúztam a kurzort, akkor a panel eltűnt, mintha levettem volna róla a kurzort. Ezen csak a KILL segített.
A skype meg nálam olyat csinált, hogy indításkor olyan szinten berántotta a gépet hogy a zene is beakadt (ami RAM-bó ment ;p) és a kurzor is megállt. Manjaron, és win7-en is. Szánalom. Ez persze csak azóta van amióta a MS szétlőtte kakirakétákkal az egészet és most úgy adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha esetleg matatásaid során rájönnél, hol van erre lehetőség, szólj!
BoB