Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én végül is ez alapján csináltam meg: [link]
Bár a "My Passport" helyett most "My_Passport" -ként csatolja, de legalább auto fel van csatolva és nem kell a pcmanfm-t megnyitni csatoláshoz.Más. Leszedtem a wicd-t mert érdekes módon nem tudok a wifi hálózatok között váltani vele. Amire induláskor auto kapcsolódik az oké, de ha váéltani akarok visszadobja és utána már az előzőleg kapcsolódott wifire sem megy fel.
Nem a másodiknak kapcsolódott wifivel van gond, mert ha reboot után arra kapcsolódok akkor felmegy arra is.
Tehát mindig csak az első kapcsolódást végzi el, ha váltani akarok akkor többet nem kapcsolódik sehová rebootig. (Pár perc IP obtaining után dobja el amúgy ilyenkor).
Szóval leszedtem a wicd-t, démonját is eltávolítottam a rc.conf-ból és újra a NM-t engedélyeztem.
Ez KDE alatt most szépen működik is, váltja a wifiket is.
Viszont már Openboxot akarok használni magában, és az alatt valamiért üres a wifi kulcs mezője.
Ha kézzel beírom felkapcsolódik, de mikor újra szerkesztés mezőbe megyek akkor üres
Tehát ha újrakapcsolódnék rá akkor megint be kell írni. Tehát valamiért Openbox alatt nem menti el a kulcsot.
Így reboot után sem kapcsolódik a wifihez. (KDE-re átlépve viszont igen
)
Pedig a network managernek ugyaazon a paneljén kell a kulcsot szerkeszteni, Openbox alattmégsem menti el a kulcsot, sőt mintha kitörölné és csak egy csatlakozásra venné be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB