Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én végül is ez alapján csináltam meg: [link]
Bár a "My Passport" helyett most "My_Passport" -ként csatolja, de legalább auto fel van csatolva és nem kell a pcmanfm-t megnyitni csatoláshoz.Más. Leszedtem a wicd-t mert érdekes módon nem tudok a wifi hálózatok között váltani vele. Amire induláskor auto kapcsolódik az oké, de ha váéltani akarok visszadobja és utána már az előzőleg kapcsolódott wifire sem megy fel.
Nem a másodiknak kapcsolódott wifivel van gond, mert ha reboot után arra kapcsolódok akkor felmegy arra is.
Tehát mindig csak az első kapcsolódást végzi el, ha váltani akarok akkor többet nem kapcsolódik sehová rebootig. (Pár perc IP obtaining után dobja el amúgy ilyenkor).
Szóval leszedtem a wicd-t, démonját is eltávolítottam a rc.conf-ból és újra a NM-t engedélyeztem.
Ez KDE alatt most szépen működik is, váltja a wifiket is.
Viszont már Openboxot akarok használni magában, és az alatt valamiért üres a wifi kulcs mezője.
Ha kézzel beírom felkapcsolódik, de mikor újra szerkesztés mezőbe megyek akkor üres
Tehát ha újrakapcsolódnék rá akkor megint be kell írni. Tehát valamiért Openbox alatt nem menti el a kulcsot.
Így reboot után sem kapcsolódik a wifihez. (KDE-re átlépve viszont igen
)
Pedig a network managernek ugyaazon a paneljén kell a kulcsot szerkeszteni, Openbox alattmégsem menti el a kulcsot, sőt mintha kitörölné és csak egy csatlakozásra venné be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Minecraft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB