Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ebben a fájlban nekem ilyesmik nincsenek

Viszont én ugye a wiki oldalain mászkálva próbálom beállítani a rendszert, látom te is ajánlod, de ennek ellenére ott pl nem vezetett ehhez az evdev fájlhoz, mint szerkeszteni valóhoz - vagy csak annyi a linkelés, hogy egy két rész kimaradhat. Így is már kissmillió oldalon vagyok túl
(#170) Siriusb: Wow
Megpróbáltad te is feltenni? Na megnézem én is ezt a \ -t. Most kicsit én is leültem vele, mert már begolyóztam tőle, de majd ezzel az új infóval adok egy újabb esélyt a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megpróbáltad te is feltenni? Na megnézem én is ezt a \ -t. Most kicsit én is leültem vele, mert már begolyóztam tőle, de majd ezzel az új infóval adok egy újabb esélyt a dolognak.
BoB