- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Windowsom nincs minimum 15 éve. 1 éve csak arch van.
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
Pörgessük fel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
BoB