Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
antraxx25
csendes tag
-
antraxx25
csendes tag
Én is egész nap hordom az órát, csináljak is bármit, de szintén próbálom valamilyen módon fedni, az a biztos.
Bár ebben mindig az a vicc, hogy az ilyen sérüléseket nem akkor fogja elszenvedni, mikor betontörést vagy csempevésést csinálsz, hanem mikor véletlen odavered az ajtófélfához vagy falhoz. Nekem a watch active 2 egyszer pont így sérült meg. Le is jött a tokról némi festék, de szerencsére a kijelzőn egy karc sem lett (fólia pedig pont nem volt rajta).
Én úgy vagyok vele, hogy az ördög sosem alszik, és inkább tennék rá valamit, minthogy aztán szívhassam a fogam egy csúnya karc miatt. -
antraxx25
csendes tag
-
antraxx25
csendes tag
Sziasztok!
Apple watch-ra kijelző védő fóliát tenni valóban felér egy kínszenvedéssel? De egyáltalán kell rá, vagy önmagában is van azért olyan masszív, hogy a hétköznapi használat mellett nem fog olyan könnyen sérülni?
Korábban volt egy Samsung galaxy watch active 2-m, aminek szintén lekerekített a kijelzője, és emiatt a szélén örökös problémám volt a fóliákkal. Apple watch-nál olvastam olyat, hogy szellemérintést is produkálhat.
Kinek, mi a tapasztalata?
Az óra amúgy még nincs meg (ami valószínűleg egy Series 7 lesz) , de szeretném tudni, hogy mégis mire lehet számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm 93% akku 1év garancia
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest