Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lali-213
üzenetére
Én nem használom, de most próbálgattam és:
Windows Apple Music bekapcsoltam lossless, stream és download is.
stream esetén:
3:49 perces dal, lossless jel látszik, file részleteknél mégis AAC és 7.8 MB méret, ez nem lehet lossless méret, viszont a dal talán mintha jobban szólna, talán csak a kiírás hibásdownload esetén:
3:47 perces dal, lossless jel látszik, file részleteknél HLS media (ez az ALAC DRM neve) és a fájl méret már 26.7 MB ez hihető is losslessArra jutottam, ha a lossless jel látszik akkor az is szól és csak bug a tulajdonságok info stream esetén. Ha letöltöd, akkor helyesen is mutatja a kiírás is. Redditen rákeresve ugyanezt találtam:
If the little lossless icon is there when the song is playing it is lossless. This has been tested. The information is just a bug. You can download the songs and it will show lossless file sizes.
Just an incomplete feature. Download this song - and the properties will display correctly.
Nálam marad az AAC, elég jól szól az is. Amikor hosszabb ideig lossless módban teszteltem, néha kifagyott a lejátszó, AAC módban nem történt ilyen, hónapok óta használtam a bétát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest