Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok! Én is most húztam be a játékot pc-re kemény 2990 Ft-ért, ennyi volt az inger küszöböm nekem is érte.
A kérdésem az milyen formában van a játék jelenleg? Érdemes játszani vele így hogy még 0km-es vagyok benne és nincs semmi élményem. Vagy pihentessem a dolgot és várjam ki az ingyenes!!!! 2.0-ás frissítést mert egész más élményt fog adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kérdésem az milyen formában van a játék jelenleg? Érdemes játszani vele így hogy még 0km-es vagyok benne és nincs semmi élményem. Vagy pihentessem a dolgot és várjam ki az ingyenes!!!! 2.0-ás frissítést mert egész más élményt fog adni?