- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmhm
aktív tag
szó sincs félelemről!
Csak nem érdemlik meg hogy kiirjam a nevüket, főleg a mistral nem...csak olyan dolgot érdemes venni náluk amire ha van is garancia de felesleges mert sosem megy tönkre...pl házvagy valami vasdarab....mert a gariztatás az halál. Ezért is mondom, hogy tápot ne onnan vegyél mert egy az hogy nincs jó minőségű tápjuk (lásd gembrd vagymi), kettő ha jó minőségű de gond van vele akkor megette a fene.
egyébként valami fsp vagy aerocool tápot javasolnék, eddig csak jó tapasztalatokat tudok róluk mondani és nem horror árban kaphatók...illetve attól függ mekkorát veszel -
hmhm
aktív tag
hát igen...a mustardba vannak most olcsó tt házak...épp most vettem egyet
már el is felejtettemHabár ilyet nem láttam, de csak van nekik raktáron valahol...
igy elég olcsóba ki tudsz jönni, még valami tápot nézel a depi.hu-n, musiba nem nagyon vannak minőségi tápok...
igy egész jo kis gépecske lesz a dologból, sok szerencsét hozzá! -
-
hmhm
aktív tag
érdemes-e? Az antec házak minőségi házak az tény, de ha jól szellőző házat akarsz akkor nem biztos hogy ez a legmegfelelőbb, legalábbis véleményem szerint...
a táp jo táp, a minőség itt is megvan, az már csak tőled függ hogy milyen cuccokat akarsz beletenni és mennyire elég a 380w..(ha jól láttam ekkorával szerelik)
De azért egy jó középkategóriás konfigot bőven elvisz. A saját hűtésében biztos nagy szerepe van a hűtőjének, de ha a belső keringetést nézed akkor ahhoz édes kevés, nem tudom adnak-e hozzá gyárilag valami ventit..biztos..
miért nem veszel sonatat? azt lehet is kapni és sok jót hallani róluk! És az sem egy nagy ház, mellesleg designban és szerelhetőségben sem utolsó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged