Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavika
tag
Sajnos nem jártam nagyobb sikerrel. Ebben a menüpontban csak egy skoda octavia szerepel 2007-től 2014-ig. Ezt kiválasztva nem működik semmi. Ha itt a volkswagent választom, de nem választok típust, hanem az összes járművet magában foglaló lehetőséget választom akkor elég sok mindent látok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Még tesztelem és eldől hogy marad vagy egy jobbra cserélem. -
KAMI911
senior tag
Szuper, sajnos nekem PX6-om van. (Erisin 6291)
TEF6686 -
KAMI911
senior tag
Nem láttam Dudu7-et, sem Junsun 3-at sem.
Ezekről mi a vélemény?
Junsun 9.7'' For Tesla Style Android Car Radio For Ford Focus 3 MK 3 2011-2019 Carplay Auto Stereo Multimedia Player 2Din 4G DSP
https://a.aliexpress.com/_EGD8ZYG
Junsun Android 13 Car Radio For Ford Escape Kuga 2 C-MAX 2013 2014-2016 with Wireless CarPlay Android Auto GPS 4G DSP SWC RDS BT
https://a.aliexpress.com/_EJdqMZK9.7inch Car GPS Android 16 For Ford KUGA C-max Escape 2012 - 2019 Multimedia Player Navigation Radio Android Carplay Head Unit
https://a.aliexpress.com/_EwaWxEg -
Krisszer
aktív tag
belemegy, csak azért nagyobb a képernyő, mert kisebb a káva

de elvileg egy kiemelőkerettel ugyanannak a helyére a 10.36, 11.5 és 13" is belemehet, ha más nincs útjában, mert ahogy néztem meg olvastam, a rögzítő lyukak ugyanott vannak.most nézem, hogy van az a két tekerentyűs is Duduból.. na azért fáj a szívem
-
Inhouse
őstag
Ki mekkorát tud mondani. 12V fedélzeti feszültségnél, ami 12,6-14,4V között valószínű, 4ohmra, ami a standard impedancia, nem fog kijönni a matek, inkább a fele igaz. A mai erősítők mind hidaltak, meg fetesek már, ezzel sem lehet erősködni. Elvi lehetőségek a hangosság növelése érdekében: vagy a tápfeszültséget kell növelni (lásd autós erősítőkben levő PWM táp, akár +/-30..70V), vagy a hangszórók impedanciáját kell levinni, 2 ohm, 1 ohm...BOSE rendszerek, de ezek egyediek, az üzletek nem roskadoznak ilyen hangszóróktól. Lehet rakni több hangszórót párhuzamosan, akkor is párosával feleződik, így nagyobb áram tud folyni, csak bírja a végfok ezt. Vagy érzékenyebb hangszórót kell használni, az is drága és ritkább. Lehet rtakni több végfokot és hangszórót... Volt még régen kimenőtrafós és kondenzátoros fesznövelő végfok próbálkozás is, de nem terjedtek el igazán.
Gondolom nincs a Junsun-ban sem PWM táp, az autóban meg 4 ohmos hangszórók vannak, így az elméleti maximum olyan ideális esetben, amit az autógyártók feltéteznek a fogyasztási adatok megadásánál az a huszonWattok/kimenet. Persze ez az RMS, amikor szinuszos jel és adott impedancia terhelés, itt meg zenei teljesítményről, vagy rosszabb esetben PMPO-ról beszélnek. A zenei egyébként reális lehet, kevesen hallgatnak folytonos 30Hz-es szinuszt terhelő ellenálláson.
A hangszórók csak DC mérésben adják a névleges impedanciának pl. a 4ohmot, AC-val hajtva ez az érték nagyobb, a sokszorosa is lehet a frekvencia függvényében.Beszédes a TB2929HQ adatlapja:
• High output power
• POUT MAX (1) = 45 W (typ.) (VCC = 15.2 V, f = 1 kHz, JEITA max, RL = 4 Ω)
• POUT MAX (2) = 41 W (typ.) (VCC = 14.4 V, f = 1 kHz, JEITA max, RL = 4 Ω)
• POUT (1) = 24 W (typ.) (VCC = 14.4 V, f = 1 kHz, THD = 10%, RL = 4 Ω)
• POUT (2) = 21 W (typ.) (VCC = 13.2 V, f = 1 kHz, THD = 10%, RL = 4 Ω)
• Low THD: 0.007% (typ.) (VCC = 13.2 V, f = 1 kHz, POUT = 5 W, RL = 4 Ω)A 45W JEITA "szabvány" szerint 15,2V-on valami soha el nem érhető érték...
A 24W, 10% torzítás mellett 14,4V-on, azért ott már nem örül a füled.
Alacsony torzításnál meg oda írtak 5W-ot 13,2V-nál. Mindenhol 4ohmra értették.
A TDA7388-nál is írják a 4x41W-ot, szerintem kb ugyanazt tudják.
De elégnek kéne legyen. -
Reszki
újonc
Köszi,
a Waze probléma megoldódott. Találtam korábbi verziót és az fut az android 9-en.
Kiderült, hogy factory reset volt a fejegységen és törlődött minden app.
Viszont a bal első ajtóban lévő hangszóró nem szól. Korábban os frissítése volt, amelyet belinkeltem előzőleg, de már nem találom. Akkor minden hangszóró működött. Nem hangszóró és nem kábel hiba. Ezen már túl vagyunk. -
flegga92
senior tag
Igen, ennek tök más a csatlakozása, csináltam képeket egy kiszedettről. Kötöttem már be csak sima tolatókamerát ami jól működött, de totál megzavart, hogy "rossz" bekötési módot javasol.
Itt a kamera vége 4 pines csati, a másik végén van a piros fekete. Akkor itt a fekete nem is kell, csak a pirosat a pozitívra kötni?
Ez meg a kis dobozka után ami a fejegységhez megy RCA+ piros azt kell a 16 pines csatiba kötni.
-
flegga92
senior tag
-
sfknasty
aktív tag
Igen az android rendszer szinten resamlingeli az átvitelt.Lényegében csak ez az 1 (fontos) dolog,amivel félrevezették a vásárlókat,minden más valós.Továbbra is tartom,hogy ettől függetlenül remek cucc és a support is jó.Nem dőlök a kardomba a bitperfect hiánya miatt,mert más módon megoldottam,csak körülményesebb.
-
sfknasty
aktív tag
Azért a valós infó a Dudu részéről nem egészen igaz.A hardveres és szoftveres részben valóban nem hazudott,viszont a nagyfelbontású jel átvitel optikán és koaxon keresztül már nem fedi a valóságot,pedig azt hírdetik.Mindezek ellenére egy nagyon jó cucc és még így is jó a hangminősége.Viszont 1 évvel ezelőtt pont azért vettem meg,mert úgy hírdették,hogy nagy felbontást kínál koaxon és optikán keresztül.Az én audió rendszeremhez pedig kell a bit perfect.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Jóval több, mint 100k egy kínai fejegység? Nem is gondoltam volna. Csak nehogy ellopják, gondolom ezért már érdemes feltörni az autót. Persze nem tudom, hogy egyáltalán van kereslet használt fejegységekre. Ennek már nem lehet levenni az elejét, mint régen.

Ez is jó lenne?Szomszédnak beszereltek valamit 150k-ért, de nagyon vacak. Hotspot wifit állandóan eldobja, szörnyen lassan reagál, Play-be be sem lehet lépni, viszont legalább szép a kijelzője.
Nem tudja milyen fejegységet kapott, sp7731e_1h10_native van csak megadva az Aboutnál, ahogy látom ez valami régi modell lehet?
Egyáltalán van olyan készülék, ami magától csatlakozik a Hotspotra, stabilan tartja vagy adatmegosztó SIM-et kell használni. -
2. Ha a fejegységben nincs hívásra alkalmas SIM kártya, akkor hívást indítani az Android Auto felületéről tudsz.
Ez valami Junsun specialitás?
Ha a BT kapcsolat megvan, simán mennie kellene a hívás indításnak is.
Nekem csak egy gagyi iLike márkaspecifikus van az Ignisben, de ha nem aktív az AA, akkor is megy a hívás oda-vissza, bluetoothon keresztül. -
Trolee
aktív tag
Köszönöm.

A mélynyomó miatt kellhet ez a kábel, vagy ezt az erősítővel ki tudom küszöbölni?
Junsun Audio Converter for Audi A3/A4 - AliExpress 34 -
Trolee
aktív tag
Ami a legfontosabb hogy be legyen rosszabb minőségű a hangzása mint a gyári vagy a mostani Sony fejegyésemnek.
Továbbá az sem baj ha nem több perc amíg elindul, stabil az andorid auto, bluetooth. A többi nem olyan érdekes.
Ja, van egy ilyen erősítőm, ezzel érek bármit is?
[link] -
hanati64
tag
Köszönöm, közben találtam az Alin egyet ez talán jó lesz: Car Stereo Audio Radio Antenna Adapter Vehicle FM Radio Aerial Extension Car General Elbow Antenna Male To Female Plug Cable - AliExpress 13
-
gabor9991
addikt
Volt a csomagban egy fénymásolt papir amelyiken leírták kimondottan adott típushoz melyik beállítás kell és azt hol találom.
Swc egyszerű lenne, megnyitom a menüt, rányomok a start gombra és beállítom azt az 5 gombot amivel a zene és a telefon vezérelhető.Viszont a start megnyitása után nem tudom megadni melyik funkcióra melyik fizikai gombot szeretném beállítani.
Most még szórakoztam vele, talált OTA sys ès can frissítés, mindkettőt feltettem de sem a torz színek nem javultak meg sem a kormányvezérlés.
Így, hogy nincs ötleted mit lehetne vele kezdeni azt gondolom kiszerelem ès megy vissza.
Veszek egy junsunt az a másik kocsiban atomstabil 3.éve
az elején azzal is volt kis probléma de azóta hibátlanSzerk:azt még elfelejtettem leírni, hogy ebben elvileg a specifikáció szerint integrált FM rádió csíp van ami annyira gyenge hogy a helyi városi rádió is sisteregve szól csak
-
gduck
addikt
Vagy esetleg egy ilyen, ezt szerintem el tudod hajlítani derékszögben (balra, szerintem nem törik el, hanem hajlik a kis fém, a kábel is elbírja. talán..)
4CarMedia Antenna adapter, DIN apa / ISO anya
-
gabor9991
addikt
Megérkezett a hizpo, már kellene is egy kis segítség

Nem működött a kormányon a hangerő gomb és a központi zár gombja, próbáltam mindent amit láttam az interneten de nem lett jó.
Gondoltam factory reset hátha ér valamit mielőtt visszaküldöm...
Sikerült gyári állapotba állítani valamit de nem a gyári szoftvert az biztos
Most ezt látom
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Van valami ötleted mit lehet kezdeni vele?
Ja és most már a vészvillogó sem működik amit eddig tudott vezérelni. -
gabor9991
addikt
Nekem mk2 focusban teljesen jól működik a 2/32 most mk3.5-be rendeltem ezt

34 -ért szerintem nem rossz, végül nem srnubi lett hanem hizpo, junsun 2/32 40+ ezer még így kuponozva is.
Vettem tolatókamerát is plusz rádióerősítőt, külső mikrofon van a csomagban így amire én fogom használni arra tökéletesnek kellene lennie
gyvince:
gduck korábbi tapasztalatait olvasd el, nagyjából láthatod mi az amit érdemes megvenni.
Most is volt a nem ajánlott srnubi 2/32 is 23-ért de nem volt kedvem szívni vele ezért nem az lett pedig annyit szerintem megért volna
ha kibír 2-3 évet utána a keret és a kábelek maradnak csak egy új eszköz kell a régi helyére. -
Niki19841023
csendes tag
Szerintem nem állna át, mert akkor most is felülírná működés közben, de ez volna a kérdés.
A frissítés miért kellene? Természetesen most nagyon jól működik, de a térkép csak elavult, és a rendszernél is lettek javítások. Nem létszügséglet, csak ha lehetséges, akkor legyen teljesen tökéletes. -
qltsar
veterán

Igen, szemezgettem már ezzel a hirdetéssel, az alap Alis postázással ez is majdnem 100k-ra jön k (Caiano Heavy Parcellel nagyon ráfáztam több alkalommal is), és himimumi "márka", preferáltan elkerülnék ennyi pénz kiszórását egy bizonytalan termékre.
Teljes kizáró okt viszont a valószínűsíthető UIS8141, aminek a teljesítménye katasztrofális.
DUDU 7-ből nem találtam az autóhoz megfelelőt sajnos, de szinte biztos, hogy nem férne bele a keretbe
. -
Inhouse
őstag
Csodálatos angolság és magyarítás keveredik a szövegeknél. Ami a Car settingsben volt erre vonatkozóan, azt próbáltam. Annyit tudtam elérni, hogy sikerült kivenni a hátramenetbe kapcsoláskor a rádió némítást.
Ebben a YT videóban található menüt még megnézem, hátha, de gyanús, hogy ez csak a kivezetésre vonatkozik és a CANBUS-osra nem.
Most, hogy így gondolkodom, a CANBUS menüre nem is emlékszem, csak a beszereléskor rémlik.
Egyébként ez a része sem tökéletes. A kormány hangerő megy, a sebességet gondolom a GPS adja, nem az autó...a hátramenetbe kapcsolást ugye érzékeli, ami pont nem kéne. De elég gyakran kirak egy piktogramot közére, hogy nyitva van 1-2 ajtó, de egyébként nincs. És ez addig ott is marad, amíg rá nem bökök.
Feltelepítettem a MyOnlineRadio-t, az egész jó. De ahogy már írtam, szarul szól, nagyon mély tónusú. Az EQ-ban 5kHz-től felfelé maxra nyomtam, középen 0 és az alját lehúztam, loadness ki, de így is elég gáz, nekem idegbajt okozna.
Feltettem a FakeDeviceTest-et, Android 8.1 és nem 13, mint a saját menüjében. Ez az 1/32GB és Android 8.1 együtt egy eléggé korlátozott használhatóságú kombináció. A Waze 10-től felfelé futna, kilőve. A Sygic ingyenes verziója kis idő múlva megnémul és csak a prémium beszélne újra ami fizetős. De amíg még beszélt, akkor is lassú volt az egész.
Néztem egyébként a navigációt, nekem a műholdak vétele jónak tűnik.
A Dacia Duster mint autó sem lett a kedvencem...
-
Inhouse
őstag
Békés megye hasonlóan rossz. Sima lapos vidék, de az adók gyengék, ráadásul a nagy EU-s harmonizáció jegyében sikerült a románoknak minden magyar adóra ráállítani egy sajátot. Ha kicsit arrébb is van, úgy adnak, hogy a mieinket csak jófajta vevővel lehet fogni. Illetve mi úgy tanultuk, hogy csak AM adások hangja keveredhet, az FM-eké nem...itt ezt is megoldották.

-
Inhouse
őstag
A design megöli a vételt. A legtöbb autón a gyári antenna már olyan kicsi, hogy erősítővel is jóval gyengébb, mint egy normális méretű. A hullámhosszhoz igazítva ér valamit az antenna, annak hossza ennek az egész számú tört része lehet, negyede, fele, stb. Az erősítő leginkább csak végső esetben használandó, de akkor sem lesz olyan, mint egy jó antenna, ami autónál leegyszerűsítve egy adott hosszúságú darab drót, az autó fém teste a másik fele, ami ugye adott...vagy már az se. Vannak trükkök, rugóként feltekert antenna, szélvédőbe épített vezetősáv, hátsó ablak fűtés másod felhasználása.
Ha erősítős egy antenna és nem kap tápot, akkor az legtöbb esetben azt okozza, hogy nincs értékelhető vétel.
Kipróbálhatod, hogy kiborítod a fejegységet, egy 80cm körüli hosszúságú szigetelt vezetékdarabbal betámadod az antenna csatlakozó közepébe (itt blankold meg, érintkezzen), a másik vége nem legyen csupasz, ne érjen semmihez. Vigyázz, ne told túl a csatlakozóban! Ha így jó a vétel, akkor az autón levő antennával van a baj. -
Lovi24
senior tag
Nos, úgy tűnik minden probléma nélkül visszakaptam 50 euro-t. Korrekt volt az eladó. Gondolom úgy volt vele, túl sokan ezt úgysem veszik észre és még belefér.
Amire én használom, arra meg elég a 4gb ram is. Leginkább rádió, AA -waze+poweramp ami fut.
Olyan kérdésem volna, hogy Obd2-t vagy kormányvezérlést (nekem gyári nincs) használ valaki?
-
Tannen
tag
Értem, kösz!
Ügyes vagy.
Én 99%-ban android autó-ra használom a fejegységet, aminél a zenét netes rádió (nem RDS) adás adja, ezért szerintem akkor nálam nem éri meg mókolni ezzel.
A másik téma már érdekesebb, mert az régen engem is zavart, hogy a világítás kapcsolásakor mindig sötétbe rakta "AUTO" állásnál. Viszont volt egy waze frissítés (amit én használok), és ott a "Sötét mód" beállításoknál bekerült egy új opció: "Apply to car display", ami megoldotta ezt a nappali/éjszakai mód kérdését, mert így az átkapcsolást is a telóról veszi, ha ott az "Automatikus" van kiválasztva. Teljesen függetlenül attól, hogy a fejegységen mit állítok be.
Amúgy megnéztem, az enyém is MT8667V/F proci. -
-
zelimisi
újonc
Az E-6-os képen működnie kellene az egyes lehetőségeknek, sajnos azonban nem így van. Egyedül az "INFO" gombot érintve az eredeti kijelzőn a perc érték nullázódik, amennyiben ez 30.-nál nagyobb, akkor a megjelenített óra értéke eggyel megnövekszik. A fejegység alaplapja lehet gyári hibás? Avagy mi a teendő? -
trouble
senior tag
Köszönöm, utána nézek, de a fiam elvitte az autó-t, egy hétre!
Jelentkezem!És szerinted ezek az ordas szétkapcsolódások!
Mondjuk a telóm jó rendesen melegszik, de az írja, hogy az andoid autó késszen áll!
És az istennek nem tudok újra kapcsolódni!
Arról nem is beszélve, hogy közben vezetek!
Érik a kalapács
-
Krisszer
aktív tag
efféle, igen, a nem értés leginkább arra vonatkozik, hogy a jobb-bal kameráktól jövő vonalon a fejegység kábelkorbácsán kilógó madzagot hova kéne. ami hátulról, a tolatólámpából jön, azt értem. (bár jó lenne ha volna külön tolatólámpának biztosítéka a műszerfalon, mert azt egyszerűbb lenne megcsapolni)
-
gduck
addikt
Ja, bár ha a DUDU nem ment fel, akkor a módosítottam se fog az aláírás miatt.
Ez is támogat PIP-et, de nem mindegyik fejegységen. Nézzed meg nálad engedélyezve van-e
- ILauncher Homepage from Dofun. Licensz: Dofun shop.Illetve itt egy gyári Launcher gyűjtemény a fejegségedhez [link]
-
Krisszer
aktív tag
akkor egy kicsit involváltabb kérdés, olyan launchert keresek, ami ROCO K706 (QF001) cuccon működik és támogatja a PiP-et - a gyári löncshús támogatja, működik , csak rossz helyen van és kicsi az ablak is
DUDU és lecsó public key verzió nem települ, Vivid nem támogatja, csak a meh beépített gmaps "widget"-et.. -
ramtiger
csendes tag
Szia Az elől lévő kábel össze is van kötve - rózsaszín kábel és ráragasztva a "back" szó, rákötve a videókábelből kiálló piros vezetékre, hátul pedig a másik piros kábel rákötve a tolatólámpa vezetékére, ennek ellenére nem vált át. Ugyanúgy a kezdő képernyőn marad a fejegység
-
opisa
csendes tag
Köszi a linket! Idáig én is eljutottam, le is töltöttem egy "kupdate.zip" fájlt, de az oldalon található leírásban az szerepel, hogy a kupdate.zip és az update2.bin fájlokat másoljuk az sd-kártyára. Az oldalon az updata2.bin állományt nem találom. Honnan kéne letöltenem ? Vagy nem jól értek valamit? Köszi!
-
gabor9991
addikt
Nálam se volt kép mert a sárga csatlakozót nem a megfelelő kötegbe kötöttem be ekkor egy kis robot jelent meg a kijelzőn és kiírta hogy valamilyen hiba miatt nincs kép de mivel megkapta a jelet a tolatólámpáról tudta hogy a kamera képét kellene megjelenítenie.
Átraktam a másik kötegbe és minden további beállítás nélkül működött. -
-Tsaba-
tag
Canbus (adapter) nincs. Ill direkt rendes vezetékezést csináltam, pont így ahogy képeden is van:
Ha hátramenetbe kapcsolok akkor világítanak is a ledek a kamerán. Lehet csinálok majd videót. Max azon gondolkodom hogy esetleg a kamerának cseréltem össze a negatív/test és a pozitív szálat, de akkor gyanús hogy pl a ledenknek se kéne világítsanak és front kamera ként sem működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hangszórók csak DC mérésben adják a névleges impedanciának pl. a 4ohmot, AC-val hajtva ez az érték nagyobb, a sokszorosa is lehet a frekvencia függvényében.
Nem tudja milyen fejegységet kapott, sp7731e_1h10_native van csak megadva az Aboutnál, ahogy látom ez valami

Az E-6-os képen működnie kellene az egyes lehetőségeknek, sajnos azonban nem így van. Egyedül az "INFO" gombot érintve az eredeti kijelzőn a perc érték nullázódik, amennyiben ez 30.-nál nagyobb, akkor a megjelenített óra értéke eggyel megnövekszik. A fejegység alaplapja lehet gyári hibás? Avagy mi a teendő?
, pont ezt hiányoltam az mostani fejegységből (azt hittem az android egyenlő a testre szabhatósággal), kedvet kaptam lecserélni a Junsun-ra...
Ha hátramenetbe kapcsolok akkor világítanak is a ledek a kamerán. Lehet csinálok majd videót. Max azon gondolkodom hogy esetleg a kamerának cseréltem össze a negatív/test és a pozitív szálat, de akkor gyanús hogy pl a ledenknek se kéne világítsanak és front kamera ként sem működne...