- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #8219 üzenetére
Nekem az is tökmindegy lenne, ha ,,blowjob in progress" felirattal pöttyözne.
Egyébként az össze Google alkalmazás szar mostanában. Nem is olyan rég, mikor kijött a GPe-s Lollia Moto G-re, az egyik PH-s kollégával neki álltunk áttémázni az egész rendszert. Minden alkalmazást sikerült helyre pofozni, kivéve a gugli alkalmazásait, ott ugyanis a hiba nélküli recompile szinte lehetetlen.
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Na nem kell szentírásnak venni, én így latom. Sosem vennék almát, viszont ha két lehetőségem lenne, egy i6 és egy n5(kb ezt tartom azonos kategnak),és az egyiket muszáj lenne használnom, lehet, hogy az almára szavaznek. De szigorúan jailbreak mellett.
Rák magamból indulok ki, mar nagyon rég nem használom a bt-t küldésre, főleg nem fogadásra. Zenét sosem fogadok pl mástól, mert a yt rippelt agyonkonvertalt szar nem kell, majd flac-bol xrecode-olok otthon. Képet meg nem nagyon érdemes. Ami annyira fontos, az az enyém el is fotózva van. Videót meg inkább sd csere v otg. Gondolj bele, ha egy 5 perces fhd videót (joooo sok mega) egy bt4.0-3.0 pároson kéne küldeni. Katasztrófa lenne, de a 4.0-4.0 is ratyi.
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Ezt a BT "omgelavultsenkisemhasználjamertazepölaztmondta" hisztit én sem értem. Fateromnak régi nyomógombos Nokiája van és zenét küldeni csak így tudok neki, ha szeretne új csengőhangot. Elég szánalmas lett volna, ha a 170 ezres telefonnal ennyit nem tudtam volna megoldani... Hát, még, ha 300 ezres lenne!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #8120 üzenetére
Kajak? Mivel is tud evesebbet egy Jailbreak-elt iPhone, mint egy droid? Bluetooth küldés? Bitch please, ki a faCCom használja ma már? Van még valami? Mert szerintem azon felül csak előnye van. Persze azt leszámítva, hogy az iPhone-ok maguk az egyéniségek, olyan szinten testreszabhatóak és akkora a variációjuk. És igen, a droid is root-olt, hogy egyenlőek legyenek az esélyek.
A kicsit KURVÁRA ELSZÁLLT ÁRról már beszéltem, nem akarok újra, de az is ellene szól.
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #7926 üzenetére
Bizony, lossless. Én hallom a különbséget még telefonon is, pedig ott nem annyira jön elő a dolog. Számomra az MP3 olyan végső utáni mentsvár, nem csoda, hogy összesen néhány orosz zeneszám, meg 1-2 magyar van meg csak MP3-ban. A YT konvertálástól meg falra tudok mászni.
Persze ezt ne vedd magadra, nincs 2 egyforma ember.
no more: Igen, erre gondoltam.
Felőlem cseréljék, mára nem találsz kb sehol garis M7-et.
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #7805 üzenetére
Karácsony után 2 nappal lettem egyedülálló, 2,5 év után, sőt ha azt vesszük alapul, hogy az azt megelőző 3 éves és az utolsó kapcsolatom között egy hónap telt el, akkor 5,5 év után vagyok most vagyok szabad és élvezem.
Hidd el túl van hype-olva a párkapcsolatosdi, főleg ha rá is görcsölsz. Ha beköszön az életedbe az igazi, akivel egymásnak vagytok teremtve, azt mindketten észreveszitek és a mostani helyzeted csak egy megmosolyogtató emlék lesz.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #7797 üzenetére
Nehéz, de megéri. A csávó miatt meg nem aggódnék, egy szép nap majd megjelenik Pataky Attila, oldalán a reptoidokkal, és elviszik őt az űrbe kísérleteket végezni rajta, miközben körbeállják, és együtt éneklik a Kör című Edda számot. Bocsi, az ezoteria miatt nem bírtam komoly maradni.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #7792 üzenetére
Ismerős érzés, de mint azt Te is beláttad, hosszabb távon nem feltétlenül okos ötlet körmérkőzésest játszatni a srác fogaival. Mikor velem volt ilyen, azzal tudtam menekülni, hogy nem figyeltem oda. Inkább lazultam a többiekkel, és hiába kínzott a gondolat, hogy rájuk figyeljek, nem hagytam.
Alternatív befejezés: Te vagy Tomi Photoshop Vercetti. Kapd elő a golyószórót az inged alól, adj neki, majd keress felszedhető csillagokat a környéken.
saelin: Azt hiszem oda is be kell nézzek.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #7749 üzenetére
A Z2-re meg nem győzöm visszapakolni a 4.4-et. Már vagy 10 ember keresett meg ezzel.
norbert1998: Én anno OTG kábellel, USB elosztóval, egérrel, és billentyűzettek használtam a buszon az SL-t, mikor besz*rt az érintője. Néztek is rendesen.
Fejvadi: Örülj neki, annyival is több hajad marad.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #7192 üzenetére
Miért, irigyled?
A TWRP egy instabil vicc. 5-ből 5-ször szétbaCCta a rendszeremet. A PhilZ és a CWM pedig teljesen stabil volt eddig mindig (cirka 100 alkalom)
Ruszki pingvin:Akkor ezért tört szilánkosra a Z a semmitől, és ezért szakadozik le a tömítés?
Nem. Azért mert az egész egy első telefon volt ilyen összetétellel. Mondhatni, protípus. Meg nem a Sony hibája, hogy nem tesztelte éveken keresztül hideg/meleg kézzel, hogy törik-e a hátlap. -
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #7076 üzenetére
Engem ne sajnálj. Felbéreltem egy embert, aki napi 24 órában hangosan olvassa ezen topic hsz.eit.
Valaki írta a hearthstone-t, hogy próbáljam ki. Úgy fél évvel ezelőttig játszottam is vele, de most lehet visszatérek, már fut mobilon is. Mondjuk noteon van, hogy a meccs végénél crashel, de néha az inteles tabon is.
Egyébként jó reggelt.
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #7098 üzenetére
Én csináltam egy Android OFF kört.
De egyelőre egyedül árválkodsz benne, mivel (khm) más nem hajlandó linkelni magát (khm). Gyerünk emberek, akkor is ha nem használjátok! Playen látjuk mit használnak a többiek, mit hogyan értékelnek, szinkronizáló játékokban van kivel versengeni. Szóval megéri, linkeket ide!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1