- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Kékes525 #28083 üzenetére
Nincs olyan LUX-om az volt a probléma hogy elvette az engedélyeket pl. instagramnál vissza akartam rakni őket és nem engedte emiatt a hülyeség miatt majd rájöttem hogy a messenger chat fejeket ha kikapcsolom akkor azt variálok az engedélyekkel amit akarok majd amikor szépen visszaállítottam minden engedélyt visszakapcsoltam a chat fejeket és láss csodát működik
baromi furcsa dolog volt ez...már csak azt árulja el nekem valaki hogy mi az istennek kell ez a képernyőfedény? Mi köze van ennek az engedélyekhez?
-
A guru
addikt
válasz
Kékes525 #28081 üzenetére
Eddig én is eljutottam köszönöm sőt ha kikapcsolom a messengerben a chat fejeket akkor nincsen semmi probléma az engedélyekkek más alkalmazásoknál. Tehát: chat fejek ki, beállítottam az instagramnak az engedélyeket majd visszakpcsoltam a chat fejeket és minden szépen műkódik azonban ha a chat fejek be vannak kapcsolva akkor nem tudom állítani az engedélyeket egyik alkalmazásnál sem a kepernyőfedvény miatt.
Én vagyok ennyire buta hogy nem értem?
-
A guru
addikt
Sziasztok! Adott egy S6 edge+ (6.0) és az lenne a problémám hogy ha meg akarok adni engedélyeket alkalmazásokhoz akkor valami képernyőfedvényt mond hogy kapcsoljak ki. Valaki tudna segíteni ebben hogy ez mi? Mert pár napja abszolút nem szinkronizálja a fiókjaimat csak manuálisan és amikor be akarom kapcsolni hogy automatikusan szinkronizáljon meg kell adnom az engedélyeket a "samsung galaxy"-nak és akkor előhozza ezt a képernyőfedvényt.
Megköszönném ha segítenétek fontos lenne! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest