-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Google fiókot hogy a bánatba lehet eltávolítani a telefonról? Egyetlen opciót a törlést találtam, de attól félek az egész profilt végleg törli
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Egyik ismerősöm vásárolt magának egy csodás Oppo telefont. Magával az "Oppo" márkával nekem nincs bajom, azonban ez egy Oppo R9m tipusú telefon. Esetleg valaki hallott már erről a variánsról? Én semmit nem találtam róla, főleg nem Rom-ot. Sajnos csak angol- kínai nyelv van rajta, de az angol is olyan, hogy 25%-a kínai, tehát híg f%s kínai ROM van a telefonon. Megpróbáltam rakni rá egy stock ROM-ot, de így nehéz, hogy azt sem tudom miféle ez a telefon, és persze saját rendszere van OPPO-hoz híven, még App Store sincs rajta.
Ha valakinek van valami tanácsa, azt szívesen fogadom, én már kezdem feladni. Oppo R9 gyári ROM-ot nem mertem ráhúzni, hangerő LE+bekapcs gombbal valamiféle Recovery bejön, elvileg belehetne frissíteni, de egyenlőre nem mertem, mert nem szeretnék egy OPPO téglát a polcra.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest