- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Proky22 #98901 üzenetére
Honor 3C +mégegy szavazat
(zárójeles rész) :
ha elmégy 60 ezerig, ott teljesen kiszélesedik a skála, szerintem rengeteg készülék képbe kerülhet, vagy
(duplazárójel)
60 ezerből én 2 db MTK6582-t vettem
egyik egy Tesco Op3nDott 4,5" kicsi-könnyű-kézreeső, b.szottul erős villanóval és gyenge kamerával (lencsével?nemtom),
másik egy Cubot S208, 5" 16GB ROM (nettó 13.3GB), jobb kamerával, de eszméletlen harmatgyenge villanóval, efox-shop.com-ról jött, december végén rendeltem szilveszter előtt, pont belefutottam egy kis újévi ünneplősdibe, de a rendelést követő 5-ik munkanapon megérkezett. 99 EURO volt (31500Ft), ráadásul fullos doboz (flip-tok, in-ear füles, fóliázva + tartalék fólia, OTG-kábel, USB kábel + töltőfej) és fullmagyar, nem csak félig, mint a Kínából érkezők, és a legfontosabb : a feleségem imádja
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest