Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar
üzenetére
Szia!
Én nem azt írtam, hogy annyiról kell nézni! Ez volt a cikkben. De azért egy tv-n filmet az ember nem 1m-ről néz! Ha mint monitor olvas rajta akkor megint más az ideális távolság. Én azért használok 24"-os kijelzőt hogy ne kelljen szemüveggel az apró szar 2pixeles betűket bogarászni. Inkább sima HD-re állítom és minden simán olvasható szemüveg nélkül is. Ha viszont filmet nézek akkor bizony az olvasáshoz most mért! 110cm túl közel van inkább a 2 méter a kellemes. De mint mindenhol írták is ez "humanoid" függő
. A TV meg 2m-ről kisüti a szememet azt inkább 3-4m-ről ideális (nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. A TV meg 2m-ről kisüti a szememet azt inkább 3-4m-ről ideális (nekem)