- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Szia, ezt nem csak neked írom. Az MT6589-es platformról még nagyon nincseneke átfogó tesztek. Gondolok itt az ilyen procival szerelt telefonokról való visszajelzésekre. Mérlegelni kell, hogy bevállal-e az ember így (ennyi pénzért) egy teszteletlen készüléket. Én például tuti megvárnám a H7500 IPS + capacitive + HD kijelzőjéről az infót, vajh mi védi? Mert ha mezei "plexi", akkor tuti nem venném meg. (az én ZTE Blade-em makulátlan kijelzős, mert fóliáztam mindig, de láttam olyan Blade-et amire "Áh nem kell arra" és milyen karcos is lett). Nem is beszélve az anyaghasználat milyenségéről (hátlap, oldalak, csúszás stb...). Persze úgy is fel lehet fogni, hogy füsti fecske, azaz bátraké a szerencse.

-
sasa311
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Az áfa SHOP független. Ilyen szempontból mindegy, hogy honnan rendeled.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi