- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17542 üzenetére
Mint már írtam, soha ilyet nem tapasztaltam. Több telefon és sok más elektromos berendezés is van, a túlfesz azoknak is ártana. Amúgy ennél a töltőnél én is érzékeltem, h a kijelző furcsán reagál érintésre, de nem volt vészes.
Szerintem ehhez az akkuhoz komolyabb tápegység kellhet. Talán nem szabadna töltés közben használni, mert több ampert vesz fel. Végülis ez nem egy Nokia 3210. 1 Ghz-es proci, hatalmas kijelző stb. Hmm? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged