- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #134004 üzenetére
Abban a topikban is akartam reagálni, itt meg is teszem. A RN4-hez kapott gyári töltő eu szabvány, maximum 2 A-t tud. A hozzá kapott kábellel és az aliról rendelt USB-s "műszerrel" mérve 1,6 A környéken tölt. A teló nem, a töltő kicsit melegszik, de semmiképpen nem tűzveszélyes. Tehát szerintem amit én kaptam a telómhoz töltőt és kábelt az tökéletes.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Az én véleményem az, hogy nagyrészt nem a töltővel van gond hanem a kábellel. A múltkor vettem egy kábelt a PC-hez mondván a réginek az érintkezője elfáradt. Aztán kiderült, hogy azzal a kábellel a 2A-es töltő sem képes az 1800mA-es aksit feltölteni! A honornál éppen szinten tudta tartani a telót és 1 óra után 5%-al nőt a töltés úgy, hogy nem nyomkodtam. Aztán bementem a haverokhoz egy kis eszmecserére és kiderült, hogy amit náluk lehet kapni és teszteltek ott is óriási az adat/töltési eltérés. Az egyszerű mezítlábas kábelek (amit még el mernek adni) alig tudják az 1A-es töltést átvinni! Ami jobb és gyorsabb adatátvitelre képes az pedig horror áron tudják ők is beszerezni 3eft-tól indul. Azok amik 1000ft-alatt be tudnak szerezni, szinte mind selejt és töltésre alkalmatlan a benne levő vezetékek anyaga/keresztmetszete miatt.
Az otthoni töltőkkel/vezetékekkel ezt kipróbáltam és sajnos igaz is! A honor 2A-es (kínai csatlakozós) töltővel a saját kábelével feltölti a telót 1,5 óra alatt. A samu-hoz kapott kábellel 2óra. A beex kábelével szintén 2óra. Ja és a méret a lényeg
Ez csak az én tapasztalatom nem kell senkitől link a "szuper" kábelre! -
viktorhu
veterán
válasz
Telefonoknál nem tudom, de tableteknél lehetett tapasztalni, hogy a kínai csatlakozós töltőket főleg eu stockos készlet esetén a webshopok használhatatlan hamisítványokra cserélték EU-s "villásdugóval". Pl. Chuwi hibrid tableteknél volt, hogy aki kínai csatlakozós töltőt kapott, azon szépen töltődött, aki meg EU-sat, annak meg töltés közben lemerült a windows
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged