- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nos nincs igazad! Rengeteg telefon van amit nem kell romolni és kínából jön! Nekem eddig egyiket sem kellett "romolni" csak ha én akartam! Ez azért igen nagy különbség! Miért nem veszi senki tudomásul azt, hogy a saomi nem Európába gyárt és nem is érdekli őket ez a régió! Akár milyen jó telefon (ezt semmiképpen nem lehet cáfolni!) nem az egyszerű UNIÓS lusereknek szánták! Ez egy opció azoknak akik szeretnek kísérletezni! Amíg a maradék ~50 gyártó telefonját(Kínából!) kiveszed a dobozból és használod! Lehet soha nem lesz rá frissítés, de az eredeti ROM-al addig megy amíg van benne lélek. Az csak egy szűk körben Urban legenda, hogy ha nincs hozzá támogatás már nem is lehet megvenni. Úgy kellene értelmezni a telefon tulajdonosoknak 10-20%-a az akit érdekel a telefon belseje!
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........
-
viktorhu
veterán
Az eustockos romra meg nem fogsz ota update-et kapni. Én nem vagyok a rom-csere ellensége, ha már jól kiismertem a telefont, főleg, ha intézhető recoveryből a dolog, de azért amikor megkapom és bekapcsolom, fogadjon már egy rendes tiszta droid, google appokkal meg ota-val. Persze teljesen megértem azt is, aki azt mondja, hogy olcsón jót kap, és cserébe megéri a romcserével kezdeni, de ez már nem szükséges velejárója a kínai mobilnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest