- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Kornel #118140 üzenetére
Antutu helyett? Nem tudok
Nem használok ilyen
marhaságokattesztprogramokatA használati élmény számít, nem hogy mennyi pontot ért el egy programban. Van aki kiakad olyan hibán amit más észre sem vesz. Nem elég 'smooth' kérdéskör ugye.
Somatom közben megválaszolta mire gondoltam csomag és sebesség kapcsán. Amit írtál az olyan, hogy azért nem szükséges a 4G mert csak 500MB neted van. Na ez az összefüggés nem érvényes. Az 500MB az 500MB marad akkor is ha 3G-n, és akkor is ha 4G-n netezed el. A mérete és a letölthető tartalom attól nem változik mert más hálózaton használod.
Egyébként én is rengeteget netezek mobilon, de így is van hogy nem fogy le egy giga sem egy hónap alatt, pedig simán megnézem pl. az állati vicces képek topikot is többször.
Ja hogy én mondjuk olyan böngészővel netezek ami csökkenti az adatforgalmat, átlagban akár 60-70%-al is, ezért is kevés, közben eszembe jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest