- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Erősen offtopic de, 0% THMre a P8 lite elgondolkodtató
-
GIJoe
addikt
válasz
Viktor0610 #103272 üzenetére
juj tenyleg, akkor offtopic, sorry
mutter csak 2Gn telefonál, 1900 Mah neki sokáig elég lenne... -
GIJoe
addikt
Kérdeznék egy perverzet: Mutter imádja a kinyitható telefonokat.
Szóval nézem ezt a Lenovo MA388at, viszont csak angol/kínai.
Ismer valaki MTK6250hez vmi módot nyelvet buherálni, v legalább
merre kezdjem el az olvasgatást.. -
GIJoe
addikt
válasz
BaginZe #102782 üzenetére
Egyrészt a Honor 3C is 2G ramos, tehát már elve nem igaz.
GG glass a Honor is sőt, az igazi, a Dzsájűben nem vagyok biztos, szerintem inkább edzett üveg.
A Kínai marketing mindent elbír, valahogy a dzsájű nincs rajta a GG gyártó honlapján.
Továbbá a Huawei és a Dzsájű közti minőségről brutális sokat lehetne írni.
Azért a Chigon sk költségen visszaküldöm garanciát, ne hasonlítsjuk már össze a hazai 2 év garival.
Amiben esetleg jobb a 4G, de most őszintén, nekem 3G is lejön egy gmail, weblap, mihez kell a 4G? Filmet torrentezni zsebtelefonra? Tehát 2 mp vagy 0,54 mp egy weboldal engem nem hoz lázba.
Na meg az F2 betegségeivel szegény Capát fogják itt halálra szekálni... -
GIJoe
addikt
válasz
BaginZe #102780 üzenetére
Lehet a tudása és ára miatt, mennyibe is került?
125-130$ körül van sok helyen, EU raktárakban nem halmoznak fel ilyet, tehát (280as $ árfolyamra) rászámolod az ÁFÁt, a posta kezelési költséget, itthon Huawei Honor 3Ct kapsz honi garanciával.
Sőt edigital sokszor akciózik-kuponozik, és akkor már alá is megy az árának... -
GIJoe
addikt
Pofás a JiaYu S4 200$ alá beesik?
-
GIJoe
addikt
Olvastátok a Huawei 4Cs cikket gondolom, egy MTK6752 verziót elviselnék, persze olcsón...
-
GIJoe
addikt
válasz
nyuszi123456 #102469 üzenetére
Kolléganőmnek ilyet rendeltem rendeltem csajos dualsimes garanciás. nekem úgy tűnik megéri.
-
GIJoe
addikt
Még 2 tipp, hátha segít. EUból mind2ő... (no áfa)
4,5" DooGee vagy a még olcsóbb CUBOT S168, amit sokan dicsértek régebben, viszont sajnos 5"os (de nem gond az szerintem, nehéz kisebbet kapni)
-
GIJoe
addikt
Ha valaki tepsit keres: Honor 3X
-
GIJoe
addikt
Tudom h retek oldal, csak ráeszméltem a HTCre, bevallom ha magamnak venném, csak Wifin használnék netet, v max gmail, az meg akármin elmocorog...
-
GIJoe
addikt
Nézegettem itt a fastcardot a HTC Desire 820ts MTKval, komoly v kamu?
-
GIJoe
addikt
válasz
Viktor0610 #100545 üzenetére
Nekem az is megfordult a fejemben, írta vki hogy paypal védelmi időt bővített, szóval addig adunk kamatmentes hitelt a kis keleti barátainknak
Az alinál majdnem mindig
-
GIJoe
addikt
Vállalkozó kedvűeknek:HUAWEI Honor Play 4X 155$ (+ÁFA)
-
GIJoe
addikt
Kellemesen csökken a Meizu MX4 Pro ára...
- 5.5-inch Sharp 2K (2560×1536 pixels) Screen display
- Samsung Exynos 5430 8-core Processor
- 20.7MP rear SONY camera, 1/2.3 inch lens
- 3GB DDR3 RAM, 16/32/64GB ROM
- Flyme 4.0 -
GIJoe
addikt
válasz
cs.zs. #100426 üzenetére
Tizenéve vásárolok a netről, de mindig jön egy valaki aki megmondja a tutit
Elmondom hogy vásárolok, OTP webkártyám van, az alin vásárolgatok vele
vagy nagy ritkán Paypalon. Az itt található táblázat, utolsó oszlopának jelen esetben a legalsó sorában található árfolyamon vonja le a pénzt a bank.
Minden héten vásárolok, és csak annyit von le amit kalkulálok... Jelen esetben:284,90 Ft/$
Paypalom jól van beállítva... -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #100139 üzenetére
IP67 ,köszi, de szerintem az ár miatt csak a china jöhetne szóba... DOOGEE DG700 vajh ajánlhatom e neki?
-
GIJoe
addikt
Láttatok valamerre vízálló telefon, EU raktárból?
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #99894 üzenetére
Korrekt ahhoz képest hogy telefon, és láthatóan nem napon bő fénnyel van lőve.
-
GIJoe
addikt
eh elég combos chip lesz a Kirin 950, kitesznek magukért...
-
GIJoe
addikt
válasz
wwenigma #99849 üzenetére
Honor 3c az edigitalból, itthoni 2 év garancia, MTK 6582ban benne, ha nem működik a GPSe megeszem a levágott kezed
Most épp 0%os THM akció van nálunk, nem éri meg vacakolni kintről.
Erre nem fog panaszkodni hidd el, csak ha windowst akar telepíteni rá...Jakuu: Nem tudom milyen elvakultságról beszélsz, én olyat írok, ami volt a kezemben kipróbáltam használtam.
Te állítod hogy az MTK 6582 chip a hibás, és pedig ezt mint tényállítás cáfolom... -
GIJoe
addikt
válasz
Jimmy8 #99800 üzenetére
Huawei Honor 3c (extreme digital) Lassan minden 10. hozzászólás ez lesz.
-
GIJoe
addikt
omg $: 290,43 nyárra meg lesz az a $ = €
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #99742 üzenetére
144Kbyteos fotó?, nincs vmi érintetlen, esetleg egy CameraZoomFxes kép?
-
GIJoe
addikt
válasz
Atomcsirke #99716 üzenetére
nem vagyok az a bosszúálló típus, vagy önző,de még elboldogulok vele
-
GIJoe
addikt
válasz
Atomcsirke #99713 üzenetére
ah, 30 felett már minden nap ajándék, nem hogy vakuljak egy fullHD tepsin, talán még jobb is.
Viszont ha már felbontásról van szó most promózzák az Elephone G2 olcsósított telóját G2t az a GPU , 854*480on, brutál antutut fog hozni
-
GIJoe
addikt
Szerintem szép képet csinál, mikor nálam volt 4et lőttem vele, minden az asszony van így mutogatni nem fogom, pedig nem vagyok valami nagy fotóművész. Edigitalből megrendeled, van 2 heted h visszavidd hogy nem tetszik, ezt megteheted a webes vásárlásoknál.
Megnéztem a tesztet is, mert van a mobilarénán is, de csak elmegy képeket készítettek vele, ami fura... -
GIJoe
addikt
válasz
KamuMazsola #99699 üzenetére
Sok helyen, de itt is írnak a Honor 4Xről...
-
GIJoe
addikt
Láttátok már a Jiayu F2 speckóját? Vicc, ebből akarnak olcsó slágertelefont, mint a G2F v mint az F1, akkor kicsit borsos az ár ilyen központi egységgel...
Legalább az új MTK chipet tették volna bele a combosabb gpuval -
GIJoe
addikt
Pandán akciós lesz a Lenovo P780, akinek bika aksi kell 100$ alatt szerintem nem rossz...
-
GIJoe
addikt
Srácok még lehet hogy reggel van, de jól értelmezem hogy az oppomarktEu raktárban van Honor 6 plus 379$ ért? Akkor az nem rossz...
-
GIJoe
addikt
MEIZU MX3- Exynos5410 Octa Core 190 $
már már gyanús
-
GIJoe
addikt
MEIZU MX4 289$ a fastcardtechnél
Mondjuk szerintem kamu hogy MX5 már sold out...
-
GIJoe
addikt
DOOGEE LEO DG280 70$ (MTK6582, 4,5" IPS)
-
GIJoe
addikt
Úgy látom a Huawei olcsó telefonnal támad, a NYi média marktokban már kap, ide is el fog érni...
-
GIJoe
addikt
válasz
lazlogogola #98163 üzenetére
A honor3c nagy Joker, de nőnek inkább azt venném, minőségi cucc...
még ha nem a legmodernebb soc van rajta, egy hölgynek...
(2 év itthoni garancia, az sem kutya) -
GIJoe
addikt
MX4et szeretnék venni, viszont 352$ nél olcsóbban nem találok, azt is a Chigontól.
Nem hallok mostanában rólunk, érdemes e, és garantált az eredményesség?
Ha van vmikenk kuponja, v jobb tippje,megköszönnöm... -
GIJoe
addikt
Találtam megy újabb flip telefont
DAXIAN W189 120$ nem olcsó, de 2 magos, szerintem sok üzemidővel... (aki ilyet keresne)
-
GIJoe
addikt
Akinek van THL (akár t100) megnézné hogy van e neki iLoongSceneEngine_BDA.apk ?
-
GIJoe
addikt
LG Ice cream flip phone
(snapdragon 400al)
-
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
Elvileg a VALENTIN5 kúpon kóddal -5% a honor 3c az edigitalban, így 45 környékére esik az ára...
-
GIJoe
addikt
Egy pár érdekes adat, ha vkit érdekel MTK/Snapdragon
És egy számomra eddig ismeretlen telefon Lumid 1M
-
GIJoe
addikt
Beugrott LTE Direct
-
GIJoe
addikt
Srácok a Lenovo mennyire írtja a bugokat? Annyi típus van már nehéz követni. (azt tippelem nem nagyon)
Tetszik a Lenovo VIBE X2, meg persze ami benne van (MTK6595M, 4K rec... stb)
A Meizu MX4 bejönne, de annyit nem adnék érte, meg EU raktárakban nem látom. -
GIJoe
addikt
válasz
Sanyesz. #97062 üzenetére
Számolj el 10ig és olvasd át még x1 amit írtál, meg amit mások írtak (mint kívülálló)
Jó akkor lebontom a dolgot, Nem sok mindenkit érdekel hol dolgozol, de itt most az a lényeg hogy MNB ( Magyar Nemezeti Bank) középárfolyamon, azaz (valuta kereskedelem/vétel) haszon nélkül nem dolgozik senki (tehát ingyen senki nem dolgozik) Az hogy több bank is van kis hazánkban, az kb olyan evidiens (egyértelmű, magától értetődő) mint a víz nedves. Szóval kár volt beírni, az egyértelmű dolgot.
Én azért bátorkodtam példaként az OTPt írni, mert sok mindenkinek van, tele az ország automatákkal, és szinte biztos hogy nem fog kivonulni.Még egy mentséged lehet, ha külföldi vagy, és pár éve tudsz Magyarul
elnézést a sok OFFért
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97049 üzenetére
Az okés, csak a valutaváltókban mindig van egy kezelési költség, ami vagy százalék v. fix összeg.
Továbbá, hogyan veszel telefont? Kimész a váltóba átváltod a kivett pénzed, hogy aztán visszatedd a valutát a számládra, és mivel valutát küldesz, ezért még drágább is, Hát nem.
Csak simán beírod a kártyaszámod és levonják, tehát OTP, utolsó oszlop deviza eladás...
Lehet kellene amúgy egy direkt ilyen OTP linket az összefoglalóba írni, mert majd minden hónapban van olyan aki, kereskedelmi banknak gondolja magát és ő olcsóbban kapja direkt az MNBtől... -
GIJoe
addikt
válasz
Secretknight #97021 üzenetére
nem mernék megesküdni, hogy nem ua. a két cég
de köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged