MWC 2015: Nyolcmagos processzorral érkezik a Honor 4X

A Huawei által életre hívott márka, a Honor tovább folytatja a portfólió bővítését, a hazánkban is kapható Honor 6 és 3C mellett újabb készülékek is érkeznek. A középkategóriába szánt 4X elég ütősnek tűnik a specifikáció és az első benyomások alapján, a második negyedévben lesz Európában elérhető.

Honor 4X
[+]

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkező okostelefon az előzetes pletykákkal szemben nem a Qualcomm megoldásával érkezik, a burkolat alatt a Huawei által dédelgetett HiSilicon chipsetek egyik legújabb variánsa, a Kirin 620-as dolgozik. Ehhez a nyolcmagos processzor Cortex-A53-as magokat kapott, a grafikus gyorsításért egy Mali-450MP4 felel. Az 1,2 GHz-en ketyegő CPU a szintetikus sebességtesztekben elég jól szerepel, meglátjuk, hogy mennyire sikerült optimalizálni rá az alkalmazásokat és az EMUI 3.0-s interfészt.

Honor 4X
[+]

Az újdonság 2 GB RAM-mal, 13 megapixeles hátsó és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A kijelző felbontása HD, a technológia IPS. A kétkártyás készülék 3000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, amely a gyártó szerint röhögve elég lesz mindennapos használat mellett két napnyi üzemidőre.

Honor 4X
[+]

Az eszköz Cat.4-es LTE hálózatokon is működik, a szokásos adatkommunikációs funkciók sem hiányoznak, a 170 grammos tömeg is elviselhető egy ekkora készülék esetében. A barcelonai sajtóeseményen végre megtudtuk azt is, hogy milyen áron tervezi a Honor piacra dobni a készüléket. A kivetítőn 200 euró szerepelt, erre még fejben számoljuk hozzá a magyarországi adókat, ám így is versenyképes lehet a készülék a középkategóriában.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • MWC 2015: Krüger&Matz okosóra

    A lengyel vállalat készüléke 1,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, vízálló, és hívásokat fogadhatunk rajta, és itthon is kapható lesz.

  • MWC 2015: Lefotóztuk a Honor Holly-t

    A kínaiak nagyon kedvező áron debütáló készüléke 5 hüvelykes HD kijelzőt és négymagos processzort kapott, bár egyelőre csak Angliában lesz kapható.

  • MWC 2015: Bemutatkozott a Blackphone 2

    Vagyis bemutatkozott a Silent Circle új, a biztonság köré épített okostelefonjának prototípusa, amelyen demó szoftver futott, de azért lefényképeztük.

Előzmények

  • MWC 2015: Megnyomkodtuk az Elife S7-et

    Az MWC keretében megnéztük a Gionee igencsak vékony okostelefonját, mely ezen tulajdonsága ellenére meglehetősen sokat tud.

  • MWC blog: Az LG-nél sem bízták a véletlenre

    A dél-koreai gyártó ugyan nem az MWC-n mutatta be újdonságait, ám itt lehetett sokat először megtapogatni, méghozzá meglehetősen kellemes környezetben.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • A Huawei Honor 4X is a TENAA-nál járt

    Felbukkant a TENAA oldalán a Huawei Honor 4X, amely a Kínai Népköztársaságban rendkívül alacsony árával hódíthat.

Hirdetés