- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14021 üzenetére
A Minidealt én is tudom ajánlani, bár a 15 nap csak nagyon ideális esetben tartható. Nekem 3-án postáztak egy csomagot, de még be sem ért az országba.
Nyilván az ünnepek miatt.
A Jiayumobileshop-ról annyit, hogy 3 hete rendeltem tőlük szilikontokot - még fel sem adták.Lehet, ha értékesebb cuccut vesz valaki, akkor sietősebbek.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
minatomiray #13977 üzenetére
Nálam a SIM1 T-Mobile mobilinternet, a SIM2 Telenor beszéd. A 3G simán műxik. Most néztem, a Speedtest szerint kb. 5/1 Mbit/s a le/feltöltés valami zágrábi szerverrel tesztelve.
Azt honnan derítetted ki, hogy csak a 2100MHz-et támogatja?
Nálam az UMTS módok:
WCDMA-IMT-2000
WCDMA-PCS-1900
WCDMA-CLR-850
WCDMA-800
WCDMA-GSM-900 -
Sanyesz.
őstag
Nem olyan vészes. Nekem a legnagyobb fejtörést a szétnyitás okozta. Percekig kerestem, hogyan kell a fedelet leszedni.
Persze nem egy G3 minőség, de az ára is "csak" 148$ volt. Mondjuk eleve magyar nyelvvel vettem, de csak kb. 70-80%-ban volt az.
Teljes 3 napot volt nálam, mert a nejemnek nem kellett, így egy haver átvette. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Flottamester #13652 üzenetére
Ja, hogy neked más a telefonod is.
Ez az opció Jiayu G3-ra készült. Így már érthető, mi a gond. Az általam linkelt oldalon ez látszott is, csak azt a hozzászólást némi nézeteltérés miatt azt kimoderálták.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Flottamester #13649 üzenetére
Csak gyári ROM-hoz jó. Ha esetleg neked LeWa van fent, akkor előfordulhat probléma.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
lostprophet #13259 üzenetére
Ha nincs kedved babrálni vele, akkor mentsd le ROM-ot és töltsd fel valahova.
Este leszedem és megnézem, mit tehetek.A morelocal2 semmit nem ér.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#85619712 #13193 üzenetére
OK. Így már világos, hogy az előzményeket nem olvastad. Egy-két hónapja "tömegek" vártak a Jiayu G3 modellre
. Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#85619712 #13177 üzenetére
Ne izgasd fel magad.
Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat.
Mi is zömmel innen töltünk le ROM-okat, részemről a gyáriakat.
Te kipróbáltad, rendben. Mi néhányan még maradunk a kiforrottabb változatoknál. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #13168 üzenetére
A maradék egy százalékon már faragtam.
Az a helyzet pl. a MobileUncle által előcsalogatott "mérnöki módok"-at nem érdemes lefordítani (YGPS, EngineerMode, LocationEM stb.), mert annyi szakkifejezést tartalmaznak, hogy angolul még az is jobban érti, aki egyébként nem beszéli ezt a nyelvet. -
Sanyesz.
őstag
Már megbocsáss, de amikor megrendelted a G3-at, akkor is tudtad, hogy mekkora a kijelző és a felbontás.
Így nagy meglepetés nem érhetett. Mivel kínai termékről van szó, benne van a pakliban, hogy egy-két példány "nem tökéletes", de amiket leírtál, olyat én nem tapasztaltam. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #12961 üzenetére
Nincs mit köszönni, hiszen saját érdek is.
Én csak némiképp tovább fejlesztettem a kapott repo anyagot a G3 által megkívánt adatokkal.
Továbbra is várom majd az észlelt "maradék" angol kifejezéseket. Mondjuk, nagyon babramunka összevetni, mi hiányzik a magyar repo-ból. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #12951 üzenetére
Ezt magyarítani simán lehet, de nem tudod CWM-mel felrakni.
Töltsd le azt a verziót, ami CWM-hez készült innen, azt magyarítsd vagy töltsd le az általam feltöltött ROM-ot.
A gyári ROM-ok ugye nem CWM-es telepítésre készülnek.
Egy fórumtárs vállalta, hogy felteszi a dropbox-ra. Ha megtörtént, biztosan publikálja. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Szekaa #12948 üzenetére
Így van, már többször utaltunk rá.
Az a helyzet, hogy a hungobungo-tól kapott csomag nyilván egy másik eszköz kifejezéskészletét tartalmazza, ezért van az, hogy több apk-ba pótolni kell a G3-specifikus adatokat. Találtam több olyat is, ahol az eredeti repo-ban olyan kifejezések vannak, ami a G3-hoz nem kell. Ezeket a jBART szépen logolja is, de nem kell velük foglalkozni. Jobban örülnék neki, ha azokat naplózná, ahol nincs magyar megfelelő, mert így azonnal tudnánk, mit kell még magyarítani. -
Sanyesz.
őstag
Ha már akkora probléma a prémium előfizetés, akkor itt van a ROM-ba fordított repo csomag.
-
Sanyesz.
őstag
Akit érdekel, feltöltöttem a G3 2012.11.29-i ROM-jának magyar nyelvet is tartalmazó változatát ide.
Az eredeti hungobungo féle repo csomagot kb. 2-300 új kifejezéssel egészítettem ki, párat javítottam és beletettem a Task Manager fordítását is.
Ezeken kívül kijavítottam a BART által kihagyott apk-k XML-ét, az MtkWeatherSetting kivételével.
Persze még ez sem bizonyosan 100%-ban magyar, de már eléggé közelít hozzá.
Egy-két kifejezést próbáltam optimalizálni, mert nem fér el a rendelkezésre álló területen.Egyúttal kérem, hogy aki felteszi ezt a ROM-ot és találkozik angol kifejezéssel, PÜ-ben jelezze, hogy hol és melyik kifejezés maradt angol, mert mind a 80 apk-t nem bogarásztam át.
-
Sanyesz.
őstag
Nekem is éppen ilyen van, a tablethez használom, meg kirándulásra. Kb. fél éves, meg vagyok vele elégedve. Az akksija simán kibír egy egész napot.
Csak a hozzá mellékelt "Data logger" szoftver használhatatlan. Emiatt én a GPSbabelt használom, azzal tényleg le lehet menteni az "utat". -
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #12715 üzenetére
Nekem most 5637. Előtte is ennyi volt, pedig ez az új verzió.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Híváslistáknál hogy lehet beállítani, hogy vezetéknék+keresztnév legyen a megjelenítés?
A telefonkönyv és a kontaktok beállíthatók így, de a be/kimenő híváslista fordított.
Hiánya "magyar" a G3, ez "úgy maradt". -
Sanyesz.
őstag
válasz
pmikloska #12671 üzenetére
Miféle ROM-od van neked RAR-ban?
Amúgy szerintem is elegendő, ha ebből kibontod és ZIP-be áttömöríted.Én a jBART-ot és a hungobungo féle repo-t használtam. Annyit tennék hozzá, hogy remélhetőleg ma este befejezem azoknak a kifejezéseknek a magyarítását, amelyek ebben a repo-ban még nem voltak benne. Ez alatt elsősorban a Contacts.apk-t értem, de ha lesz időm még egy-két kardinális apk-t összehasonlítok és pótolok.
Így is már kb. 95%-os a magyarítás, de próbálunk a maradék 5%-on is faragni. -
Sanyesz.
őstag
Te melyik fórumot olvasod? A "tele van hibával" egy kicsit gáz.
Itt a kameráját kifogásolták páron - én nem voltam köztük. Én telefonálni szeretnék vele. Nekem tökéletesen működik, mint telefon, mint navigáció, mint böngésző stb.
Most, hogy már tud magyarul is, a legnagyobb kifogásom is elmúlt. Egy megmaradt: kicsit nagy a kütyü. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #12604 üzenetére
Semmi trükk nincs benne. A ROM-ot innen töltöttem még pár napja, ahogy szerintem mindenki más.
Viszont én JBART-ot (Java) használtam.
Mondom, a konvertálás után egy az egyben feltöltöttem a G3-ra és ez lett belőle.
Nem 100%-os itt sem a magyarítás, mert egy-két kifejezés azért angol maradt (Speed dial, IP dial), de ezeknek majd még utána nézek. -
Sanyesz.
őstag
Elvégeztem én is a G3 magyarítását.
Bevallom nem hevizms által feltöltött ROM-ot töltöttem le, hanem a JBART-tal dolgoztam át a nov. 15-i gyári ROM-ot. Ezt változtatás nélkül feltettem a telefonra és nekem úgy tűnik, minden magyar lett, a phone.apk is.Aki megpróbálta, hogyan néz ki ez nála?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #12461 üzenetére
Csak a magad nevében beszélj...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #12457 üzenetére
Köszi az infót.
Az ApkChanger-ből a Beta 1 a legfrissebb verzió, mert ezt a progit még sosem használtam? -
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
Ráfuttattam a Bart-ot a G3 ROM-jába. Ahogy írtad is, több apk-val nem bírt. Nálam ezek voltak:
- CellConnService
- DownloadProvider
- Email
- MtkWeatherSetting
- PhoneEste ezeket még megpróbálom konvertálni.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
Köszönjük szépen!
Látom, volt értelme felfrissíteni ezt a "magyarítás" témát. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
"Megcsinálta, ingyen, nekem, mert finom voltam vele, és amúgy is van érzékeim a kínai kultúrához és mentalitáshoz, meg minden. TZehát, akinek ma a feiyu ROM-jában magyar nyelv van, az Nekem köszönheti."
Bástya elvtárs után szabadon: "Ne tömjénezze magát. Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Hogy állunk a G3 magyarításával? Pontosabban állunk egyáltalán valahogy?
Van itt olyan fórumtárs, akinek etotalk-os, "elvileg" magyar nyelvű ROM-ja van. Úgy rémlik, többen is kérték már a feltöltését valami "publikus" oldalra. Van erről valami bővebb infó?
Van egy-két ismerős, akit komolyan érdekelne a G3, de csak akkor, ha tudna magyarul. Személy szerint én is örülnék neki. -
Sanyesz.
őstag
Nos, akkor most minek is tekintjük a G3-at??? ... mert én telefonnak vettem, nem fényképezőgépnek.
Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy ezeknek a kütyüknek csak sokadik rangú funkciója a fényképezés. Csodálkoznék, ha valaki egy nyaralást telefonnal fényképezne végig.
Egy ilyen optika nagyságrendekkel gyengébb képet készít 8 MP minőségben, mint egy ugyanilyen felbontású "igazi" obival szerelt fényképezőgép.
Nem tudom, talán javaslom a fejlesztőknek, hogy gondolkozzanak el azon, fényképezőgéppel is lehessen telefonálni. Ha már fordítva lehet... -
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
devast #12014 üzenetére
Azt el tudom képzelni, hogy van, akinek nem megfelelően műxik a G3-on a GPS. Csak itt több bejegyzés úgy állította be, mintha ez általános probléma lenne.
Én is kipróbáltam a "hárombetűs" navit, igaz rövid távon, de működött. A Sygic-et nem szeretem.A GPS teszt programokkal (GPS Test, GPS Status) pedig jó értékeket kaptam.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
WolfManus #11999 üzenetére
"Hááááát elég siralmas. Igaz hogy nadrágzsebben volt, nede hogy 1db holdat sem talált ..." Nem lehet, hogy Te valami lovagi páncélban próbáltad a GPS-t?
Semmi szükség trükkökre. A GPS-nek enélkül is tökéletesen működnie kell. Tegnap este is téma volt, ha visszaolvasol láthatod.
Ma este, amikor jöttünk haza Veszprémből kézimeccsről, az autópályán próbaként bekapcsoltam a GPS Test-et. Kb. 3 (!) másodperc után 8-10 holddal beszélgetett.
A MobileUncle-t én CWM telepítésre használtam, buherálásra még nem. -
Sanyesz.
őstag
Nekem a tab-hoz van egy BT GPS vevő. Az kb. 8-10 órát bír. Szóval egy teljes napi (igaz autós) kirándulást simán végig track-elt. Majdnem pont ugyanilyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest