- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Egy kis Off Megkérhetnélek titeket,hogy akinek van facebookja az lájkolja nekem ezt a képet?[link]
Nagyon hálás lennék érte!
-
laslie92
senior tag
válasz
Partyface007 #52227 üzenetére
nekem még nem volt panaszom rájuk
-
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Örülök ,hogy sikerült!
Esetleg valakinek van Xiaomi Mi2a Telefonja? meguntam a sok szarakodás egy jó telefont szeretnék! Mind kamerában jónak tünik mind minőségre és 67000ft? Már lassan 2 éve veszem a "olcsóbb készülékekek amikkel csak bajvan" Akinek van írna róla pár sort mielőtt megrendelem?
Engem csak kamera vakuja a hangminőség érdekel meg esetleg negatívum!
-
laslie92
senior tag
Akit érdekel egy kis TCL Idol X Teszt
-
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van egy Xiaocai X9 telefonom! És van benne egy LED!
A led csak akkor működik ha telefonálok folyamatosan világít pirosan vagy ha feloldom a kijelzőt akkor is világit pár másod percet meg valamikor akkor is ha a menüben böngészek!Valakinek van valami ötlete,hogy milyen led lehet ez vagy életre kelthető-e a fénye elég gyenge!
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #50069 üzenetére
Kár sajnos!
-
laslie92
senior tag
Ez most nagyon jó [link]
-
laslie92
senior tag
Sziasztok MIUI romra ,hogy tudnék gapps-ot telepíteni?
Már vagy 10 csomagot megpróbáltam és telepítés után mindig lefagy (bootloop)
Utána csak az segít ha ujra teszem a romot!
-
laslie92
senior tag
Lassan hívjátok az admint szerintem mert nem ide tartozik!
Annyi hozzá tennék a teszteket ezek után oda írom itt belinkelem aki szeretné elolvasná ennyi!
És itt zárjuk le akinek problémája van privát üzenet! -
laslie92
senior tag
Próbáljuk meg! Xiaocai X9 teszt!
-
laslie92
senior tag
válasz
gipsztigris #49794 üzenetére
Ez nem miattatok lett csinálva vagy akár igen is! Hanem saját magam miatt!
Én itt sajnos nem sok mindent találok meg nekem ez annyira össze van zsúfolva. Az pedig a saját igényeimnek megfelelő!
Persze ez lehet nem tetszik másoknak! Senkit nem kértem arra,hogy regisztráljon be, senkinek nem mondtam hogy hogy használja. Aki szeretne teszteket olvasni az regisztrál és olvas. Fogok írni elég sokat !
Azon belül ha van kérdése akár fel is teheti!
De persze sok embernek nem tetszik,hogy regisztráció!
Akit komolyan érdekel egy teszt az úgyis beregisztrál!Azon belül állandóan jön a rios gépháztól a levél,hogy moderáljam magam mert ide tartozik stb.. na én ezért választottam ezt a lehetőséget!
És ne akarlak győzködni hogy regisztrálj be ez saját döntés! -
laslie92
senior tag
válasz
kosturica #49783 üzenetére
Nem muszáj ha nem szeretnéd elolvasni!
Sajnsos igen elég üres a fórum "még" De hiszem azt,hogy ha keres valamit az ember akár egy tesztet vagy bármit könnnyeben megfogja találni! Én bízom benne,hogy másik is segítenek a tervemet tovább vinni mert hiszem azt,hogy nem volt hülyeség,hogy létrehoztam egy külön fórumot neki!
nekem elég sok telefon átesik kezemen mert sajnos úgy cserélgetem mint a ruhát -
laslie92
senior tag
Xiaocai X9 teszt! [link]
-
laslie92
senior tag
Feiteng h9500 teszt és már írom is a xiaocai X9 tesztjét!
-
laslie92
senior tag
válasz
Endell #49637 üzenetére
NEO hoz még nem volt szerencsém csak cipőbe
A cubot az jó olcsó és jó! a hátlap kicsit lejárós de annyira nem zavaró kamera számomra tökéletes volt! a kiejlző szép betekintési szög kiválló hangzás elmegy értesítési led is van benne ami szépen villogott ha jött valami én megvoltam elégedve vele és mind ez 30 ezerért jó kuponkóddal vagy bestbuy ba olcsóbban is hozzá juthatsz!
-
laslie92
senior tag
Jiayu g2 1gb teszt
Nem éppen a legaktuálisabb készülék de hátha valakit még érdekel! -
laslie92
senior tag
Sziasztok nem teljesen ide tartozik de 2 napja végig böngészve ezt a fórumot elgondolkoztam egy kicsit,hogy ez bizony igen átekinthetlen!
Az jutotott eszembe hogy létre hozok egy saját forumot! Ezt meg is tettem szeretném kérni akik kíni telefonnal foglalkoznak és probléma van azok tegyék fel oda is kérdéseiket!! Megpróbáltam úgy csinálnia fórumot,hogy nagyon áttekinthető legyen típusokra bontva mindent! és ha úgy van nem kell végig lapozni 4578 oldalt,hogy megtaláljuk mire is van szükség!
Akit érdekel a dolog nézze meg ITT
Legyél szíves OFF-ba tenni máskor.
[ Módosította: CoolMan ]
-
laslie92
senior tag
Sziasztok volt itt valaki aki rezgőmotort meg kamera led-et szeretett volna cserélni kínai telefonba valami komolyabb példányra! Sikerült neki vagy mi lett annak a végeredménye?
-
laslie92
senior tag
Kínai telefon nem megy el két évet ez erős kijelentés! Próbáltatok már két évig egy kínai telefont?
Barátnőmnek a jiayu g1 mai napig megvan ami már több mint két éves és még működik! 1 éve g2 -t használ semmi baja! Szerintem ezek ugyan olyan minőségű telefonok mint az itthonkaphatóak! Főleg a nemesebb márkák! Zopo.THL stb...
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #48952 üzenetére
Kár,hogy fastcardtech-en lehet venni azoktól még rotling hegyet sem érdemes venni mert még abba is hazudnak! hogy szürkét fog!
-
laslie92
senior tag
De most mindenki úgy csinál mint ha itt nem lehetne hibás készüléket kapni! csak nézzük a sonykat!
-
laslie92
senior tag
válasz
Shummo #48762 üzenetére
Neveltni fogsz a THL gyári agyba dugós fülese volt hozzá jó! De aztán ajánotta az egyik webshop hogy nagyon jó hozzá az LTR fülesek rendeltem is egyet és nagyon jó minőségű! És olcsó úgymond! de viszont erzek a fülesek pl mással nem mennek! csak ha egy kicsit kintebb húzod!
-
-
laslie92
senior tag
Találtam egy Boltot van német raktáruk! Egy kicsit drágább úgy minden de ha az időt és vámot nézzük akkor jobb!
-
laslie92
senior tag
Lenovo A850 valaki ismeri a készüléket! ? A huawei g610 is tetszik nagyon és kettő közül nem tudok választani! az nem érdkeel,hogy 5" és QHD mert ahogyan nézem a videókat gyönyörű képe van mind2 nek! és legalább a játékok is szebben akadásmentesebben fognak futni!
-
laslie92
senior tag
Valaki ismeri a programot? 6:20-tól nézzétek!
-
laslie92
senior tag
Szerintetek a Lenovo a850 az biztos hogy jó telefon de 5.5"-ra nem kevés a QHD?
Mostmár biztos vagyok benne hogy 3 telefon jöhet szóba!
lenovo a850 vagy huawei g610 vagy Cubot GT99
Ti melyiket választanátok?
-
laslie92
senior tag
válasz
Crytek #48563 üzenetére
Megcáfolnám thl w100 at használja báttyám napi szinten és teljesen jól teszi a dolgát!
Amúgy igazából soha sem fogom használnia GPS-t csak ha olyan helyzetbe kerülök!
A telefont én internetezésre zenehallgatásra fényképezésre és egy kis játékra használom és ha hívnak felveszem
-
laslie92
senior tag
a cubot gt99 re jött már frissítés és megjavult már a GPS benne?
Tényleg nagyon jókat olvastam és lehet nem is a drágább a jobb telefon?
valaki írna róla nekem pár sort,:?
-
laslie92
senior tag
Azt OTG-t már az android a 4.0 verziótol támogatja ha jól tudom! Több telefont szétszedve láttam,hogy a csatlakozó úgy van beforassztva ahogyan kell!! Szóval elvileg OTG képes minden kínai telefon de mégsem!
A megoldás a kernel olyan kernelt kell rá készíteni ami támogatja!
Sok Huawei és Motorola készülékhez találni a XDA-n házi kernelt amik ugyan úgy MTK socosok!
Keresgéljetek hátha!
-
laslie92
senior tag
Tudja valaki,hogy hogyan lehet a pandawillen a Happy Hour nál vásárolni ott van tegyem kosárba 68$ de mikor bele teszem már az eredeti ára van ott és elvileg még 152db van belőle!
-
laslie92
senior tag
válasz
Bagira01 #46638 üzenetére
Hát igen de én úgy vagyok vele úgyis tudom hova kell nyúlni! a Másik meg videók alapján elég nehézkes a vissza lépés de home jól működik! ( Ami egyben NOTI LED is persze csak az elmulasztott hívásokat jelzi)
meg Légző fény se hátrány az egyik kis nokiámba volt ilyen én szerettem mert sötétben megtaláltam!
A Kamerájára nem jobb egyik kínai telónál se de sötétben egy picivel élvezhetőbb a dupla vaku miatt! ( forás orosz fórum)
Én megrendelem mint Antutu mind kijelző vaku és Az NFC miatt!
Én pandától rendelem! mert van 50$ bónusz pontom egy rossz telefonból adódóan ami később kiderül,hogy csak szoftver hiba volt! szóval gyorsan levásárolom!
-
laslie92
senior tag
Egy kis kedvcsináló faea f2s-hez!
-
laslie92
senior tag
Valaki rendelt már Faea F2 vagy F2S telefon készüléket?!
F2S vásárlás előtt állok!
A választásom azért noname telefonra esett! mert tudja a 900mhz 3g.t Szegény falumba van ilyen
és az NFC nem tudom pontosan mire való de ha jól tudom elég lesz rárakni egy kis matricára a telefont és ha akarom beállítja az ébresztőt! ( Na azért lesz jó mert ha este letezsem az éjjeli szekrényre tuti be lesz állítva és reggel csörögni fog)
-
laslie92
senior tag
a THL w200 akinek van kipróbálná h 10 ponton érinthető-?
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #42334 üzenetére
Frissítettem a kijelző h nelegyen szellem érintéses! Persze én hülye a rosszat tallóztam be! És most nem működik a Touch screen csak néha néha normálisan! De korrektek voltak mert előtte megpróbáltak segiteni nem ment és írták,hogy kicserélik! Leírtam nekik mindent!
-
laslie92
senior tag
Kérlek szorítsatok!
Még sosem kelett garanciáztatnom de most igen! Zopo c2 Platinum!
Pandawilll nek adtam fel ma cserére ! Remélem hamar lezajlik!
-
laslie92
senior tag
Szerintetek a Pandawill oldalán a Zopo c2 MT6589T-s procical szerelt telefonnál! a LDNA az náluk egyenlő a DLNA-val csak elírták? Mert megnéztem és a zopo zp980 sima változatánál is LDNA-t írnak beírtam a keresőbe és egyből javította volna DLNA-ra.. Szerintetek tényleg tudja ezt a funkciót a telefon?
-
laslie92
senior tag
válasz
Maximum1 #39309 üzenetére
Én 21 éves létemre azért vettem OTG-s telefont mert nagyon megszerettem az Modern Combat 3-4 Játékot és nagyon rossz az érintős kijelzős módszer! Ezért ezentúl Mivel amúgy is csak itthon játszom! Joy vagy billentyűzet és egér!
Meg ha netán megesik,hogy elromlik a számítógép és pl 4-5 napig telefont kéne használni internetezésre a wifi display segítségével és bill, egérrel azért élvezhetőbb a dolog!
Ez is egy dolog persze mindenki más másra használja a telefonját és midenki máshogyan látja ezt az egészet!
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #39255 üzenetére
nekem volt zp880 nom c2 őm is elején volt ilyen hiba! Aztán update és a akku és a ghost is eltünt! Most ren deltem én is Zp 980 Upgranded et ma fogadta a sing post!
Pandawill 23. rendelés 24 én postán volt!
( nekem csak pozitív élmény a pandától)
Szerintrem ezzel sem lesz gond! a Zopo szerintem igenis jó telefon! Ár értékben! a lenovo lehet ,hogy nagyobb márka ez az árán és hadwerileg is látszik!
-
laslie92
senior tag
Zopo c2 mt6589T Vélemény?
Ám most néztem az Új T-s Teszteket! FHD val FPS-ben kevesebb mint sima 6589-el Mitől lehet ez pedig elvileg az sgx544mp is nagyobb mhz-dolgozik! Remélem nem fognak akadozni a játékok! azért váltottam T-re mert a faea f2 FHD-val akadoztak kicsit a játékok remélem a T-s megoldja a dolgot majd!
-
laslie92
senior tag
Szerintetek amelyik telefon támogatja az OTG-t Az elviekben tudná támogatni az MHL rész is csak az Android rendszerben nincs benne ez a tulajdonság? Vagy telejesen más a két csatlakozó?
-
laslie92
senior tag
Zopo c2 platinum van fekete és fehér de csak fehérhez van írva,hogy platinum !
Mi a külömbség a fekete és a fehér közt a színén kívül?
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #38536 üzenetére
Igen ez a Tv-m van![link]
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #38533 üzenetére
Jelenleg ezt a telefon nyúzom! [link]
Van benne NFC de szerintem,kell hozzá valami alkalmazás vagy valami,mert csak belehet kapcsolni de ennyi!
Van egy LG smart tv-m van benne NFC fel ragasztottam matricát bekapcsolom a az NFC-t a tévén és a telefonon is egymáshoz érintem de semmi!
Azért szeretnék,pontos választ ,hogy mire lenne jó ez? Olvastam róla egy csomó cikket,hogy mire lesz jó de hogy jelenleg mire jó arra nem találtam választ!
-
laslie92
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Nem találok értelmes én nyelvemen megértő választ erre a Kérdésre NFC?
Mire jó ez ? Magyarországon ki lehet használni?
-
laslie92
senior tag
Erről mi a vélemény? Esetleg valaki ismeri a shopot?
[link] -
laslie92
senior tag
válasz
bupemko #35815 üzenetére
Légző fény az az mint a régi telefonoknál volt h kéken vagy zölden pár másodpecenként fellvillant!
kedvezmény nélkül 56000ft ra jött volna ki!
Nekem volt Zopo Zp980 azóta más használja szerintem nem laggol! Játékoknál sem tűnik fel! inkább az antutuban látszik a 1080p
Én még arra szeretnék választ kapni mire jó a gyro!
-
laslie92
senior tag
válasz
Elektrosokk #35812 üzenetére
pandawill! Maradok a régi jólbevált shopnál ! Sőt van 32$ bónuszpontom szóval úgy döntöttem ideje beváltani!
-
laslie92
senior tag
válasz
Elektrosokk #35767 üzenetére
Igen!
-
laslie92
senior tag
Rendeltem egy Ilyet barátnőmnek! Szerintetek?
-
laslie92
senior tag
válasz
exact6 #35436 üzenetére
azért Kernel és rendszer függő az egész! Az én Mlais om 62FPS el megy de kijött egy Frissítés utána már csak 32 vel! ( vissza tettem a régebbit mert játék közben zavaró volt h szagatott a háttér)
A THL w8 nál volt ugyan ez hogy elöször 30FPS frissítés utén már 50 volt!
A THL w100 meg azért is kap több pontot mert az csak qHD felbontás ha megnézed a procceszor és a ram I/O ugyan annyit annyit kap csak a grafika kap szinte 1000-rel többet!
A legdurvább UMI S1 Qadrant-ban Videót 5:30 tól kell nézni néha 100FPS felé is megy
-
laslie92
senior tag
válasz
Killerlaca #35060 üzenetére
UPS Sorry Ment Privát!
-
laslie92
senior tag
válasz
matrody #34989 üzenetére
Nekem is ilyen de csak Telefonon olyan a felvételen nem látszik! ( nekem legalábbis)
Meg Azért mert teljes képernyős módban veszi fel a videót!Off Tudtok valami kijelző felvevő programot?
A Z-képernyő felvevő nem működik szerintem JB-n mert csíkos és áhh! De Ha tud valaki valami működőt megköszönöm! -
laslie92
senior tag
Nem ide Tartozik de segítségeteket szeretném kérni!
Hogy lehet kikapcsolni az Email értesítést? Hogy Fórum ne küldje ha valaki hozzá szol mert a telefon percenként csipog!
Más be állítottam hogy soha nem kérek értesítőt semmiről de mégis küldi!
És bocsi Még egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged