- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom mi bajotok ezzel a telóval ? Nagyon csúnya szöveg ez erre a fos szó. Talán lágy gyereksz.r
Nagyon jó az előfizetői csomag is: Percdíj hálón belül 37 Ft, kívül 47 Ft, SMS: 44,50 Ft -
törölt tag
válasz
_Moriarty_ #117492 üzenetére
Próbáld a hangerő le és a power gomb együttes nyomását kb 10 másodpercig. Így sem áll le ?
-
törölt tag
Sziasztok. Hosszú lesz, segítséget kérnék....
Rom 5.1 android (lollipop)
2 dolog. Az első az, hogy ugye ki tudom választani, mi legyen az elsődleges tárhely. Ezzel nincs is semmi gond, 16 beéső és 16 giga sd kártyakapacitás között váltogathatok random. A gond az, hogy addig, amíg a választott tárhelyen lévő szabad hely szinte teljesen elfogy, addig a másik szinte üresen ásítozik. Hogyan, mivel lehet(ne) átrendezni ?
A 2. Az kissé keményebb. cwm recovery. Igem túl vagyok bőven az összefoglalóban leírtakon, sőt sokkal többet olvastam ezen a téren, mint kellene. Megvan ugye a teló és megvan ez az app
meg megvan ez a recovery.A lemezképet szépen be is lehet tölteni, el is jut odáig, hogy lehet pl. backup-ot csinálni sd kártyára. Csinál is, szerintem már vagy kettőt. De 1: hogyan lehet törölni a régebbit, azt hol találom ? Azt gondoltam az 1 több, mint 2 gigás img kiterjesztésű fájl, pedig sehol sincs, csak az üres helyből tudom, hogy elkészült.
Ad 3. Amikor elkészül a mentés és kilépek a romból (cwm recovery-ből) minden ugyanúgy marad a romban. mint előtte. Persze, gondolom én, hisz a recovery nem írhatja felül a romot, mert nem arra született ?
Másrészt: ha valami balul sül el, csak és kizárólag a fent írt app-ból indítható a helyreállítás? Merthogy a telón lévő rom tiszta tyúklábas betűkből áll és valahogy a kínai nyelv messze áll tőlem?Segítsetek. Romot nem akarok cserélni, csak a mentés, pontosabban 1 mentésre van szükségem, amiből szükség esetén vissza tudok tölteni.
-
törölt tag
Sziasztok.
Csinálnék 1 teljes mentést a telóról (elephone p6000pro 3gb)
Elolvastam az összefoglalót, többet nemigen. Nincs rootolva és nem is szeretném. Lehetséges így mentést csinálni, ha igen hogyan ? (MTK 6753)
választ
-
törölt tag
Nem teszt, csak pár gondolat 1 Elephone P6000 pro-ról. Pár napos tapasztalat.
Vállalható a teló. Nem próbáltam meg rootolni más romot rakni. Az maradt, ami volt rajta gyári. Egyenlőre nincs belakva, de: kevés macera után akku százalékos kijelzése és indító dallam némítása megvan, valamint állítani kellett a 4g-hez, hát ha egyből végig-gondolom hogyan kell és mit csinálni, talán hamarabb elérem. Megy vagyis inkább ment is szépen 4g-n B20-al (mert gondolom faluhelyen ez megy)
A 3 giga ramból szabad 2,4 - nem tudom mennyire számít ez jónak ?Kijelző oké, de a miravision-nel lehet rajta állítani fakóságát, és nagyon szép kép fogad, még úgy is, hogy a fényerőt leveszi az ember 50 %-ra. A 2700-as akku sem merült le másfél nap alatt, igaz nem is nyüstöltem a hétvégén végig. Némi játékot néztem, próbálgattam és örömmel mondhatom el, hogy nagyon szépen pörög rajta, semmi loggolás....
A készíthető fotók szépségéhez talán több dolog szükséges...Egyrészt talán illik eltávolítani a kamerán lévő külső fóliát, mielőtt exponál az ember
, másrészt fény-fény-fény vagy vakus rásegítés szükséges. (ez a leggyengébb része a telónak-kamera)
Extrák nincsenek (újjlenyomat érzékelő, retina szkenner stb.) de ehhez a telóhoz nem is igen hiányoznak.
-
törölt tag
Sziasztok: még mindig telót keresek. Vagy vásárolhatót, vagy előrendelhetőt.
5"
fhd
8 mag
min 3 ezres aksi
B20
jó kamera
normális (folyamatosan frissített) működőképes magyar rom
esztétikus kinézet200 dollár környékén.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #116025 üzenetére
Oké, B20-at ez sem tud, de valóban ....igazad van
-
törölt tag
Értem, válaszokat mindenkinek köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok, teljesen tudatlanul megosztaná velem valaki mire jó, mire való az ún. B20 ?
Összefoglalót olvastam, nem a frekvenciára és a szolgáltatókra vagyok kíváncsi...
köszönöm szépen, akár jöhet privátban is, hogy mást ne zavarjon a dolog.
(esetleg ajánlás 5"-os, fhd-s, 8 magos,min 3 ezres aksis telóra ? 200 dolcsi körül, alatt
-
törölt tag
-
-
törölt tag
AKCIÓ! Még a bolondnak is megéri, nem ?
-
törölt tag
Nem tom meg lehet-e itt kérdezni, de hátha, mert 2 simes a teló.
A kérdés roppant egyszerű. 1 Cubot x15 miért csak a második csörgetésnél kezdi jelezni, ha hívás érkezik rá ?
Vagy csak le van tiltva valami ?
-
törölt tag
Többféle teszt látott már napvilágot.
Ez milyen ?
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #114354 üzenetére
nem semmi, de már nem tudom mit lehetne még elkövetni vele, hogy mégtöbbenvegyék
Hát bizton elszörnyűlködnék, ha valami nem jól működne majd rajta és nem lehetne javítani szoftveresen sem
-
törölt tag
Gondoltam: megkérdezem.
Volt már többször is téma: Bluboo XtouchRendelt már valaki, akinek meg is jött, esetleg hitegetik, vagy senki nem merte bevállalni az előrendelést ?
V.hol külföldi oldalakon van/nak új vélemények, tesztek bármi ? (én nem találok semmit decemberre még ? -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek aki szólt és segíteni próbált: piston lesz a befutó, nem tom miért, talán azt mondják az első gondolat a helyes. Már régebben is nézegettem ...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #114010 üzenetére
Köszönöm, igen kelepce helyzet...
Húsz dodó az manapság igencsak bő 6 ezer péz, csájnából meg mire megjön 2016 lesz....
-
törölt tag
Jó reggelt sziasztok
Kérem szépen van 1 cubot x15-öm, tudna valaki ajánlani valami jó fülest ?
Nézegettem én valami yison-t ajánlgatnak, nem is akarok 10k-t fizetni érte, mármint nem ezért, hanem ha veszek valamilyent.Jó volna ha valaki linkelne helyet, ahonnét jót és gyorsan tudnék venni, tekintettel december elseje van.
Üdv. köszönettel -
törölt tag
válasz
Outlander #113989 üzenetére
Ő....az a 70 dolcsis dolog az csak volt....nem tom hány darab erejéig.
Azt gondolom ha már 150 dodó alatt sikerül venni, az már jó eredmény....mindazáltal én is bevállaltam...és nekem is azt suttogja a kisördög....mindenki csak dicséri...mind magyar oldal, mind külföldi...., hogy nem habostorta minden és aztán jön az atom
-
törölt tag
Lejárt az akció, és van akit zavarna mondjuk a bantu nyelv
-
törölt tag
ZTE Blade S6=126 USD még fél óra !storno, magyar nyelvet nem látok
-
törölt tag
válasz
hevizms #113695 üzenetére
Minden fekete péntek kezdő időpontja oda van írva az adott csájna webshol lapjára, egyrészt hátralévő idő (mármint visszafelé számol) másrészt utc/gmt időhöz számítva. Előbbi alapján nem nehéz kiszámolni h.pl. 1 nap 3 óra az nagyjából a holnapi délt jelenti talán....
Vásárolni nem nagyon tudsz majd. Elkel mielőtt vennél....vagy az árak annyival vannak lentebb, mint a többi shopban, azaz 10 %-on belül....
Ennek ellenére sok szerencsét...
-
törölt tag
Hálám mindkettőtöknek
-
törölt tag
sürgős volna, kérnék választ:
ha adott 1 teló, amiből az akksi nem vehető ki, mert beépített, mi van akkor ha az oprendszer mondjuk lefagy ?
-
-
törölt tag
válasz
sexymusprime #113260 üzenetére
Igen igaz, de az akksi....nagyon gyengusz
-
törölt tag
válasz
kosztilaci #113113 üzenetére
-
törölt tag
Szerintetek itt hogyan lehet raktáron, ha még meg sem jelent ?
Meg milyen 8 Gb-ról írnak ?
-
törölt tag
Erre valaki ?
-
törölt tag
Sziasztok.
android 4.1 gravityboxxal-
Eddigi 1 szolgáltatói simet cseréltem, mégpedig ugyanazon szolgáltató másik 2 simére. Így (vagy ezáltal)
a két új simet 2-esnek és 3-amnak ismeri fel. Meg lehet azt csinálni h.ezeket 1-nek és 2-nek lássa ? -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #111842 üzenetére
(0:1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- eBay
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged