- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
Segíííítséééééég! backup mentés után nem indul újra a reboot system nowt ha le okzom. fekszik az android figura kinyitva a hasa és egy piros 3szög benne felkiáltójel :S ez miii?
MAC Budapest Ice Hockey Team #55 Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
kgymac
őstag
válasz drewcsalad #77051 üzenetére
Recovery (gyári, e3). Nem reboot reco-t nyomsz véletlenül ? (Kínaszoft eltávolítás megvolt ?)
-
svgyula
addikt
válasz #79335424 #77019 üzenetére
Szia! Az x6-os simán kezeli a gigabyte egér billentyü vezetéknélküli kombot. A wifi megosztás is tökéletes most is arról megy a wifi a tabletről meg netezek(mert ez legalább 10") De mivel nem 3G-s így kell a wifi.
Persze a telót ilyenkor felrakom a töltőre mert feleslegesen nem merítem. A külső sd simán kezeli. Eddig csak egy külső dvd írót próbáltam aminek volt saját tápja azt látta a tc. Persze nem akartam írni Mivel nincs a közelben net vettem egy vodás feltöltő kártyás net-et. Sajna elég lassú mert itt a faluban nem érem el a 3G hálózatot! De mivel holnap ünnep lesz bemegyek Stuttgartba ott biztosan van és legalább egy speedtest-et nyomok rajta. Az off a navigáció itt is tökéletesen működik a troli vezetékek alatt is és a nagy házak közöttt is Pedig mivel nincs tarója csak a km-óra elé raktam be. Több párhuzamos működtetés után a telefont találtam pontosabbnak és gyorsabbnak. A ROM nincs b@szogatva gyári minden rajta. Ennyit most dióhéjban.
Ja közben mejött otthonra a klikk vagyis a "pótgomb" de csak ha hazamegyek akkor tudom kipróbálni. Az apk fent van és működik látszólag mert minden fülhallgató bedugáskor megkérdezi earphone vagy klikk? Ha meglessz a próba leírom.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kgymac
őstag
válasz drewcsalad #77054 üzenetére
Először is sokat olvasni. Amit írsz, abból cwm vagy mtkdroidtools mentésre tippelek.
A kínaszoft eltávolító letöröl egy scriptet is (/system/recovery-from-boot.p), ami visszaflasheli a gyári reco-t boot közben (ha éppen nem az lenne fenn). Vagy be van ragadva a vol + vay - gomb (de ez csak bekapcsolás után működik csak).@sony: majdnem. Biztosan agyári reco indul. Láttam eleget ot995-ön
Ha volt flashelve cwm (vagy más reco), az a következő boot közben eltűnik a kínaszoft eltávolító nélkül.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz drewcsalad #77054 üzenetére
Azt kérdi, hogy gyári recovery, vagy cwm recovery van fent, és hogy pontosan mi a szöveg, amire rányomsz, és nem indul?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
drewcsalad
tag
válasz 7Sony7 #77057 üzenetére
Áháá értem gyári van fent ma rootoltam vroottal,mert a mostani W200S firmwareket nem igazán kezeli a frama. :S nem szedtem ki semmit a systemből! le akartam menteni a recoveryt és amikor beléptem a hanggerő gombal navgáltam és a bekapcsolóval okztam. amikor a recovery menübe léptem ez a kis hátonfekvő androidfigura kinyitott hassal volt a képernyőn és a bekapcsló gombbal jött ki a menü de nem működött az enter funkció. aztán a rebbotot nyomtam és kétszer a felfele hangot és egyszercsak kilépet és újraindult. nem láttam még ilyet :S
-
_Hodor_
tag
Üdv, Hongmi 1S, új, ha a "telefonról" szövegre kattintok (meg még találtam egyet ami ezt csinálta) nem lép tovább, kilép a menüből le dob az "asztalra" (vagy h a tökbe híjják aztat).
Ha van tippetek mivel gyógyítsam meg akkor osszátok meg velem pls.
Köszi előre is! -
kgymac
őstag
válasz drewcsalad #77058 üzenetére
Akkor csak a vol+ (vagy -) volt beragadva.
-
7Sony7
addikt
válasz drewcsalad #77058 üzenetére
A gyári recot nem ismerem. Akkor végül is még mentés előtt történt ez? Most megy a gép?
Lehet, hogy szerencséd van, és kgymac -nak lesz igaza.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kgymac
őstag
válasz drewcsalad #77062 üzenetére
mtkdroidtools mentés (is) javasolt, lásd cappa72 blogjában.
-
poffsoft
veterán
-
törölt tag
válasz svgyula #77055 üzenetére
Szerintem vmit nagyon benéztél, mert ezeknek az infóknak semmi közük a kérdéseimhez. Az a DVD író érdekes, mert tudomásom szerint az Android nem kezeli az optikai meghajtókat (a Samsung wifis kütyüje más tészta). Nem tudom, hogy milyen az a Gygabite beviteli cucc, de ha kombó, akkor az vmi más lesz. Arra írják, hogy kombó, aminél a két eszközhöz egy adapter van. DE! A teló usb portja nem lehet egyszerre OTG és MHL. Vagy az egyik, vagy a másik. Ha én MHL -t használok, akkor nincs hova csatlakoztatni a kombó adapterét. Ezért kellenek olyan bluetooth beviteli eszközök, amik közvetlenül HID profillal kommunikálnak. Ezek ugyanis külön adapter nélkül csatlakoztathatók. Így viszont nem lehet egér + bill kombó, csak két, külön eszköz. Mivel mindkettő stabil kapcsolatot igényel, ezért ez necces pont egy kínai bt. modemnél.
A wifi hotspot funkciónak sincs semmi köze a CIFS csatoláshoz. A CIFS -hez kernel támogatás kell. Ez vagy van, vagy nincs. Csak hát ezeket az apróságokat semmilyen leírás sem tartalmazza. Pedig nem ördögtől való dolgok ezek. Egyszer kell beállítani és nincs vele többet gond. Pl. az S2 -n, alapból Anysoftot használok. De ha bekapcsolom a kékfogat és leütök egy betűt az Apple billen, akkor a rendszer automatikusan átvált rá. Ha megszakad a kapcsolat, akkor vissza Anysoft -ra. Ha bekapcsolom a wifit, és felismeri az otthoni hálózatot, akkor automatikusan csatolja a NAS -t. -
Zeki
nagyúr
OFF: itt csinál valaki kijelzőcserét? Működne ez így?
Amúgy mivel lehet kinyerni egy bizonyos programot egy androidos kütyüből, mert az sehol máshol nem találni, és átraknám egy másikba?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Xabi78
aktív tag
-
nash13
aktív tag
Feltettem Jiayu G4c-re egy miui v5-öt. A t-mobile netkártyám nem h+ -t mutat, hanem e betűt. Mit kéne átállítanom?
iPhone 7
-
nash13
aktív tag
válasz hungobungo #77075 üzenetére
Rámértem 0.17mbit. Az eredeti romban ment ezen a foglalaton. Össze sem tudnám cserélni, mert a sim2 ebben micro sim.
iPhone 7
-
Senator
aktív tag
válasz buca84 #76861 üzenetére
Nekem semmilyen térerő problémám nincs a Valenciával. Egyetlen eldobott hívásom sem volt és soha nem szólt senki, hogy rosszul vagy akadozva hallana. Vodka kártya van a Mini Sim slotban és Telenyomor a Micro Sim slotban. Általában semelyik beszélgetésem sincs 10 perc alatt. 2 Valencia van a környezetemben, mind a kettőt én "hoztam", de én máshonnan vásárolok mint amiket itt írkáltok. Ki honnan vette a Valencia-t amelyikkel gond van?
Este direkt egymás mellé tettem a ThL T11-et meg a DG800-at, max. "1 pálca" különbséggel találkoztam (a dg800-on 1-el kevesebb pálca volt néha Voda carddal) itt-ott ahol lakom de a különbség pár másodperc múlva korrigálódott mindíg.Itt van scrshot: [link]
Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok, itt mind a két készülék hibátlan.
OFF:
nem tisztem védeni a Doogee-t, de szerintem egy elég jó kis cég, jó cuccokat csinálnak és nagyon jól lövik be az áraikat. Legalább 1 tonna pixels van a társaságomban mára és 2db valencia és mindenki boldog.Személy szerint nagyon szeretem ezt a Dugi márkát, pixels, valencia, dagger mindegyik meggyőző számomra meg kb mindenki másnak is aki látta és használta.
-
HPAA
őstag
válasz Laza... #76943 üzenetére
A paraméter egy dolog. A tapasztalat, a közösség ami mellé épül az a másik. Okos ember sokat olvas, és más tapasztalati segítik a döntésben.
.csak mert eddig legalább 3x kérdeztem rá itt a fórumon is de SENKINEK ,SEMMI tapasztalata ,észrevétele nem volt eddig konkrétan a készülékkel kapcsolatban
most hirtelen honnan ez a nagy bizonyosság ?, én is utána olvasok mindennek ,de ha nincs miből akkor nehéz véleményt alkotni************* censored
-
bally4
tag
Hali!
HTM M1 telefont rendeltem korábban, hónapok óta jól teljesít, az ára is nagyon kedvező volt. Most viszont fóliát és tokot keresek hozzá, de nem igazán találok. Van esetleg valami helyettesítő, univerzális termék?
Köszi előre is! -
drewcsalad
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz b0bcat #77085 üzenetére
fólia esetében lehet hogy működik de az m1 sztem fél millivel vastagabb legalább és a likai se ugyanott vannak, tehát tokügyben felejtős...
de amúgy nekem is ez ugrott be elsőre(#77077) Senator
Nemaddiga' jóuram!
Ez a topic tapasztalatok megosztásáról szólna, vagy mifene...
Ahogy már kérték is előttem;
Tessék szépen felköhögni az infót hogy honnan van a cucc![ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Korábban volt itt érdeklődő Doogee DG350 Pixels után.
Megrendeltünk egy ilyet a Geekbuyingról. Azon kívül, hogy egy hétig nem adták fel (akkor írtam rájuk egy sürgető mailt, és erre aznap feladták), rendben megérkezett (a Geeken 7 USD volt a DHL, így összességében abban az időpillanatban az volt a legjobb ajánlat olcsó, viszonylag nagykijelzős, egy jódarabig még vállalható hardverű telóra), de nem is ez a lényeg, olcsón meg kellett oldani, hogy egy "nagymama", aki a 100éves butanokia telefonja után nagy kijelzőn nézhesse az unokák képét. Szóval: áfával, tokkal vonóval 37e-ben állt meg a dolog, és a célt teljesíti: a juzer elégedett.Ami kicsit szakmaibb értékelés, azalatt a 2 óra alatt, amíg beüzemeltem neki:
- a teló teljesen egyben van, minden OK vele, dizájnos a hátlap/előlap pixeles mintája
- volt rajta gyári fólia,
- rootolt, magyar rommal érkezett
- Gapps megvan, megy
- v4.2.9-nek mondja magát, de én semmi különöset nem láttam benne egy 4.2.2-höz képest, teszi a dolgát
- fagyást, furcsaságot ez alatt a rövid idő alatt nem tapasztaltam
- kijelző ezért az árért abszolút rendben van (sejtitek az élmény különbséget a kb. 128*160-as TFT után :-))
- érintési problémát, akadást semmit nem tapasztaltam
- GPS tapasztalatokról sajnos nem tudok beszámolni, nem volt rá időm,
- fényképező: a szokásos minőséget hozza, azaz nem semmi különös, de "unokát lefényképezni hirtelen" célra elmegy. -
törölt tag
Bár Laza... is elég jól vázolta szitut, de sztem a kérdésedbe ügyesen belefogalmaztad magadnak a választ. Hacsak nem egy általában jó készülékeket gyártó, ismert márka, új típusáról van szó, akkor:
nincs vélemény = nincs kellő tapasztalat = nincs közösségi háttér = probléma esetén segítség sem lesz = nem veszek ilyen telót.
A korábbi linkben nekem elég volt az általad említett paramétereket elolvasni ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a megvásárlásától. Tulképp hány collos? Milyen az a 4.3.9 -es Android? A wifi csak b,g? Aminél ezeket behibázzák, azt én tuti nem veszem meg. -
Senator
aktív tag
Múltbeli ecigis tevékenységemnek köszönhetően nagyon sok kínai kontaktom van. Az ügynököm akivel együtt dolgozom mindent kizárólag a factoryból vásárol meg nekem. Normális esetben csak bulk orderrel foglalkozik a kisasszony, de hála a személyes ismerettségnek + a múltbeli maradandó emlékeket hagyó európai "mélyreható ellenőrzésnek" vagy a lassan fél kamionnyi "export" Tokaji Aszúnak köszönhetően kivételezett vagyok
Annó a valencia teszt csomagban volt wifi analyzeres scrshot is, nem néztétek meg mi a szitu? [link]
Én elég "fapad" módszerrel tesztelem a wifi-t. Reggelente ébredés után, ha a kedvenc fürdőszobai tevékenységem közben el tudom olvasni a kedvenc hírportáljaim híreit, akkor nálam a "passed" kategóriába tartozik. Tudom, hogy rohadt tudománytalan teszt Viszont daily-usage szerű
Sajnos nincs nálam már a Valencia mert tegnap este "halálosan megfenyegetett" a masszőzöm, hogy ha nem adom el neki a telefont akkor.... nyomdafestéket nem tűrő szöveg következne ami felzaklatná a férfitársadalmat úgyhogy megkíméllek titeket tőle
Szóval a Hongmi 1S nagyon jó? Ez jó hír, mert éppen egy OnePlus One társaságában utazik hazafele egy darab 1S is a könyvelőmnek meglepetésnek, ugyhogy most megnyugodtam. Ezen az áron best-buy most a cucc. Hongmi Note-ja van itt valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Senator #77094 üzenetére
A referencia wifi teszt nálam is a trónon van, átlag kínai tablet az vagy ledobja vagy jóganyújtózkodás az 1 pöcökért, az 1S az kimondottan jó, prímán működik. Van még most itthon Moto G 1sim-2sim, Moto E, Lenovo A850, ezek is hasonlóan jók. Nexus7 2012 szintén ez a szint, galaxy tab2 3G egy kicsit gyengébb de sebességben még nem jelentkezik. Úgyhogy szerintem az 1S simán a felső felében van a mezőnynek.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
HPAA
őstag
válasz #79335424 #77093 üzenetére
mivel viszonylag friss modellről ,belsőről van szó , plusz viszonylag magas árról , minőségi/nek-tűnő/ fém házról ,igényes anyaghasználatról van/lehet szó ,ezért én személy szerint akármit el tudok képzelni,még azt is hogy jó /lehet/
mondjuk elsőnek én sem rendelem be magamnak , csak ha már lesz tapasztalat valahonnan
szerk
a paraméterei szerintem egyértelműek
Manufacturer SpecificationsGeneral
OS Version: 4.3
CPU: MTK6592 Octa-Core
Processor Speed (max): 1.7GHz
RAM: 2GB
ROMinternal + external) 16GB, up to 64GB
Display Size: 5.5 Inch IPS Gorilla GlassIII
Display Resolution: 1920x1080
Touch Screen: Support Capacitive
Multi-touch: Support 5 Point
Band: 3G WCDMA 850/1900/2100MHz, 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
GPS
OTG
NFC
Sensing Gesture
Bluetooth
Adobe Flash
FM Radio
Portable Wi-Fi Hotspot (3G Tethering)
Google Play
Sensors: Proximity, Magnetic Field, Accelerometer, Gravity, Gyroscope, Light
Mic and Speaker
Battery Size: 2500mAh
Usage Time: 150 Minutes
Battery Standby: 180 Hours
8 Megapixel Front-Facing Camera + 14 Megapixel Rear Camera
Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 BackPorts
3.5mm Audio Out Port
2 (WCDM/GSM) SIM card slot – 1x Normal SIM, 1x Micro SIM
Micro SD Card Slot: up to 64GB[ Szerkesztve ]
************* censored
-
Xabi78
aktív tag
válasz Senator #77094 üzenetére
No, akkor egy gyors vélemény a Hongmi/Redmi 1S-ről:
- Nagyon szép a kijelzője. Nem foltos, nem pixeles, tényleg gyönyörű.
- Gyors, nagyon smooth. Pörgős. nem akadozik, nem laggol.
- Kitűnő GPS, nem olyan MTK-san kitűnő, ez tényleg az. Jelet pillanatok alatt talál, stabil, pontos. Ahol a Lenovo egy műholdat sem látott, az stabilan jelet fog, és tartja (pl. szobában). Érdekes, hogy műholdakból elsősorban az US műholdakat preferálja, a többit (kiínai, orosz) csak kiegészítésképpen, jelpontosításra.
- Nagyon jó support, az előző ROMban lévő hibák nagy részét az új frissítés kigyomlálta. Nem kell vele bíbelődni, egyszer föl kell dobni a multilang ROMot, a többi jön OTA-n. Nem kell a ROOTal sem foglalkozni, hivatalos multilang eleve rootolt.
- notify led
- Sokkal minőségibb érzés, mint az előző (nem gagyi, lenovo p770-es) telefonom, a minőségérzet az SGS1-el összevethető, anno attól el voltam ájulva.
- Az egyik legprofibb 2 SIM kezelés.
- A kínai átlagnál sokkal jobb kamera (igazából a nem kínai átlagnál is).
- Elméletileg van benne ANT+!!! (még nem teszteltem, majd írok róla, mert ha ez igaz, akkor a futóknak egy ANT+ HR övvel + a kitűnő GPS-el egy nagyon ponitív meglepetés.
- 45 k körüli ár?
- Nagyon jó hangja van a fülhallgatókimenetnek (nyilván ehhez ki kell kapcsolni a mindenféle szoftveres "hangzásjavítást", és kell egy tisztességes füles is hozzá.Negatívumok:
- Kijelzőidő max. 3 óra. Nap végén nálam egyelőre tölteni kell, a 2 nap az én használatommal a max.
- Nem világítanak a kapacitív gombok (ez engem nem zavar, de van, akit igen).
- Nincs NFC
- Nincs LTE
- nem egy kimaxolt design (bár korrekt).Alapvetően a leggyengébb pont az akku, aki ezzel meg tud békélni, az ne habozzon.
Cave canem!
-
HPAA
őstag
ilyen dolgokat azért nem szoktak gagyi hamisítványokba pakolni
video ,akit érdkelne
igényfelmérés is van már hozzá[ Szerkesztve ]
************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest