- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
siskot
csendes tag
Ok Köszi ez jó lesz

Mellesleg valakinek van problémája az exchange szerver szincronizációval? Nem működik az SSL valamiért. Leszedtem már sok programot amivel próbálkoztam de egyikkel se enged be a szerverre.
Már a Hero forumán valaki megírta a problémát, nekem is ez jelentkezik:
Ha beállítok mindent és az SSL-t is kipipálom akkor továbblép és kirakja azt a képernyőt ahol meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon, de ha kiválasztok valamit akkor elutasít azzal az üzenettel, hogy nem sikerült létrehozni a profilt.
Valakinek ha volt ilyen gondja sikerült ezt megoldani? Vagy hallottatok esetleg megoldásról?
-
siskot
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan App-ot keresek Hero-ra ami bizonyos idő eltelte után lezárja a képernyőt a feloldáshoz jelszót kér. Tudtok ilyet?
Köszi, Siskot
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő