Aktív témák
-
Deck
titán
Kerestem honfoglalót androidra, de nem találtam. Nincs is?
-
Deck
titán
válasz
atillaahun #45835 üzenetére
Nincs fenn a youtube. Mi más lehet még? A zenelejátszót külön mutatja. Más pedig szinte fenn sincs.
-
Deck
titán
Valaki tudja mi az a Médiakiszolgáló ami a Beállítások - Akksi fogyasztásnál van?
-
Deck
titán
Melyik programmal tudok jó makró fényképeket csinálni?
-
Deck
titán
Aki használ Cyanogenmod-ot elmondaná a véleményét róla?
-
Deck
titán
Tudtok olyat ICS-re, hogy mutassa az ismeretlen hívók számát? [link] Itt mintha a 9.képen meglenne oldva a romban.
-
Deck
titán
Na megnéztem mi ébreszti fel a telefont sokszor. A google szolgáltatások és az android rendszer.
A Google szolgáltatások mit takar?
-
Deck
titán
Eddig a telefonom fél nap alatt úgy, hogy nem csináltam rajta semmit képernyő kikapcsolva merült 12 óra alatt 5%-ot. Tegnap éjfél óta reggel 6ig merült 30%-ot. Valamilyen program lehet a hibás ez miatt? Ha igen fogalmam sincs melyik lehet
-
Deck
titán
Ha van kedvetek 21:30 tól Critical Strikeozunk, lehet telefonról-ről és gépről is jönni. A server neve: Magyar LAN lesz
-
Deck
titán
14en toljuk a Critical Strike-ot
-
Deck
titán
Most vagyunk fenn páran aki jönni akar:
játék elindít -> multiplayer -> nickhez beírod a neved -> legörgetsz majd LAN -> majd keresd meg ezt és csatlakozz: magyar lan
-
Deck
titán
Leírom ide is hátha valaki kedvet kap hozzá és jön majd játszani:
Van egy remek multis játék, ezért gondoltam megosztom veletek.
A Critical Strike Portable 3D FPS játék ami van androidra és pc-re is. Lehet úgy, hogy valakik telefonról valakik meg webes felületről játszanak vele vagy letöltve. Most előbb 8-an játszottunk valaki pc-ről volt valakik telefonról. Kegyetlenül jó játék!- teljesen ingyenes
- multi, lan
- nincs reklám
- a legjobb ilyen játék
- mindegy, hogy milyen platformon játszaszWebes verzió [link]
Androidra: [link]
Windowsra: A Webes verziót indítsátok el és ott lesz, hogy letöltés windows-ra
iOS-re is van.
Weboldal: [link] Sok videóval is a játékról
Cikk róla: [link]Remélem felkeltettem valaki érdeklődését és kipróbálja
Androidon és Pc-n is
-
Deck
titán
válasz
mogyesz #45488 üzenetére
Köszönet! Kipróbálom őket.
Más: Esetleg próbálta valaki az alábbi build.prop trükköket, hogy jobban bírja az akksi?
POWER SAVES
Allows the phone to sleep better
ro.ril.disable.power.collapse=1Saves power when phone is sleep
pm.sleep_mode=1Allows your wifi to scan less, saving more battery
wifi.supplicant_scan_interval=150 or 180 (your choice)Helps Scrolling Responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150Increase overal touch responsivenss
Debug.performance.tuning=1
Video.accelerate.hw=1 -
Deck
titán
Tudtok valami appot, ami mutatja melyik program nem engedi a rendszert standby állapotba merülni? Az akkumulátor használatnál 71% volt az android rendszer is..
-
Deck
titán
Megtudná valaki mondani ez mire jó? [link]
-
Deck
titán
Létezik olyan app androidon ami minden féle fórumot kezel? Gondolok arra, hogy a prohardvert is meg xda-t stb..
Vagy nincs ilyen?
-
Deck
titán
Szeretnék segítséget kérni attól aki ért hozzá. Úgy szeretném, hogy mikor csatlakoztatom a telefonom a géphez akkor jöjjön be az android figura és rá kelljen mennem, hogy csatlakoztatás. Főzött romokban van ilyen. De, hogyan tudnám ezt átvinni a gyári romba? Milyen fájlban van ez? Vagy mi tárolja? Képpel szemléltetem mit szeretnék
-
Deck
titán
Lehet olyat Dropboxon mint Google Driveon, hogy jogosultságot adok egy mappához, de beállítom, hogy csak írási és olvasási vagy csak olvasásit?
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Ez most komoly, hogy a Google Drive androidos programjában nem lehet mappát létrehozni? Vagy csak én találtam? A Dropboxba meg nem lehet mappát megosztani valakivel, csak pc-ről, vagy megint én nem találtam?
-
Deck
titán
Elérhető Playen a VLC Player Béta verziója: [link]
-
Deck
titán
Felraktam a Swype-ot. Megjelent az installer ikonja rámentem és Checking installer version... Pörög körbe körbe már egy ideje..
-
Deck
titán
exDialer-t használja valaki? ICS témát leszedtem hozzá rohadt jól néz ki
-
Deck
titán
Tudtok olyan appot, hogy ha ismeretlen szám hív akkor is kiírja a számát?
-
Deck
titán
Érdemes lejegeltem sok programot? Amiket nem mindig használok, menetrendek, youtube, és még jó pár program. Vagy ha le is vannak jegelve vagy nincsenek akkor sem visznek az akksiból többet? Erről van tapasztalata valakinek?
-
Deck
titán
Megvettem az Unot 2 telefonra. Azt írták a leírásba lehet rajta wifin keresztül multizni, ezt hol találom? Hiába megyek a multiplayerre nincs ilyen. Valaki tudna segíteni benne?
"- Enjoy a unique multiplayer mode!* Play online 24/7 (Wi-Fi) or locally with your friends (Wi-Fi or Bluetooth connection). "
-
Deck
titán
Milyen iránytű appot ajánlotok?
-
Deck
titán
Tudtok olyan sakkot amiben wifin vagy bluetooth-on keresztül lehet egymás ellen játszani?
-
Deck
titán
Van olyan app, ami mutaja, hogy mi mennyire viszi az akksit?
-
Deck
titán
FolderSync-et használ valaki? Az lenne a kérdésem, hogy megadok neki 1-2 felhős tárhelyem utána a fájloknál van-e olyan lehetőség, hogy mentés memóriakártyára? Mint a dropbox kliensnél.
-
Deck
titán
Valaki tudna segíteni benne, hogy a jobb felső sarokban lévő órát, hogyan tudom másik színre lecserélni? Alapból fehér és ezt szeretném más színűre ha lehetséges valahogy
-
Deck
titán
Tudtok működő psp emulátort? gba, meg ps1 van
-
Deck
titán
válasz
jegenye77 #43194 üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
-
Deck
titán
Gondoltam rá, hogy veszek playen egy PS1, és GBA emulátort. Megtudnátok mondani melyiket érdemes? Melyik a legjobb közülük?
-
Deck
titán
Ezt olvasta már valami? Linaro: kétszeres sebességre gyorsított Android 4.0 Weboldala pedig: [link]
Kiadnak majd egy frissítést ha elfogadják amiben benne van már és lehet rá frissíteni vagy, hogy kell elképzelni ezt?
Oldalon van már letöltés, így fellehet már rakni?
Mivel ez egy szoftver így szerintem nem off.
-
Deck
titán
Vettem Playen pár programot. Öcsém telefonjában bejelentkezek a Google fiókomba és letöltöm neki is. Ezután kijelentkezek a fiókomból a telefonján, majd vissza az övébe. Ekkor nem fog nyavalyogni érte a program? Vagy egyszerűbb az .apk-t kimenteni és felmásolni az övére? Melyik működhet?
-
Deck
titán
Valami 491 hibát kapok Playről letöltésnél. Semmit sem tudok feltelepíteni. Valakinek valami ötlet?
-
Deck
titán
Valaki letudná írni a személyes tapasztalatait a Titanium Backup PRO-val? Érdekelne, hogy mi mindenre jó, mennyire megbízható, vannak-e hibái a programnak, teljes rendszer backup-ra jó-e stb
Előre is köszönöm!
-
Deck
titán
Használja valaki az Adfree Androidot? [link] Hogy működik? Megbízható?
-
Deck
titán
Igen CWM-el próbáltam már. Backupot elkészíti rendesen, de mikor rámegyek a visszaállításra akkor nem csinálja már meg kiírja, hogy md5 vagy mi rendben aztán egy menüvel vissza dob.
Hivatalos frissítésbe még nincsen, de a Sonytól letölthető már. Rootol GB kell hozzá, majd lefuttatsz egy kis scriptet ezután flashtoolal felrakod wipe datánál ne legyen pipa, majd lefuttatod a script másik felét. És már van is rootolt ICS 4.0.4-ed. Remek rendszer lett sokkal jobb mint a GB.
-
Deck
titán
Ha használ valaki SD Maid Pro-t, letudná írni a saját véleményét/tapasztalatát a programról?
-
Deck
titán
Gondoltam rá megveszem az 1Tap Cleaner Pro-t, vagy van ami jobban tisztít nála, esetleg érdemesebb megvenni?
-
Deck
titán
XDA Premium app mire jó?
-
Deck
titán
Szerintetek melyik a legjobb akksi kijelző az értesítési sávban? Gondolom ezek nem merítik jobban a telefont mint ha nem lennének, igaz?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged