Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz Somatom #125662 üzenetére

Köszi mindenkinek :R

Ízlések és pofonok, de ez a Talkband nem szép, cserébe jó ronda ;] Nem szeretek a headsettel telefonálni, a táskából szerintem kényelmesebb előkotorni a telefont, mint egy ilyet használni, így maradok a mostani órámnál (na nem mintha ez olyan jól nézne ki :D), ami jelzi, hogy ki keres/keresett, és szükség esetén hátizsákból előveszem a telefont. Reméltem, hogy akad szoftveres megoldás két telefonnal, de úgy nézem, már headsetként sem triviális egy androidos készüléket használni, és az eredeti ötletem még ennél is több volt.

Phülöp: ez volt a legelső ötletem nekem is, azonban csak erre a célra egy második kártya fenntartását és az átirányítás járulékos költségét feleslegesnek éreztem heti 4-6 órára, ezért azonnal elvetettem, mint lehetőséget.

CHIPman: a mostani óra olyan 2 hétig bírja egy feltöltéssel.

• dqdb

nagyúr

Egy Android telefont szeretnék egy másik Android telefon "kézibeszélőjeként" használni, azaz azon keresztül hívást fogadni és kezdeményezni is, létezik erre szoftveres megoldás?

Bringázás közben a nagy tepsi a hátizsák mélyén pihen, és jó lenne, ha közben elérhető maradnék. BT headset nem jó, a fül az egyik legfontosabb érzékszerv, fontos, hogy tökéletesen halljam is a történéseket körülöttem. Okosórát próbáltam, a kijelzőjén menetközben is látszik, hogy keresnek/tek, aztán az első alkalmas helyen megállás, hátizsák le, kotorászás benne: ez a nyár közepén is kényelmetlen, de hűvösebb időben enyhén izzadt háttal nagyon nem az igazi. Szóval számomra a legjobb megoldásnak egy második kisebb-ellenállóbb telefon használata tűnik, amelyet a kormányra tehetek (vagy a hátizsák vállpántjára szíjazhatok), így megállás után gyorsan kézbe tudom venni és használni. Már csak az a kérdés, hogy létezik-e ilyen, mert eddig sikertelenül keresgéltem.

Új hozzászólás Aktív témák