- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunavlys #116388 üzenetére
Szerintem olyan program nincs, amit te szeretnél. Lehet amúgy késleltetést állítani az ACR-ben, csak azzal az a probléma, hogy nem tudhatod, hogy ki hány csörgés után veszi fel a telefont. De lehet akár manuális felvételt indítani a telefon rázására, viszont ezt csak a Pro verzió tudja.
(#116391) tomy86: Félreértetted. Ő azt szeretné, ha akkor indulna a felvétel, amikor a másik fél felveszi a telefont.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #116354 üzenetére
Ha van root, akkor DiskDigger. Ha nincs, akkor max. valami PC-s megoldás létezhet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mcrazy #116316 üzenetére
Az akkor egy elég rossz program, ha nem tud 100 m alá menni.
Azért a GNSS pontossága ennél jobb. Összesen majdnem 100 műhold van az égen, azokból már ki lehet számítani egy hozzávetőlegesen pontos értéket (4-5 méteres eltéréssel). Igaz, a mai telefonok általában 3-at kezelnek ezek közül, a GPS-t, a GLONASS-t és a BeiDou-t, ami kb. 76 műholdat jelent. A QZSS csak Japánban érhető el, a NAVIC meg Indiában, míg a Galileo-t még nem nagyon használják a telefonok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
janakbacsi #116198 üzenetére
Nézd meg a kártyát, hogy van-e NFC jel rajta. A Vodafone kártyája olyan, ha NFC-s, nekem is rajta van a jel. Ki akartam cseréltetni régi SIM-re, de leráztak. Majd áprilisban, amikor lejár a hűségem, én is lerázom őket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
janakbacsi #116196 üzenetére
Idézet a Simple mobilfizetés oldaláról:
"NEM MŰKÖDIK AZ ÉRINTÉSES MOBILFIZETÉS AZ ALKALMAZÁSSAL, HA:
Ha készülékedben NFC SIM-kártya található, és árnyékolja a telefon NFC antennáját." -
Bozek
nagyúr
válasz
janakbacsi #116191 üzenetére
Attól, mert a telefon NFC-s, még a SIM-kártya is lehet az. Szóval amit írtál, az nem válasz a kérdésemre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
janakbacsi #116188 üzenetére
Nem NFC-s a SIM-kártyád? Bár nekem nem is érzékelt semmit így, de ki tudja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki #116186 üzenetére
Mivel a telefonokban általában A-GPS van, ezért nem kell GPS fix, mivel az is letölti a műholdak pozícióit. Pontosabban mostanában már inkább A-GNSS, mivel a GPS az konkrétan az USA helymeghatározása, ezen kívül van még GLONASS (Oroszország), Galileo (EU), Beidou (Kína, de hívják Compass-nak is).
-
Bozek
nagyúr
válasz
spe88 #116129 üzenetére
Ha nem akarsz felrakni egy teljes rendszert, akkor ott a Remix OS Player.
Igaz, ez a Remix vonal már nem lesz frissítve valószínűleg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #116077 üzenetére
Ha a launcheren belül másik ikoncsomagot használok, akkor azon is megjelenik. A 8-as droidnál mondjuk csak egy pötty van a sarokban, szám nélkül, de a Nova esetében például bekapcsolható a Tesla Unread-del a számos kijelzés is.
Amúgy a szám akkor is "ott van", ha egyébként nem jeleníti meg a launcher, az AutoTools például nálam látja a Facebook értesítések számát és jelez, ha jött egy új. Sajnos a Facebook nem hajlandó minden esetben értesíteni, ezért kellett egy kerülőmegoldást találnom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #116074 üzenetére
Te hányas droidot használsz?
Az értesítések száma már egy ideje ott van az alkalmazás ikonjának a sarkában. Nem csak a főképernyőn, hanem az alkalmazástárban is. Igaz, ez launcher függő, mert például az Xperia Home nem mutatja.
(#116072) dzsordzs69: Az AutoTools tud olyant csinálni, hogy kiolvassa az eredeti app értesítéseinek számát, majd beállítja a másikra. Ehhez viszont kell még egy automatizáló is és nem biztos, hogy minden esetben működik.
-
Bozek
nagyúr
Én erre a SafeInCloud-ot használom, abban vannak benne a jelszavaim. Lehúzom az értesítési sávot az adott oldalon, rányomok az alkalmazás értesítésére és be is illesztette az adatokat. A SafeInCloud-ba meg ujjlenyomattal lépek be. A program a Chrome-al működik együtt, 8.0-tól meg már az alkalmazásokkal is, de más böngészővel nem próbáltam, hogy működik-e.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115996 üzenetére
Én meg maradok a SwiftKey-nél, de kikapcsoltam az automatikus javítást. Úgyis úgy írok, hogy amikor már látom a javaslatok között a nekem megfelelő szót, akkor rányomok.
Most meg már főleg azt használom, hogy az XZ1 Compact-ra a Sony már nem az Xperia billentyűzetet rakta, hanem SwiftKey-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #115991 üzenetére
"ha hosszan nyolcadik tartod"
Nyolcadik utas?
-
Bozek
nagyúr
válasz
polonic #115956 üzenetére
Kérdés, hogy nem Samsung telón hogyan működik. Elvileg az ujjlenyomathoz csak Oreo-tól férnek hozzá az alkalmazások. Mondjuk én elégedett vagyok a Chrome-mal is, amennyit böngészek telefonon, annyira bőven elég.
Igaz, elvileg a 8.0-ban már van Autofill a Google által, tehát azzal biztos menne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Soockit #115868 üzenetére
Tehát adnak 50% kedvezményt, ha meg újrarakod a telefont, akkor ugyanennyiért újra megveszed? Az úgy egyben 100%-os ár.
Vagy mit értettem félre?
Mondjuk még a 4 ezer Ft-os ár is túlzás azért, hogy életre szóló frissítést kapj, a többi alkalmazás esetében ennél olcsóbban megkapod ezt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #115859 üzenetére
Hol? Én nem találtam benne, bár tény, hogy sokat nem is kerestem. Hozzászoktam a Swiftkey-hez.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115842 üzenetére
Én már ezer éve Swiftkey-t használok, hiába van Xperia telefonom. Engem zavar, hogy a gombok magasságát nem lehet benne változtatni, alapból kicsik szerintem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115838 üzenetére
Mondjuk szerintem azt már nem is nagyon frissítik. A Sony az új telefonjaiba (XZ1 és XZ1 Compact) már a Swiftkey-t rakta alapértelmezettként.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Soockit #115834 üzenetére
Esetleg még nézz rá a Költségvetésem nevű alkalmazásra is. Az Expense IQ-nál egyébként mi kerül 8749 Ft-ba? Mert látom, hogy IAP-ként van ilyen összeg is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nightzone #115710 üzenetére
Ha csak az otthoni számról érkező hívásokat jelzi privátnak, akkor az otthoni telefon esetében nincs hívószám küldés. Ehhez a te telefonodnak nincs köze. Hogy felvenni miért nem tudod őket, arról fogalmam sincs. Másik telefon nincs a közelben, amivel kipróbálhatnád?
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #115626 üzenetére
"Egyik helyen lehetett megadni jelszót, lehet nem olvastam el figyelmesen, de beállítottam egyet és most abszolút nem tudom, hogy emiatt vagy más okból kifolyólag, de hiába adtam meg alternatív nevet a böngészőnek és küldtem ezután képet a telóra, csak egy zagyva link jött meg egy üzenet, hogy nem tudja megnyitni a képet."
Ez miatt van, a telefonon a Settings - Encryption menüben is állítsd be ugyanazt a jelszót és működni fog. A gépen beállítottad a titkosítást, viszont a telefon nem tudja hozzá a jelszót, így nem tudja dekódolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115615 üzenetére
Ha az A telefonra jön egy hívás, akkor azt fel tudod venni a B telefonon, de a hívás nem megy át, az marad az A-n, azon tudsz beszélni.
(#115616) Oldman2: Ott valami más probléma lehet. E-mail például simán átjött, valamint a Z1 Compact-on meg tudtam nézni az összes SMS-t, ami a Z5 Compact-on van. Be van kapcsolva a beállításoknál az SMS and Phone Calls a menüben?
Teszteltem, átjött az SMS a teljes szöveggel, még válaszolni is tudok rá. Mondjuk kétszer jött, szerintem az egyik a fentebb említett beállítás, a másik meg az Üzenetek alkalmazás értesítéseinek bekapcsolása miatt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #115567 üzenetére
Tegnap megérett rá a Join, hogy meg is vegyem.
Telefonról PC-re és telefonról telefonra is tökéletes. A bejövő hívást is átviszi, ha a Telefon értesítéseit bekapcsolom (igaz, a kimenőt is megjeleníti), bár a telefonszámhoz tartozó név nem jelenik meg... Fel lehet venni a másik eszközön, vagy meg is lehet szakítani a hívást. Igazából erre használtam az AutoRemote-ot, de ugyebár ott csak értesítést tudtam küldeni.
De akár egy SMS-re is simán válaszolhatsz a gépről is, sőt, küldhetsz is SMS-t akár PC-ről is. Utóbbinál nem tudom, hogy az ékezetekkel mi a helyzet, rendesen átviszi-e, mert még nem próbáltam, csak láttam ezt a lehetőséget. Vagy válaszolhatsz Messenger, Viber, stb. üzenetekre is, ez is felugrott múltkor a Chrome értesítésben.
Szerintem megéri azt az 5 eurót, de persze ez attól függ, hogy mennyire használja ki az ember a benne rejlő lehetőségeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ReSeTer #115605 üzenetére
Én gReader-t használok, úgy emlékszem, abban van ilyen lehetőség. Mivel ismeri a Feedly-t, ezért még csak nem is kell újra felvenned az RSS csatornákat.
(#115609) Somatom: Jaa, hogy arra gondolsz. Az már régen volt, amíg a fogadási oldalak letiltása el nem hozta az onlajnok.com megszűnését. Akkor kértem le HTTP Get-tel az NB II-es meccsek eredményeit onnan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #115581 üzenetére
"értesítés még nekem sem jött ahogyan Bozeknek"
Közben már írtam, hogy működik, de sajnos teljes képernyős alkalmazások (pl. videólejátszás) esetében nem jelenik meg, csak hangjelzés van. Hogy ez a Chrome beépülő hibája-e, azt nem tudom, mivel a Windows-os alkalmazást nem áll módomban kipróbálni, mivel Win 8.1-et használok és nem szeretnék 10-re váltani.
Egyébként igényel beállítást. A Settings - Notification menüben a Notification Devices-nél ki kell választani, hogy mely eszközökre küldje (pl. Chrome), a Notification Apps-nál meg azokat az alkalmazásokat, amelyeknek az értesítését továbbítani akarod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115572 üzenetére
Van vágólap szinkron és GCM-es a dolog.
Arra kellene még valami megoldást találnom, hogy amikor valamit teljes képernyőn futtatok, akkor is megjelenjen az értesítés. TV nézés közben jól jönne, ha nem kellene ablakban néznem az adást. Oké, hogy hangjelzés van, de ha csak meccseredményről jön értesítés, akkor azt csupán látnom kell, nem kell csinálnom semmit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #115567 üzenetére
Már tesztelem, de még csak PC és a telefon között. Értesítésem még nem jött azóta, viszont képernyőképet már csináltam a telefonról, valamint PC-ről beállítottam egy tetszőleges háttérképet.
Ami gond lehet, hogy elvileg csak Windows 10-re van alkalmazás, PC-n így marad a Chrome kiegészítő. Ha a gépről egy képet megnyitok Chrome-ban, annak a háttérképként való beállítása nem ment, mert kiírta, hogy nincs meg a fájl...
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #115562 üzenetére
Majdnem írtam az AutoRemote-ot, amivel szintén lehet küldözgetni infókat az eszközök között. De aztán rájöttem, hogy ez is joaomgcd alkalmazása és lehet, hogy egyszerűbb, mint az.
Valószínűleg ezzel cserélte le az AutoRemote-ot, mert azt már 2 éve nem frissítette.
Szerintem ránézek majd, tippnek se volt utolsó a hozzászólásod.
Ez is megy két telefon között? Mert igazából eddig is csak arra használtam az AutoRemote-ot, hogy a céges telefonról küldjön át minden értesítést a magántelefonomra, mert az előbbi nem mindig van nálam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigdady #115538 üzenetére
Akkor TuneIn Radio. Mondjuk nem tudom, hogy az ingyenes mennyire reklámos, nekem a Pro van. Igaz, az meg nem olcsó, én is akcióban vettem meg valamikor régebben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigdady #115535 üzenetére
Radio Garden, de akár megnyithatod böngészőből is
-
Bozek
nagyúr
válasz
géeles #115527 üzenetére
A Nougat / Oreo Quick Settings se rossz, abban legalább van Night Mode, igaz, ez is csak egy filter a képernyőre. Viszont a Tiles-ban meg az tetszik, hogy tudok létrehozni olyan csempét, aminek a megnyomására előhoz egy több alkalmazásból álló listát (nálam a PowerAMP, az MX Player, a Podcast Addict és a Moon Reader van most benn ebben) és azt indíthatom, amelyiket akarom ezek közül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115522 üzenetére
Mivel új funkcióként került be ez a típusú QS az Android-ba, ezért érthető, hogy régebbi verzión nem működik a program. Ez olyan, mint például a Windows Áruház, azt nem tudod használni Win 7-en, mert nincsenek asztali alkalmazások.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #115496 üzenetére
Tasker-ben például van Scene, amire lehet rakni különböző cuccokat. Mondjuk egy számbeállítást és egy gombot raksz rá, amivel tudod majd állítani, hogy 10/20/30/stb. perc múlva kapcsoljon ki. Mondjuk az a kérdés, hogy mivel kezeled ezt? Ha külön gombbal, akkor esetleg még az AutoInput plugin kellhet, ami a gomb lenyomásra érint egy pontot a kijelzőn.
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser #115466 üzenetére
Ez nem jó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115383 üzenetére
Esetleg nézd meg az Nougat / Oreo Quick Settings-et vagy a Tiles-t. Ha adsz neki ADB-vel jogot, akkor root nélkül van Immersive Mode (illetve a másodiknál Kiterjesztett képernyő), amit ki tudsz rakni a QS panelre és onnan tudod indítani. A Tiles-sel próbáltam (múltkor ingyen be lehetett szerezni), működik rendesen.
Szerk: Kipróbáltam az elsőt is, az is működik sima ADB-s jogokkal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115369 üzenetére
Én ezt használtam anno: GMD Full Screen Immersive Mode. Az ingyenesben hagy az alján egy piros csíkot, ami jelzi, hogy onnan lehet előhozni, a fizetősben (1280 Ft) ez a rész is testreszabható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#72797440 #115282 üzenetére
Már miért ne lehetne megadni? Bármelyik mappát ki tudod választani a jobb alul lévő + gombbal. Ha a gyökérkönyvtár kell, akkor fent a három pöttynél kiválasztod, hogy Elérési út változtatása, kiválasztod, hogy External vagy Internal, majd rányomsz a + gombra a jobb alsó sarokban. Ennyire egyszerű.
Most leteszteltem, simán szinkronizálom a gépre a teljes SD kártyát. Persze nem várom meg a végét, mert az elég sok adat lenne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
Megnéztem, de az F-Stop se nyitja meg. Ehhez konkrét TIFF megjelenítő alkalmazás kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #115150 üzenetére
A TIFF az képfájl, úgyhogy valamelyik képnézegetőt. Hogy melyik tudja megnyitni, azt most nem tudom, de mintha az F-Stop-pal én már nézegettem volna TIFF-et. Kipróbálom és 2 után megírom.
-
Bozek
nagyúr
"ha letárolom, azt maximum lokálisan egy böngésző jelszókezelőjében, pl Firefox. az ilyen felhőalapú jelszótárolókban nem hiszek, mármint azt nem, hogy az "jól biztosított". (minden feltörhető, ami online van"
És egy böngésző nincs online? Onnantól fogva akkor a lokális géped is feltörhető és megszerezhetőek a jelszavak. A felhőalapú jelszótárolók nem saját szerveren, hanem például GDrive-ba vagy Dropbox-ba tárolják a jelszavaid, 256 bites AES titkosítással. Egyébként helyi a cucc, csak lehet szinkronizálni az említett felhőtárhelyekre. Ha nem akarod, akkor nem kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115042 üzenetére
A Use Root nincs kipipálva? Nekem lefut a 26 is hibaüzenet nélkül, csak nem csinál semmit. Mondjuk nem értem, hogy miben másabb a Home gombot megnyomni, mint a Power-t... Ha nagyon szükségem lenne rá, akkor bekapcsolnám a dupla koppos altatást és azt emulálnám AutoInput-tal (bár ez megint felesleges). Az Xperia Home-ban benne van nálam, de szerintem a többi launcher is tudja valahogy. A Nova biztos, bár ott is kétféle választási lehetőség van: az egyikkel utána ugyancsak kódot kér, a másikkal meg 5 mp után kapcsol ki a kijelző.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #115032 üzenetére
A Tasker-ben van App - Launch App. Az nem jó? Mindenképp parancsikon kell?
(#115033) Somatom: Ahhoz root kell. Plugin - AutoInput - Root és ott a Configuration-nél van olyan, hogy Press Key. De erre jó a Run Shell-nél az input keyevent 26 is, de elvileg ott is kell a root. Mondjuk érdekes, mert ugyebár a 26-ra semmit sem csinál, de a 24-re (hangerő fel) root nélkül is megy.
(#115035) Somatom Az App Shortcuts az más, azzal azt tudod állítani, hogy mi jöjjön elő, ha hosszan rányomsz az AutoTools-ra (ha jól emlékszem, akkor a 7.1.1-től jelent meg ez a funkció, bár a Nova korábbi Android-on is tudja).
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115014 üzenetére
Dehogynem.
Egyébként nem az AutoToolsból kell meghívni a Taskert, hanem a Taskernél kell létrehozni egy profilt (Event - AutoTools - Assistant), és ahhoz kell készíteni egy taskot. Most kipróbáltam, hozzárendeltem a háttérváltós taskom és a Home gomb hosszan nyomására váltogatja a hátteret.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #114971 üzenetére
Milyen Android verzió? Nekem Sony-n a 7.1.1-nél van olyan az Alkalmazások beállításai (fogaskerék a jobb felső sarokban), hogy Segédalkalmazás és hangbevitel. Azon belül a fogaskerékre nyomva ki tudom választani, hogy Nincs. De akár az AutoTools vagy a Greenify is beprogramozható.
(#114979) Somatom: Mint látod, nálam alapból kiiktatható.
Vagy a Sony tette bele, vagy a Google, de nekem teljesen mindegy is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #114673 üzenetére
Még annyit hozzátennék a Solid Explorer-hez (ha már ajánlottam), hogy simán lehet benne nézegetni a beépített képnézegetőjével fotókat akár egy tömörített állományban is, nem kell hozzá kicsomagolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #114814 üzenetére
Én FLAC-et használok, ha már van egy 128 GB-os SD kártyám, akkor minőség legyen, ne spórolás.
Amúgy egyszer csinált egy 10 GB-os (éljen az exFAT) felvételt, mert a telefonálás végeztével nem kapcsolt ki, vette tovább a beszélgetést az irodában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bb.bocs #114792 üzenetére
Semmi se tuti, én még annyit se láttam róla, mint te. Csak az általad leírtak alapján tippelek, hogy ha 0 Ft van beírva, akkor 0 Ft.
Annyiban van megkötve a más bankból érkező ügyfelek keze, hogy havonta 65000, évente 650000 Ft-ot költhetnek és csak Magyarországon működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bb.bocs #114787 üzenetére
"Az szerződésben az áll hogy 0ft de az nem hogy minden bankbol való regisztráció esetén is annyi."
Nem regisztrálsz más bankból, egy virtuális OTP-s kártyát hozol létre, amire úgymond utalsz a saját bankodból. Hogy pontosan milyen módon van ez megoldva, azt nem tudom, max. az utalás díját kell kifizetned.
(#114788) ollie: Igen. De akkor felteszek egy kérdés: van olyan bank, amelyiknél ez jobban, vagy akár hasonlóan is megoldható?
-
Bozek
nagyúr
válasz
ollie #114784 üzenetére
Magyarul megy, hiszen bármely kártyáról feltöltheted az OTP-s virtuális kártyát, amivel meg már tudsz fizetni. Jó, tudom, ez egy plusz lépés, de ha tudod, hogy kell aznap 10 ezer Ft, akkor felpakolsz rá otthon annyit. Az az OTP-nek se biznisz, ha más bank kártyáját be tudod regisztálni, mert akkor nem feltétlenül hozzájuk meg a vásárlások utáni jutalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest