Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xSide

    őstag

    válasz darvinya #8936 üzenetére

    Bocs igazad van, magamból indultam ki:)
    A gyári elsők közt 'hajintom' ki adott romból vagy tiltom, fagyasztom.
    Az oka egyszerű, elég gyakran keresgél media tartalmat, melyek alapján kis cache képeket készit indokolatlanul a háttérben, holott nem is használom magát a galériát!
    Ám tégy egy próbát, ha van arra alkalmas nagy kijelzős telód, az alap galériával berakott képek pixelesek és rossz minőségűek lesznek.
    Nálam sem volt észrevehető mondjuk a korábban ajándékba vett és pár napig használt X8, LWW, SG Mini 2, Blade esetén viszont a Grand X-re mikor leszinkronizáltam a korábban telókon beàllitottakat meglepődve tapasztaltam milyen pocsék. Csinálhattam ùjra minden kontakthoz a képbeállitást:)
    Tapasztalatommal szerintem nem vagyok egyedül, de ettől függetlenül szerettem volna felhivni a figyelmét azoknak kik kisebb kijelzőről nagyobbra váltanak és hasonló esztétikai hibával szembesülnek...

    Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden meglévő és leendő android-os készülék tulajnak!

    Artiny: amit én raktam fel Spar Chef (recept), Wallbase (háttérképkereső), Menetrend, Jóban rosszban, Contact Widget (gyorshivásokhoz), Simple Calendar widget (összekötve a google naptárban beállitott szülinapokkal, névnap, családi megosztott naptárral)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák