Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zek47

    csendes tag

    válasz petipetya #49717 üzenetére

    ollie, Somatom, petipetya: nagyon köszönöm a válaszokat!

    Még gondolkodom egy kicsit, teszteket olvasok, megpróbálom boltban élőben megnézni a jelölteket. A melléfogást nem nagyon engedhetem meg magamnak anyagilag :)

    A Nexus 7 rootolása visszafordítható vagy garanciavesztésel jár? A terminálablak alapkövetelmény, ha a szkriptjeimet nem tudom futtatni, nem mentem semmire.

    A böngésző kapcsán új lapon megnyitást akartam írni, az új ablak nyelvbotlás volt. Ez megy érintőképernyőről is? A mostani félig okos telefonom ilyet nem tud, egy ablakban kell lépkedni oda-vissza, ha egy lista elemeit akarom megnézni (Google, vagy mondjuk kocsit keresek az Oszkáron). Nagyon lassú, és nagyon idegesítő.

    Kérdezted, a minden fájl koncepció a Unix egyik alapja. Eredetileg az, hogy mindent egyformán fájlként kezel, nincsenek elhatárolt típusok, programfájl, adatfájl, stdin, stdout, nyers adatstream egy háttértáron stb. Számomra annyi az érdekes, hogy az egyes programok ki- és bemenetei rendesen összeköthetőek legyenek csővezetékké, mint az igazi unix-on (a szkriptjeimhez kell).

    Köszönöm, szép hétvégét!

Új hozzászólás Aktív témák