Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz zek47 #49699 üzenetére

    Elsőre nekem is a RAM ugrott be: minimum 2GB RAM kell neked (azt hirtelen nem tudom, hogy van-e 3GB-os tablet). Emellett az is fontos, hogy a rendszer ne foglalja le a memória nagy részét, és ezáltal a Samsung tabletek kilőve. Már eszembe is jutott egy megfelelő, amely stock Androidot futtat: Nexus7 2013. Ennek további előnye az, hogy te döntöd el, melyik alkalmazásokat használod. Például alapból nincs fájlkezelő, ám felrakod mondjuk az ES Filekezelőt, mivel ez pont képes megnyitni txt-ben a kiterjesztés nélküli fájlokat. Be lehet állítani mappa vagy listanézetre is, rendezni stb. - ahogyan azt a legegyszerűbb linuxos fájlböngésző esetében is teheted.

    Egy böngésző szerintem csak egy példányban futhak az Androidon, ezért max. új lapon tudod megnyitni az egyes címeket. A beépített Chrome egyik előnye, hogy az asztali verzióhoz hasonlóan egy kis guglizás után át tudod állítani a cache méretét is. Offline fájlokat szerintem meg lehet vele nyitni, ha a címsorba beírod a fájl elérési útvonalát és a fájl nevét, mint az asztali verzió esetén is. Mobil/asztali nézet váltható, ahogyan a legtöbb böngésző esetében is. A profession.hu-n mindkét felhasználói névhez egyből beilleszti a hozzá tartozó jelszót, de szerintem a többi böngésző is képes erre.

    A gyári Gmail és Email alkalmazások lefedik az igényedet, ám azt nem tudom, hogy maximalizálva vannak-e a beállítható accountok. Ha így is lenne, akkor csak felteszel egy k9mail-t és azt használod.

    Nem ismerek olyan fájlkezelőt, amelyben beállítható, hogy egy adott fájltípussal mit kezdjen. Persze ez nem jelenti azt, hogy más nem tud/használ ilyet. Mi az a a "minden fájl" koncepció? Az ES csak a kiterjesztés nélküli fájlokat nyitotta meg nekem szerkesztésre. Könyvtárakat és rejtett fájlokat kezel.

    A tablet felbontása egyébként remek, ezzel mindegyik weboldal jól látható lesz. Persze a flasht felejtsd el a Nexus/KitKat alatt.

    Terminál van, és például ugyanaz történik az "uptime" parancsra a telón és a linuxon is nálam. Ennél mélyebben még nem mentem bele a terminálba a telón.

    A többi igényedben nincs olyan tapasztalatom, amely segítene a számodra.

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák